World of Tanks (MMO)
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: World of Tanks (MMO)
Prekvapivo dobrých 90ms (namiesto bežných 100-120ms) Ale veľa ľudí z klanu sa sťažuje na výpadok EU2 a brutálne lagy na EU1.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Dnes jedna celkom vydarena hra s KV1... a to sme uý prehrávali 2:8. Stale je to OP tank na svojom tiere. WN8 - 13,000
http://wotreplays.com/site/1761635?secr ... 0d9fc3374f
http://wotreplays.com/site/1761635?secr ... 0d9fc3374f
Naposledy upravil/-a pepo30 v Št 02. Apr, 2015, 21:32, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
Skúšal niekto "vrátiť" premium účet ?
Ja som skušal vratiť premiove vozidlo ale akosi mi to vobec nijako nešlo,...Xeigen napísal:Skúšal niekto "vrátiť" premium účet ?
pisal som na support, som zvedavy čo mi napíšu
Mne dnes vyšla bitka s Pantherom - 13 000 WN8, Master Ace, Steel Wall, Top Gun, cez 4000 dmg http://wotreplays.com/site/1761748#sand ... 45-panther
Tak som bol u bracha a skusal ako ide na jeho compe WOT a len tak pomimo som spravil HT 15, tentokrat aj z vyznamenanim http://wotreplays.com/site/1764777#team
WoT/AW - Hadent
- Shairachaz
- Používateľ
Je až "neuveriteľné" čo dokážu vytiahnúť z toho engine-u.
New Plant Render in WoT
Ale ak sa to stále bude renderovať len na 50m (či akú "vzdialenosť"), tak to aj tak vypnem.
New Plant Render in WoT
Ale ak sa to stále bude renderovať len na 50m (či akú "vzdialenosť"), tak to aj tak vypnem.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
To som fakt zvedavý, možno tá hra bude konečne vyzerať trochu k svetu
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
aby to zasa nebol len ukazkovy render a hra nevyzerala o polovicu horsie, vid ukazkove HD rendery tankov...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- Shairachaz
- Používateľ
Oplatí sa ešte dnes kupovať Obj. 268? Je to ešte v niečom dobré? Či to už tiež unerfovali k smrti ako Focha? Premýšľam, že by som sa vykadil na WT lajnu a koncentroval sa na iný grind, WT Pz. IV je hrozné dačo. Dúfam, že top 15cm. gun bude ako tak použiteľný, inak to vzdávam...
Btw, nový hangár
Btw, nový hangár
Však zahraj na test serveri alebo kukni videjká, podľa mňa je fajn. Dobrý armor okrem gun mantletu ked ti doň pália HE, a malá depresia + dali mu buff na zbraň, tuším má vyššie DPM-ko ako kedysi.
Nie je prave to 128mm delo to top? Myslim co sa tyka realnej pouzitelnosti, ved je to to iste delo ako ma Jagdtiger ako top a to je vraj luxus. 150mm delo je na ten isty sposob ako na Rhm. vysoka aplha, ale mala pene - budto dingas, alebo spamujes gold. A teda dokonca aj moj bracho ma s WT Pz IV tusim 57% winrate, tak to nemoze byt shit Len skratka nie je tak brutalne OP ako Rhm. ten podla mna ludi rozmazna.Shairachaz napísal:Oplatí sa ešte dnes kupovať Obj. 268? Je to ešte v niečom dobré? Či to už tiež unerfovali k smrti ako Focha? Premýšľam, že by som sa vykadil na WT lajnu a koncentroval sa na iný grind, WT Pz. IV je hrozné dačo. Dúfam, že top 15cm. gun bude ako tak použiteľný, inak to vzdávam...
WoT/AW - Hadent
- Shairachaz
- Používateľ
Ani nie to rozmaznanie z Borsiga, ale mne to tédo proste nesadne. A veru aj s Borsigom som ku koncu jazdil hlavne 150mm., dáva to hrozne šlupky a nabíja to celkom obstojne. Penetráciu neriešim, druhá 150ka už má vyššie pene a už aj v Borsigovi som buď jazdil full gold, alebo prebíjal AP/gold podľa situácie (aké tanky má nepriateľ v teamu, aké tanky proti mne idú atď.). Tá 128ma dáva hrozne malé rany, sem tam sa zašťastí a dám mierne nad 500, ale asi budem rozmaznaný z ruských TDčok a ich 152milimetrových vrhačov atómoviek
Hned prva hra s Archerom...
Sranda je, že až pri druhej hre som zistil, že ten tank rýchlejšie cúva ako ide dopredu.
Sranda je, že až pri druhej hre som zistil, že ten tank rýchlejšie cúva ako ide dopredu.