Aky film ste naposledy videli?
Re: Aky film ste naposledy videli?
Divoké historky / Relatos salvajes - very good odporucam pozriet aj ked ma dakto malo casu, kedze to je viac pribehov, da sa to pozerat aj na viackrat v pohode
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
v mojom aktuálnom seriálovom období som mal chuť na nejaký film, našiel som FOCUS tak som pozrel, a fajn film, zaujímavé zvraty ktoré som aj čakal aj nie, pár vtipných , tak spokojnosť, aj frajerke sa ľúbilo, dávam 7 z 10
Spoiler: ukázať
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
chcem ist s frajarkou do kina a neviem sa rozhodnut medzi Piesen mora a Popoluskou..chcem jej urobit radst,bo minule som ju zavolal na dost drsny film
co by ste vybrali, ta rozpravka vypada dobre,akurat ta animacia je dost lacna..popolusku zas kazdy pozna
inak ten drsny film bol necakane Divocina http://www.csfd.cz/film/355147-divocina/
co by ste vybrali, ta rozpravka vypada dobre,akurat ta animacia je dost lacna..popolusku zas kazdy pozna
inak ten drsny film bol necakane Divocina http://www.csfd.cz/film/355147-divocina/
tak film Divočina sa mi vééélmi páčil z tých dvoch asi pieseň mora
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
aj mne,ona z neho mala depresiu..fajn rande
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Wild je podla mna super film. Urcite jeden z tych, ktore za poslednu dobu za to stoja. Jedina drsnejsia scena bola snad len na uplnom zaciatku. Inak happy end. Sa cudujem, z kade sa ta depka na konci zobrala. Ci mi nieco uslo?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
psychicky drsnejsi,tazsi..no proste nie velmi vhodny na rande . cakal som nejaku oddychovku
tiež som čakal úplne niečo iné od toho filmu, on asi nebude pre nežné pohlavie, minulý týždeň som ho pustil frajerke, reku si zahrám GTA kým ona bude pozerať a po pol hodine to vypla že ju to nebaví
(na prvom rande som bol s mladou na SAW 4 , v piatok 13-steho )
(na prvom rande som bol s mladou na SAW 4 , v piatok 13-steho )
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Tak popoluska uz bola troska lepsia na to rande
a aj kvalitne spracovana
a aj kvalitne spracovana
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Mne sa zas páčil film z II. svetovej vojny FURY nič pre slabé povahy,je tam kopa drsných scén.Po roku film,čo ma zaujal,pozrel som si tak 20 filmov za rok.Inak radšej dokumenty.
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
mam filny ktore beriem znadhladom ako bol fury tak aj dnes fast and furious 7
na fury a vobec sa mi pacia tie neseremesastym sceny kde proste starec ktory ukazal na snipera zfleku dostal headshot ako napr. vo wickovi ktory v polke vety odstrelil svoj main target (mlady skaredy rusak)
fast7 vedel som do coho idem a aj tak mi bolo strasne zle pri niektorych scenach doslova sa sami smialy na tom ake hovna vyprodukovali... uz to stratilo to caro a je to len ciste ryzovanie na divakoch ktori to maju radi... po akcnej stranke nabite no druha polka mi prisla ovela slabsia znadhladu 7/10 kriticky 5/10
a kedze mali dneska v cinemacity v brne filmy za 50kc boli sme aj na Wild a to som si uzil strasne rad mam sceneriove filmy a take selfpsychologicke super...konecne ina vec po dlhsej dobe
inak na age of ultron uz mam teraz skepticky pohlad zas to budu len roboti a ktomu halda rovnakych robotov to proste nieje originalne a vobec fakt ze fight hulka a hulkbustera pustili ako trailer je pi******
dufam ze nevystrielali pred premierou a dacim prekvapia
na fury a vobec sa mi pacia tie neseremesastym sceny kde proste starec ktory ukazal na snipera zfleku dostal headshot ako napr. vo wickovi ktory v polke vety odstrelil svoj main target (mlady skaredy rusak)
fast7 vedel som do coho idem a aj tak mi bolo strasne zle pri niektorych scenach doslova sa sami smialy na tom ake hovna vyprodukovali... uz to stratilo to caro a je to len ciste ryzovanie na divakoch ktori to maju radi... po akcnej stranke nabite no druha polka mi prisla ovela slabsia znadhladu 7/10 kriticky 5/10
a kedze mali dneska v cinemacity v brne filmy za 50kc boli sme aj na Wild a to som si uzil strasne rad mam sceneriove filmy a take selfpsychologicke super...konecne ina vec po dlhsej dobe
inak na age of ultron uz mam teraz skepticky pohlad zas to budu len roboti a ktomu halda rovnakych robotov to proste nieje originalne a vobec fakt ze fight hulka a hulkbustera pustili ako trailer je pi******
dufam ze nevystrielali pred premierou a dacim prekvapia
- pipo137
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Cez víkend konečne absolvované Dead Snow jednotka aj dvojka
http://www.csfd.cz/film/248800-mrtvy-snih/
http://www.csfd.cz/film/358014-dead-snow-rudy-vs-mrtvy/
Za mňa maximálna spokojnosť, jednotka dobrá a dvojka skvelá. Kto nemá napozerané a hlavne moc neobľubuje filmy ako Evil Dead, Braindead, Shaun of the Dead a podobne (teda žáner "komediálneho hororu"), tak ho to nemusí až tak zaujať, ale pre tých čo tušia o čo ide a teda vedia, do čoho idú, je to jednoznačne must see záležitosť a minimálne ten druhý diel patrí podľa mňa k špičke žánru
Dead Snow - 3/5
Dead Snow 2 - 4/5
http://www.csfd.cz/film/248800-mrtvy-snih/
http://www.csfd.cz/film/358014-dead-snow-rudy-vs-mrtvy/
Za mňa maximálna spokojnosť, jednotka dobrá a dvojka skvelá. Kto nemá napozerané a hlavne moc neobľubuje filmy ako Evil Dead, Braindead, Shaun of the Dead a podobne (teda žáner "komediálneho hororu"), tak ho to nemusí až tak zaujať, ale pre tých čo tušia o čo ide a teda vedia, do čoho idú, je to jednoznačne must see záležitosť a minimálne ten druhý diel patrí podľa mňa k špičke žánru
Dead Snow - 3/5
Dead Snow 2 - 4/5
Naposledy upravil/-a pipo137 v Po 27. Apr, 2015, 20:09, upravené celkom 1 krát.
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Nocua NH-D14 Black RAM: Patriot Viper Steel 2x8GB @ 3600MHz 14-16-16-16-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1500/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Sound card: Asus Xonar Essence STX Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
komedialny horor si ani neviem predstavit asi si to pozriem