Šiltovka z limitovanej edície ROG
https://www.youtube.com/watch?v=cKkZl-3oVIU[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=cKkZl-3oVIU
ASUS ROG Šiltovka
- Martin's PC Tips
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2015, 19:27
Re: ASUS ROG Šiltovka
a co s tym?
v ramci konstruktivnej kritiky:
- zaostrovat vies na tom fotaku/kamere?
- ani sekundu tam tu siltovku nie je vidiet celu z nejakeho vzdialenejsieho pohladu, prd viem, ako vobec vyzera
- z celeho videa som si akurat isty, ze ma na sebe visivane rozmazane loga a napisy ROG. wow
- ani sekundu tam tu siltovku nie je vidiet celu z nejakeho vzdialenejsieho pohladu, prd viem, ako vobec vyzera
- z celeho videa som si akurat isty, ze ma na sebe visivane rozmazane loga a napisy ROG. wow
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Nie je to len BOT?
EDIT: Tak nie je, pardón, ale v poslednom čase ich tu je strašne veľa.
EDIT: Tak nie je, pardón, ale v poslednom čase ich tu je strašne veľa.
Naposledy upravil/-a Krutibrko v Pi 03. Apr, 2015, 12:13, upravené celkom 1 krát.
Vie natacat aj lepsie ...
- Martin's PC Tips
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2015, 19:27
Diky, video je takto spravené naschvál. No to ostrenie je blbé na niektorých miestach som to chcel spraviť ináč, bohužiaľ mám malý stôl a použitý objektív zaostruje od 45cm. No video malo byť také tajomné, možno spravím len nejaké krátke video v ktorom ju bude vidno pekne celúsm_oOx^ napísal:a co s tym?
aj tak nechapem vyznam toho že si to sem postol, okrem propagovania tvojho youtube kanála. A čo keď je na tej šiltovke ROG ? ja mam Intel šiltovku, chceš požičať na recenziu ?
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim