nepamatam si nic podobne.Broslowski napísal:no flame ale to tak vacsinou pri AMD býva - vydajú spešl driver a IRL to ide ešte viac na prd ..
lele007 vies to otestovat?
nepamatam si nic podobne.Broslowski napísal:no flame ale to tak vacsinou pri AMD býva - vydajú spešl driver a IRL to ide ešte viac na prd ..
netestoval som extra nijak so starymi, ani neviem co za ovladadace som malyesper napísal:nepamatam si nic podobne.Broslowski napísal:no flame ale to tak vacsinou pri AMD býva - vydajú spešl driver a IRL to ide ešte viac na prd ..
lele007 vies to otestovat?
Odporucam nikdy nemenit ovladace pokial hry slapu ok, toto iste som mal pri Watch dogs ked Nvidia hned vydala spesl ovladac ktory mi akurat znizil fps z 50 na 27, kludne pouzivam aj rok stare ovladace a pokial to ok slape necham to tak.lele007 napísal:no neviem, mne to asi slo lepsie s starymi ovladacmi.. (r9 270x)Fullesh napísal:AMD vydalo GTA V optimized ovladace
kupoval som dnes, a dostal som i s bonusom.Mumaq napísal:kupoval som to v pgs v SNV po predchadzajucej objednavke na nete a len som si to osobne prebral na pobocke. este tam jeden kus mali. o dalsich pochybujem, ze budu mat bonus, kedze je to druha vlna.