Motorkári na fóre....
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Re: Motorkári na fóre....
Nie warrior bohuzial nemam to az po sestdesiatke momentalne starsiu vfr 800 tak ale mi staci fotky nemam ziadne kedze mam rodinu zvyknem si vyrazit len tak niekde sam a fotim ked sme z rodinkou volakde ale to autom aj ked maly sa strasne rad vozi na motorke
- warrior606
- Používateľ
Ako warrior je riadna motorka ale predsa len harley je uz legenda Ono celkovo tento styl motoriek sa mi vzdy pacil. Potom som sadol na kamosovho firebladea a zistil ze predsa len trosku adrenalinu nezaskodi Tak som zobral vfr od dalsieho kamosa co predaval Zatial mi to staci a uvidime ci niekedy bude ina motorka. Predsa len je to o financiach a pre mna je prvorada rodina. Motorka je az potom. Samostatnu motorku velmi nefotim jedine ked mi na nu vylezie moj dvojrocny synator ale maminka uz mu to zakazala pretoze ma svoju motorku ale sem tam sa s nim povozim okolo domu.
je legenda ale aj v tom že tie motorky nefunguju, kazia sa a jazdne vlastnosti to ma asi ako kaufland vozik a kolko si zaplatiš za takeho noveho HD ani nehovorim... ekvivalent ako napr warrior kupiš o polovicu lacnejšie ale s tym rozdielom že warrior aj super jazdi a nekazi sa
Inak VFR super motorka ten motor a rám čo má tvoja moto použiva honda doteraz takmer nezmenený....vozil som sa na tom a super motorečka...
Inak VFR super motorka ten motor a rám čo má tvoja moto použiva honda doteraz takmer nezmenený....vozil som sa na tom a super motorečka...
- warrior606
- Používateľ
No vozil som sa na HD a nie je to az tak zle ako opisujes ale aj tak je to jedno skalny priaznivci si ich kupia a mne sa aj tak vzdy pacil viac intruder
Tak z VFR spokojnost.. Maximalne spolahliva takze ani nemyslim zeby tam honda mala nieco menit zbytocne stuchat do niecoho co funguje
Tak z VFR spokojnost.. Maximalne spolahliva takze ani nemyslim zeby tam honda mala nieco menit zbytocne stuchat do niecoho co funguje
- warrior606
- Používateľ
Mozme zaratat aj trojkolku tak ale aj stvorkolka ma svoje caro akurat sa na tom jazdi uplne inak ako na motorke na to by asi bola lepsia samostatna tema
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Jeeej, vy tu mate MOTO temu konecne nieco premna
momentalne mam Kawu ZR-7, a za plnu garaz jaw...
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Tak na japoncov sa to nechyta..... je to proste citiť..hlavne ked presadneš z HD na japonca napr na warrior tak to je uplne neporovnatelne......warrior606 napísal:No vozil som sa na HD a nie je to az tak zle ako opisujes ale aj tak je to jedno skalny priaznivci si ich kupia a mne sa aj tak vzdy pacil viac intruder
... presne tak..Tak z VFR spokojnost.. Maximalne spolahliva takze ani nemyslim zeby tam honda mala nieco menit zbytocne stuchat do niecoho co funguje
tak je to téma o motorkáchstiv napísal:Pocitaju sa iba dvojkolesovky?
no blik tomane a už dosť davno... šup šup daj tu fotku... inak som si všimol že funguješ na motorajde ako už niesom členom ale poznam to forum až velmi dobre..... pisal som tam članky a atd atd... aktivita veľka... zo skusenosti ti poviem netreba sa do nejakych veci tam zbytočne zapajať lebo fakt su tam individua čo ti vedia skaziť deň a hlavne taky tí polobohovia ktorym nemožeš protirečiť.... ja som sa zmazal a radšej to už len čítam a nereagujem lebo fakt ušetriš si vela nervovych buniek...Toman napísal:Jeeej, vy tu mate MOTO temu konecne nieco premna
- warrior606
- Používateľ
Myslim si ze na sk/cz drviva vacsina presla jawami moja prva motorka ak sa to tak da zazvat bol pekac a potom postupne hore som sa minule v robote rozpraval z jednym Litvancom tak ten mal tiez jawu je vidno ze jawa bola riadne rozsirena po byvalych komunistickych krajinach a sice keby honda nebola ukradla jawe motor tak by sme sa ani na hondach nevoziliToman napísal:Jeeej, vy tu mate MOTO temu konecne nieco premna
- warrior606
- Používateľ
Nejako je to klud a to sezona uz pomaly zacina Ako ste na tom vy ?
Ja som uz nachystany retaz vycistena a namazana tuto sezonu este vydrzi
Olej a filter tiez vymenene
A dnes som ju uz vyumyval a nalestil trosku
Takze sezona moze zacat ja som uz pripraveny
Ja som uz nachystany retaz vycistena a namazana tuto sezonu este vydrzi
Olej a filter tiez vymenene
A dnes som ju uz vyumyval a nalestil trosku
Takze sezona moze zacat ja som uz pripraveny
servuus no u mňa je to už druhý rok čo už som presedlal z horneta na SP1.. technicky na tom je ok, len minulý rok šlo do nej dosť vela peňazí, teda do úprav motora a komplet GO.. ale chcem dať z nej dole lamináty a dať na ňu normal plasty lebo na okruh sa tak skoro nevráti je taká ošumelá, tak ju chcem ešte porobiť..
nejaké fotky z minulej sezony
dúfam že tu niesú žiadny moralisti
nejaké fotky z minulej sezony
dúfam že tu niesú žiadny moralisti
- warrior606
- Používateľ
Na motorke sa nemoralizuje na motorke sa jazdi Na prednom alebo na zadnom sem tam z jednou rukou a sem tam bez ruk Vyhoda toho je ze na motorke debil zabije seba a nie druhych Niezeby som patril medzi debilov ale na rychlu jazdu a bezohladnu jazdu je okruh a na ceste si treba davat pozor aby nejaky debil nezabil mna
presne tak inak... má byť čoraz teplejšie už takže sa priprav
- warrior606
- Používateľ
Ja sa nemusim pripravovat ja uz od pondelka jazdim kazdy den Nezijem na Sk a my tu mame od pondelka 20 stupnov cez den takze uz do roboty jazdim na motorke Ma sa to sice cez vikend pokazit ale tak hadam to uz neklesne nejak extra nizko aby sa motorka nedala pouzivat