NHL Playoff 2015 online zdarma

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
red98
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 19. Júl, 2009, 22:50

NHL Playoff 2015 online zdarma

Príspevok od používateľa red98 »

Zdravim vsetkych expertov!

Vie mi prosim niekto poradit dobru stranku na sledovanie NHL Playoff 2015 online zdarma ??? Ak by som to sledoval pravidelne, tak by som si to aj predplatil. Kedze vsak vacsina zapasov ide v noci a nebudem zapasy sledovat pravidelne, tak sa mi to neoplati.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
Používateľov profilový obrázok
bugsy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 20. Júl, 2006, 02:00

Re: NHL Playoff 2015 online zdarma

Príspevok od používateľa bugsy »

Na nete mas plno stranok venovanych live streamovaniu sportovych zapasov (aj NHL), staci navstivit google. No zadarmo HD kvalitu necakaj, niektore streami maju daleko dokonca aj k SD kvalite, tak ale co by cakal clovek zadarmo vsak :-) . Ak mas s hladanim problem napis mi SS, nejake linky ti dam, ale neni to nic zlozite. Kedze so strankami to nie je celkom "koser" ohladne licencii vysielania, tak to sem postovat nebudem.
Spoiler: ukázať
Water cooling: EK-Quantum Velocity D-RGB AMD - Full Nickel, Laing DDC-1T + Barrow PBTS28-W1 PMMA + Barrow 140mm cylinder water tank, Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper
MB: ASUS ROG Strix B550-F (Wi-Fi) CPU: AMD Ryzen 5 5600X +150PBO RAM: Crucial Ballistix 2x16GB 3800MHz 16-18-16-36 1T 1,37V VGA: ASRock Radeon RX 6900 XT OC Formula HDD: Samsung 970 EVO Plus 500GB + Samsung 970 EVO 1TB + 850 EVO 1TB Power: Corsair RM850x Shift Case: Fractal Design Define R6 Black TG Monitor: LG OLED42C4 Keyboards: Logitech G915 Lightspeed US GL Tactile Mouse: Logitech G403 Gamepad: Microsoft XBOX 360 Wireless Wheel: Thrustmaster TS-PC + Fanatec ClubSport V3 + TH8A Headphones: Topping DX3 Pro+ > Fluid Audio F5 / Sennheiser HD 555 @HD 595 mod OS: Windows 11 Pro

Návrat na "Debata o všetkom"