quicky napísal:mne sa inak velmi pacil v limegreen farbe focus RS ,s 2.5Turbo v5 (myslim)...nadherny zvuk od vyroby...ale prednokolka je pre mna zlym synonymom sportoveho auta :O proste zadok,prip 4X4 ale urcite 4kolky rozumne,nie audi(0percent zabavy)
So spravnymi rukami a gulami sa da aj s predokolkou zazit vela srandy, a evidentne chalpci z videa maju oboje:
Inak v klube mame teraz noveho chalana, ktory si dal u Wolfa prerobit Focus RS na 4kolku s 416 konmi. Za celkom slusnu sumu 14 000 euro.
Sranda to sice isto je,ale sám vidíš na tom videu kam s tym predkom ide a bojovat s autom nic moc::) zadkolka ideal,cumakom padnes do zatáčky a Řitka ta z toho krásné vyhrané
nevidim dovod ak je motor OK aby to nevydrzal, ale nerobil by som to... hlavne asi o elektroniku by som sa bal, pripadne ze nejaku hadicu to rozdrbe...
hawkeye napísal:ja vážne nemôžem keď vidím ako si ľudia striekajú motor vysokotlak. pištoľou... chudák motor, sa čudujem že vôbec naštartuje
Bezproblémov len treba zakryť nasávanie, elektroniku a alternátor. Nestriekať z blízka ale skor z diaľky. Preto sa to lepšie robí záhradnou hadicou bez tlaku
hawkeye napísal:ja vážne nemôžem keď vidím ako si ľudia striekajú motor vysokotlak. pištoľou... chudák motor, sa čudujem že vôbec naštartuje
nebodaj si ma vcera videl ako pucujem motor pred STK zahradnou hadicou a pistolou
Tiez vtom nevidim problem, odmontoval som iba baterku a drziak na baterku kedze sa lepsie dostanem okolo motora, po umyti som nehal auto do vecera s otvorenou kapotou na slnku a az potom nahodil baterku a odparkoval, pozeral som aj konektory ci vnich neni natecene ale vsetko suche. Akurat treba mat dvor, resp. niekde v rucnej umyvarni a hned odcestovat to by som nerobil.
ja neviem ci by som striekal motor, aj ked sa pozakryva elektronika, tak furt voda moze niekam zatiect a aj ked nie hned, tak po case moze nieco zakorodovat a narobit problemy.