nasa mila slovenska posta
Re: nasa mila slovenska posta
to je co za argument, ze folie na telefon wtf
ze by som kvoli takymto blbostickam ani nerobil problemy
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
sak nerobia problemy, ale svoju pracu, ci?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
podla tvojej teorie moze byt aj diamant za 5k euro blbosticka lebo je to male je to proste drahsie ako je limit, aj ked nechapem kolko tych folii mas za taku cenu
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Mne zas pride divne pozastavovat sa nad tym, ze musim podla sadzobnika zaplatit DPH. Vsak si to snad s tym kupoval, ze aj to sa moze stat - nie?
plati sa full DPH alebo len rozdiel medzi nasou a ich?
-
- Sponzor fóra gold
nasa plna DPH, teda 20% z ceny vratane dopravy + ak tam nejdes osobne tak poplatok za to, ze posta spravi colne konanie za teba co je tusim cca 3e
// len tak ma zaujima preco by si mal platit rozdiel medzi vyskami dane?, ved to ide do statnej pokladnice tuna
// len tak ma zaujima preco by si mal platit rozdiel medzi vyskami dane?, ved to ide do statnej pokladnice tuna
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
takze ja si zaplatim full cenu + dopravu v USA a navyse musim zaplatit 20% do statnej pokladnice?
to dava teda logiku
zwARO-> bodyguardz folia na iphone 5s + ipod shuffle + UPS
Bodyguardz su podla mna najodolnesie folie - co zniesla ta moja na One je neskutocne
to dava teda logiku
zwARO-> bodyguardz folia na iphone 5s + ipod shuffle + UPS
Bodyguardz su podla mna najodolnesie folie - co zniesla ta moja na One je neskutocne
Ano, platis full cenu + dopravu a z toho DPH. DPH si vies teoreticky ziskat spat, ked zdokladujes v krajine kde si to kupil, ze si to vyviezol a zaplatil DPH u nas. Teda tak, ako kedysi fungovalo vratenie DPH pri nakupoch v Rakusku, ked sme este neboli v unii.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
zdravim, dnes mi tiez zadrzali zasielku z ciny, 52 usd, zaujima ma ako im zaplatim to dph, postovou poukazkou alebo sa to da aj na ucet?
pochopil som to tak ze ak nechcem ist do BA osobne tak to vyriesi posta zamna za poplatok, takze to budem uhradzat poste dph+ ten poplatok ze?
papier mi este neprisiel, takze len predpokladam ze sa jedna o DPH
pochopil som to tak ze ak nechcem ist do BA osobne tak to vyriesi posta zamna za poplatok, takze to budem uhradzat poste dph+ ten poplatok ze?
papier mi este neprisiel, takze len predpokladam ze sa jedna o DPH
Rest in Pieces
-
- Sponzor fóra gold
ja som zatial vzdy platil dobierku, ale nepamatam si ako to uz je ci som si to len ja vybral alebo nebolo na vyber
a ano budes platit dph + poplatok
a ano budes platit dph + poplatok
aha to ma nenapadlo, zeto mozu aj tak riesit
nabuduce skusim rozdelit objednavku na 2, ktore by boli pod 20€
nabuduce skusim rozdelit objednavku na 2, ktore by boli pod 20€
Rest in Pieces
no nam to teraz dorucila posta s tym ze sa muselo zaplatit nejaky 14e a az potom ti dali balik
By ma zaujimalo od kedy postovy kurier moze nechat cenny; poisteny; krehky balik u susedov bez nejakeho mojho vedomia. Hlavne ked na vedlajsej ulici je posta.
.
Budu mi mat na poste rano vyplatit tisicku zo sekovej poukazky? Nedocital som sa nejak o tom tak ci nema niekto podobne skusenosti a nech sa tam netrepem zbytocne, dik.
.