Grand Theft Auto V (GTA V)
Re: Grand Theft Auto V (GTA V)
Pani, nestava sa vam ze pri zapnutom Afterburnery resp. Riva Tunery sa hra prepne do zobrazenia v okne ? Ked je to vyple vsetko je v poriadku tento problem nieje, nestalo sa to este niekomu ? Predpokladam ale ze to nieje chyba na strane hry ale niekde u mna a Afterburnery. Dakuejm za nazory.
afterburner mi bezi v tray a hra funguje v full screen. ziadne problemy zatial..
btw to percento, co je vidno pri saveoch je percento kolko som presiel z hry?
btw to percento, co je vidno pri saveoch je percento kolko som presiel z hry?
MSI PRO B650M-P | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz | Endorfy Fera 5 | Montech AIR 1000 SILENT Black | Apacer AS2280Q4U 1 TB | ASUS TUF GAMING 750B
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 10. Nov, 2014, 17:50
benchmark 5minútovou jazdou vidiekom/ trevorovou osadou a okolím.
1920x1080, very high textúry, shadery, tiene, častice i voda. vegetácia na ultra, PCSS, vzdialenosť zobrazovania na max, v advanced nastaveniach všetko na max, FXAA
min 24
avg 40
VRAM okolo 3.2 GB
RAM medzi 6 a 7.5 GB
1920x1080, very high textúry, shadery, tiene, častice i voda. vegetácia na ultra, PCSS, vzdialenosť zobrazovania na max, v advanced nastaveniach všetko na max, FXAA
min 24
avg 40
VRAM okolo 3.2 GB
RAM medzi 6 a 7.5 GB
Phenom II X4 3.7 GHz [NB a HTlink na 2.4], GTX 970 MSI na 1 400 jadro/2 000 pamäť, 8 GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical 1 400 CL7, SSD Samsung 840EVO, 27" BenQ XL2720Z (1 ms GTG, flicker-free, 144 Hz), Harman Kardon SoundSticks III, Razer DeathAdder 2013
- adriano94
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Sep, 2008, 20:40
No ja som sa pokusal na FullHD s 280x na plno ale fps su biedne..... Inac sa mi robia na 280x v pravom dolnom rohu Artefakty.. no len pri GTA V po nainstalovani novych ovladacov...
Spoiler: ukázať
tak prve dojmy moc dobre
dvd som nainstaloval , updaty postahoval do 10 minut vsetky - pod 9mb/s to neslo , zapol spustil a pekne to islo ...
mam zapnuty aj msi afterburner a pohodka , pri very high / ultra na fhd cca 60fps ale na dnes bohuzial stacilo
dvd som nainstaloval , updaty postahoval do 10 minut vsetky - pod 9mb/s to neslo , zapol spustil a pekne to islo ...
mam zapnuty aj msi afterburner a pohodka , pri very high / ultra na fhd cca 60fps ale na dnes bohuzial stacilo
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
Pre zvýšenie plynulosti odporúčam locknúť FPS na 60 v afterburneri + ingame Vsync (Radeonpro mi nefunguje) - inak má hra problémy s frametimes a je tam stuttering.
Najviac ma štve, že mi zakaždým po alt-tab prepne refresh rate na 59Hz a musím to manuálne prestavovať.
Najviac ma štve, že mi zakaždým po alt-tab prepne refresh rate na 59Hz a musím to manuálne prestavovať.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Detto, riešenie : ikona V vlastnostni, režim zobrazenia, maximalizované okno + správca. (alebo klasický alt+enter )MaceKx napísal:Pani, nestava sa vam ze pri zapnutom Afterburnery resp. Riva Tunery sa hra prepne do zobrazenia v okne ? Ked je to vyple vsetko je v poriadku tento problem nieje, nestalo sa to este niekomu ? Predpokladam ale ze to nieje chyba na strane hry ale niekde u mna a Afterburnery. Dakuejm za nazory.
btw. tých 59Hz čo ukazuje hra zo 60 je ok ?
Bohužial ten stuttering je aj u mňa, pomôže len zapnutie Vsyncu . Inač odporúčam všetkým vyskúsať Rockstar Vidoe Editor, treba si pozrieť na nete tutorials ale dajú sa s tým vývárať krásne veci, buď priamo z hry alebo "freeroom" . Ten kto si ma ešte nepridal, Andrew00715, pls pokiaľ už niekto hral na konzole online a migroval stats nech mi napíše, chcem sa pripojiť a hrávať heisty, ak by na to boli po večeroch ludia bola by to paráda.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
Andrew ja som si ťa včera pridal. Social club: caLAMAda77. Mám prenesenú postavu z PS3 (level 137) tak môžme dať heisty
Btw. ide vám chat v online? Stlačím T, niečo napíšem, dám enter a nič.
