Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)
nj, myslim ze tvorcovia tiez nie su moc nadseny a prekvapeny ze k tomu doslo. ale tak normalne si to clovek nepozrie
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
poickam si na pekne 1080p, moj projektor so 100palc uhl uz cakaa netrpezlivo !
O nicom cast. Uz to vidim, ako sa to bude pekne pomaly natahovat a porcovat na 5 "dejovych" linii, z ktorych ani jedna nebude mat poriadny dej.
Napr.: aky zavazny vpylv na dej ma ukazovanie zadkov dvoch buzerantov ???
Napr.: aky zavazny vpylv na dej ma ukazovanie zadkov dvoch buzerantov ???
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ked pises o deji aktualnej casti,davaj to do spoilerov,diky nie kazdy to este videl
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Uprimne - v tejto casti podla mna ziadny dej nebol Ja to pozeram fakt uz len zo zotrvacnosti . . .
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
ale šak prvá časť, čo ste čakali blood wedding? žiadna séria nikdy nesklamala a vždy každá začínala takto nudne,.... ved nadväzujú na poslednú časť predchádzajúcej a vám už tu stavajú vlasy dupkom
Tiez to pozeram len zo zotrvacnosti. Do spoilerov som to nedaval preto, lebo, ako sa pise nadomnou, to dej ani nema.quicky napísal:ked pises o deji aktualnej casti,davaj to do spoilerov,diky nie kazdy to este videl
Edit: inac, s titulkami to dnes bolo utrpenie. Mal som dvoje titulky a dve verzie 1. casti. Nepasovali ani jedni. Tak som zacal ratat zmeskanie. Vyslo mi 7,5 sekund. Posunul som to vo VLC. Pasovalo to asi 10 sekund. Potom som zacal posuvat zas a znova. Vyskusal som druhe titulky, potom druhu verziu 1. casti s prvymi a druhymi titulkami. S posunom tituliek a ich ich neustalym stelovanim a ratanim som stravil polhodinu cisteho casu. Nie take nervy som mal
Nakoniec mi lacino88 poslal tie spravne, za co som mu velmi vdacny
Naposledy upravil/-a red98 v Po 13. Apr, 2015, 21:06, upravené celkom 1 krát.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- Leon
- Pokročilý používateľ
načo toto dávaš do spoilerov? šak aj v trailery bolo, že došiel v zdravý cez Úzke more.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
gay scena v spoileroch byt nemusi...na to sme si asi uz zvykli
Prva cast pripravila podu, tak uvidime, co bude dalej. Mozno sme si uz aj zvykli na kvalitu GoT, tak nas to tak velmi neohuruje. Tato cast sice nemala prilis vela deja, ale mala zaujimave dialogy. Dej zacina byt trosku problem, pretoze toho bezi strasne vela naraz, a kvoli tomu je to rozkuskovane.
Momentalne su po dejovej stranke mozno zaujimavejsi Vikings.
Prva cast pripravila podu, tak uvidime, co bude dalej. Mozno sme si uz aj zvykli na kvalitu GoT, tak nas to tak velmi neohuruje. Tato cast sice nemala prilis vela deja, ale mala zaujimave dialogy. Dej zacina byt trosku problem, pretoze toho bezi strasne vela naraz, a kvoli tomu je to rozkuskovane.
Momentalne su po dejovej stranke mozno zaujimavejsi Vikings.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Title som dnes neriesil. Prvy diel je dnes zadarmo na youtube kanali HBO CZ. Pozeral som priamo z tade. 720p mi staci.
S vikings suhlasim. Akurat tam treba davat bacha, ako zacnu zaverecne titulky, hned sa v malom okne ukaze promo na dalsiu cast a hned je clovek netrpezlivy.
- Leon
- Pokročilý používateľ
ja tam vidím aj FullHD kvalituOdar napísal:Title som dnes neriesil. Prvy diel je dnes zadarmo na youtube kanali HBO CZ. Pozeral som priamo z tade. 720p mi staci.