FEAR a grafika !!!!!
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Ja FEAR hram na 1024 x 768, 4xAA, 16xAF, Soft Shadows = on a vsetko ostatne na maximum.
Ale vo velkych exterieroch to uz trosku seka musim uznat.
Aj ked mam v teste Average FPS = 51 a Minimum 26.
Na starej zostave MSI K8N Neo4f + MSI GF 6600 GT som mal tiez problem s grafikou, niekedy sa stalo, ze po nacitani levelu nevygeneroval dobre obraz a pomohlo iba preinstalovat hru.
Ale vo velkych exterieroch to uz trosku seka musim uznat.
Aj ked mam v teste Average FPS = 51 a Minimum 26.
Na starej zostave MSI K8N Neo4f + MSI GF 6600 GT som mal tiez problem s grafikou, niekedy sa stalo, ze po nacitani levelu nevygeneroval dobre obraz a pomohlo iba preinstalovat hru.
Spoiler: ukázať
- Fester
- VIP
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00
Re: + 1GB
Vsak to bolo isto myslene ako zartAtrac3 napísal:To si musis este dokupit jedno giga ram... :8O:
CPU : C2D E8400, MB - zatiaľ žiadna, RAM-zatiaľ žiadna,
HDD - SATA II : 640G Seagate, GPU : XpertVision 8800GT 512MB, Monitor : 22" LCD Acer AL2216Wd
Phone : SAMSUNG OMNIA II
HDD - SATA II : 640G Seagate, GPU : XpertVision 8800GT 512MB, Monitor : 22" LCD Acer AL2216Wd
Phone : SAMSUNG OMNIA II
NO.....
Si precitajte tento clanok..... 8) http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=44
Re: NO.....
keby si sa porozhliadol na fore, hned zistis, ze je nieco ine, co pisu v clankoch a nieco ine, ak ti povie uzivatel. Mne fear isiel na mojej zostave na plne detaily bez AA a AF ... bez jedineho problemu ... dokonca aj v rychlych scenach cez 30FPS ... a to nemam 2x1024 MB ram ...Atrac3 napísal:Si precitajte tento clanok..... 8) http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=44
- alonzo
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Júl, 2007, 08:00
neviem preco ale mam stale problem spustit fear a aj datadisk najskor mi robila problem karta mal som gf 7300GS ale aspon som to spustil ale teraz na dvojjadrovom procesore a karte HD2600XT a novych ovladacoch sa pusti len tmava obrazovka a hra akoby zamrzla. Neviete mi poradit v com je problem ci tato hra nejde na dvojadrovom procesore inak mam AMD X24800
- upir102
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
Re: FEAR a grafika !!!!!
mam proble s datadiskom na fear -a ked chcem instalovat extraction point tak mi vyhodi ze potrebujem patch 107 a vyssi lenze tu je proble stiahol som asi 100 patchov a ani jeden nedje nainstalovat vzdy pri instalaci vyhodi ze nepasuje s verziou plnej hry fear
mam verziu 1.0 retail en stahoval som en ptche ale nesli neviete poradit?
mam verziu 1.0 retail en stahoval som en ptche ale nesli neviete poradit?
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
pokial nemas legal verziu, tak u nas nepochodis.
"Atrack3" ma pravdu 1GB pomoze. FEAR je moja oblubena hra, tiez som s nou mal ten problem ze pri urcitych scenach to sekalo.
Na inom fore som sa pytal co s tím robit menit grafiku, RAM, CPU. Nakoniec som to vyresil tím ze som vymenil
RAM z povodnych 2x512MB 533MHz na 2x1GB 800MHz a problemy zo sekanim skoncily
A mimochodom "CrackeN" ak neveris tak si zapni FEAR nejake 5 - 6 kolo a daj si spravcu uloh a pozri na kolko je vyuzita RAM!
Na inom fore som sa pytal co s tím robit menit grafiku, RAM, CPU. Nakoniec som to vyresil tím ze som vymenil
RAM z povodnych 2x512MB 533MHz na 2x1GB 800MHz a problemy zo sekanim skoncily
A mimochodom "CrackeN" ak neveris tak si zapni FEAR nejake 5 - 6 kolo a daj si spravcu uloh a pozri na kolko je vyuzita RAM!
Spoiler: ukázať
- upir102
- Používateľ
mam legal verziu prave to
nikto nevie co stym ?
poradte pls
nikto nevie co stym ?
poradte pls
- upir102
- Používateľ
no nikto nevie co stym? ako mam zsiti verziu hry a aky ma jazyk? us north us stade............... a dalsie