Kto má záujem tak mi pošlite invite na social club, mám už pár stovák hodín odohraných v online takže nie som až taký noob (aj keď na PC ovládanie si musím ešte zvyknúť)
Btw. ide vám chat v online? Stlačím T, niečo napíšem, dám enter a nič.
Kto má záujem tak mi pošlite invite na social club, mám už pár stovák hodín odohraných v online takže nie som až taký noob (aj keď na PC ovládanie si musím ešte zvyknúť)
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
nasiel som za 32€ na dalsej brazilskej stranke http://www.pontofrio.com.br/Games/downl ... 43135.html
ale pyta to odo mna CPF kod (nejaky brazilsiky identifikacny)... pytalo nieco take aj na nuuveme?
na reddite pisal chlapil ze $30 on Nuuvem or Pontofrio if you use a South American IP... pouzil som Hola pre Chrome dal som USA ale vsetko rovnake, viac som do toho nezabrdal
ale pyta to odo mna CPF kod (nejaky brazilsiky identifikacny)... pytalo nieco take aj na nuuveme?
na reddite pisal chlapil ze $30 on Nuuvem or Pontofrio if you use a South American IP... pouzil som Hola pre Chrome dal som USA ale vsetko rovnake, viac som do toho nezabrdal
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Cez Nuuvem to nechcelo žiadnu veritifikaciu občianstva.
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
no, ja som tu hru konecne po troch dnoch rozbehal.
vsetko som vymazal, skopcil obsahy DVD na HDD2, a instaloval odtial na HDD1. Hra bola nainstalovana za 5minut (z dvd to tahalo 2hodky), ziadna chyba, aj update stiahlo rychlostou 9MB/s v noci o tretej rychlo, a konecne mi to funguje!
Sice, spustil som hru, presiel intro, a po mkradezi auta, ked ma szacnu nahanat policajti si hovorim, ujdem im a idem spat, no a v tom hra sekla, repro v slucke davali policajne sireny a obraz cierny, A siel som spat. Som zvedavy, ci sa mi to dnes spusti po tom "pade" , ktory isto nebol posledny, ked nastal po 15min hrania
Btw hram to na 460GTX OC, ale direct x som musel dat na 10.1, inac 11stka prevysuje pamat 1GB. Hra ide viac nez plynuje, aj ked grafika v rychlosti pripomina GTA IV :/ ale to bude tymi normal detailami.. :/
vsetko som vymazal, skopcil obsahy DVD na HDD2, a instaloval odtial na HDD1. Hra bola nainstalovana za 5minut (z dvd to tahalo 2hodky), ziadna chyba, aj update stiahlo rychlostou 9MB/s v noci o tretej rychlo, a konecne mi to funguje!
Sice, spustil som hru, presiel intro, a po mkradezi auta, ked ma szacnu nahanat policajti si hovorim, ujdem im a idem spat, no a v tom hra sekla, repro v slucke davali policajne sireny a obraz cierny, A siel som spat. Som zvedavy, ci sa mi to dnes spusti po tom "pade" , ktory isto nebol posledny, ked nastal po 15min hrania
Btw hram to na 460GTX OC, ale direct x som musel dat na 10.1, inac 11stka prevysuje pamat 1GB. Hra ide viac nez plynuje, aj ked grafika v rychlosti pripomina GTA IV :/ ale to bude tymi normal detailami.. :/
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
ked najdete niekto co sa oplati vypnut a co zapnut resp high/normal atd v nastaveniach nejaky bench tak sem s nim... ja mam vsetko na high len textury na normal... 60fps stable zostava v popise
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Odporúčam vytvorť tému kam by sme vkladali jednotlivé benchmarky, či už cez ingame bench alebo priamo fraps, rivatuner .
Napr. tu sa môžte dočítať ako to beží na rôznych zostavách a čo je dôležité znížiť v prípade nízkeho FPS. Najviac papá vraj vegetácia.
Napr. tu sa môžte dočítať ako to beží na rôznych zostavách a čo je dôležité znížiť v prípade nízkeho FPS. Najviac papá vraj vegetácia.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
úúúú, konešne niekto s (pod)priemernou grafikou Až si si to trochu zahral, poprosím rozsiahly report ako ti stíha grafika Niektorí hovoria, že 1GB VRAM vôbec nestačí, niektorí zas že to na low fičí v pohode, tak ja neviem.felipe25 napísal:Btw hram to na 460GTX OC, ale direct x som musel dat na 10.1, inac 11stka prevysuje pamat 1GB. Hra ide viac nez plynuje, aj ked grafika v rychlosti pripomina GTA IV :/ ale to bude tymi normal detailami.. :/
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Ja som si na zostave v podpise nechal nastavenia cez geforce experience a fici uplne v pohode. Vacsina veci na normal, nieco mi dalo aj na high. Ked budem mat trochu casu, tak skusim pozvysovat niektore polozky.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.