Blaupunkt lcd s tesca
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Blaupunkt lcd s tesca
Zdravim pani mal by som na vas otazocku v tescu som objavil zaujimavu akciu na lcd tv Blaupunkt 40"/233i za dakych 220€ hladal som recenzie na nete ale dako som nic nenasiel. Vedely by ste sa mi prosim vas na ten super televizor dakto vyjadrit ci sa to za tu cenu oplati DAKUJEEEEM
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Júl, 2014, 17:28
Re: Blaupunkt lcd s tesca
Blaupunktu by som sa nebal. Kupovali sme minuly rok domov Blaupunkt telku, sice iny typ nejaka 32" Full HD, vtedy ju Kaufland ponukal za nejakých 180 Euro + 3 rocna zaruka a mozem povedat, ze tej telke vlastne neni co vytknut. Obraz velmi dobry, pozorovacie uhly tiez super, mnozstvo konektorov na pripojenie coho len chces, bezi dost hodin denne a zatial nema ziadny problem. Fici mi v tom kablovka UPC cez kartu v CI+ slote. Ovladac sice neposobi najpevnejsim dojmom ale uz par krat padol na podlahu a prezil v zdravi
Jedine co jej mozem vytknut je montaz toho stojana, drzia to 3 sroby a jeden z nich siel velmi tazko zasrobovat ale nakoniec sa to spravilo
Recenzii je o tom na nete velmi malo ak vôbec dajake su, jedine co sa mi podarilo zistit je, ze to montuju niekde pri Novom meste nad Vahom.
Jednoducho povedane, za tu cenu to zober, je to sice menej znama znacka ale zatial co ju mame doma tak sa nemozem stazovat, plni co sa od nej ocakava bez problemov. U nas tiez rozhodol pomer cena/parametre a mozem povedat, ze keby sme kupovali dalsiu telku domov tak urcite by sa dostal zas Blaupunkt minimalne do uzsieho vyberu
Jedine co jej mozem vytknut je montaz toho stojana, drzia to 3 sroby a jeden z nich siel velmi tazko zasrobovat ale nakoniec sa to spravilo
Recenzii je o tom na nete velmi malo ak vôbec dajake su, jedine co sa mi podarilo zistit je, ze to montuju niekde pri Novom meste nad Vahom.
Jednoducho povedane, za tu cenu to zober, je to sice menej znama znacka ale zatial co ju mame doma tak sa nemozem stazovat, plni co sa od nej ocakava bez problemov. U nas tiez rozhodol pomer cena/parametre a mozem povedat, ze keby sme kupovali dalsiu telku domov tak urcite by sa dostal zas Blaupunkt minimalne do uzsieho vyberu
MB Asus P5Q PRO, CPU Intel Core2Duo E8500 3,16Ghz @ 3.8Ghz, Ram 4Gb Kingston HyperX DDR2 + 4GB Kingston DDR2, VGA Gainward GeForce 9600 GT 512MB, SSD Crucial M550 256GB, HDD1 WD Blue 10EZEX/Himuro, HDD2 WD Blue 640 GB, HDD zalozny WD Blue Scorpio 250 GB, PSU Corsair HX750, Case Thermaltake Kandalf Supertower VA9000B, Monitor LG M2380D, Mys Steelseries Rival, Keyboard Microsoft Comfort Curve 2000, Win 7 Ultimate 64 bit
Made by Rozerval 11/2008
(UPGRADE 2013 - HDD1+PSU)
Made by Rozerval 11/2008
- Duroniak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00
Fajne podobne spravy som chcel pocut ako blaupunkt je celkom fajn znacka ale na autoradia, jedine sa bojim ci to ozaj nebude nejaky strasny smejd a frajerka ma zabije. Ale asi zacinam kupovat veci s tesca v zime tablet za 50€ na ktory nemozem jedine krive slovo povedat teras ak tak vijde aj telka tak zacnem verejne velebit tesco stores
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Júl, 2014, 17:28
Ja som mal tiez trocha obavy ale hucali do mna ze vyber nejaku lepsiu telku ale nech to moc nestoji tak ked som videl hentu za 180 povedal som si ze za tie peniaze to stoji za risk a nemozem ju vynachvalit. Videl som aj v tescu viac ludi kupovat tuto znacku tak nejaky smejd to nebude. Tak isto ja som dostal v kauflande 3 rocnu zaruku tak asi tomu trocha aj veria v obchodoch
A samozrejme zvuk je taky priemerny ak pouzivas repraky co ma telka ale to je vec vacsiny tv na trhu. Kto chce nejake lepsie ozvucenie, prikupi si nejake doplnkove repraky.
A samozrejme zvuk je taky priemerny ak pouzivas repraky co ma telka ale to je vec vacsiny tv na trhu. Kto chce nejake lepsie ozvucenie, prikupi si nejake doplnkove repraky.
MB Asus P5Q PRO, CPU Intel Core2Duo E8500 3,16Ghz @ 3.8Ghz, Ram 4Gb Kingston HyperX DDR2 + 4GB Kingston DDR2, VGA Gainward GeForce 9600 GT 512MB, SSD Crucial M550 256GB, HDD1 WD Blue 10EZEX/Himuro, HDD2 WD Blue 640 GB, HDD zalozny WD Blue Scorpio 250 GB, PSU Corsair HX750, Case Thermaltake Kandalf Supertower VA9000B, Monitor LG M2380D, Mys Steelseries Rival, Keyboard Microsoft Comfort Curve 2000, Win 7 Ultimate 64 bit
Made by Rozerval 11/2008
Made by Rozerval 11/2008
pobaviloRozerval_Parkund napísal:Videl som aj v tescu viac ludi kupovat tuto znacku tak nejaky smejd to nebude.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Ak to ma schopne pozorovacie uhly tak ja osobne stym nevidim problem. [za tie €]
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Tie TV sa vyrabaju u nas v Novom Meste n.V. v zavode Universal Media Corporation /Slovakia/.
Vlastnici su rusi.
Maju podchytene obch retazce v Europe, najma Tesco.
Najcastejsie su zname pod znackou Technika.
Kupena aj licencia znacky Blaupunkt a nedavno aj Sharp (kupeny zavod v Polsku).
Kvalita je umerna cene..
Vlastnici su rusi.
Maju podchytene obch retazce v Europe, najma Tesco.
Najcastejsie su zname pod znackou Technika.
Kupena aj licencia znacky Blaupunkt a nedavno aj Sharp (kupeny zavod v Polsku).
Kvalita je umerna cene..