po neviem koľkých odkladoch si už konečne môžem rozplánovať investíciu do tejto žbrndy, ktorú sa mi vôbec nechce riešiť...
potrebujem 2 veci:
1. mikrofón na štýl ModMic - modmic je možné (z toho, čo som našiel) zohnať napríklad z caseking.de, no okrem toho, že stojí 60€, tak ešte riešiť mailboxde.cz mi asi spôsobí mŕtvicu
- viem, že sú aj alternatívy k tomu, len som pozabúdal názvy...nemáte s tým niekto skúsenosti ? neriešili ste podobnú dilemu?
2. ADC, respektíve ideálne nejaké USB riešenie zvukovky s A/D prevodník (pre mikrofón - nahrávanie), nechcem to riešiť interne a si tam pchať nejaké interné riešenia a povedať, ako strašne to znie z integrovanej (msi gaming 5) snáď ani nemusím
nemáte s týmto nejaké skúsenosti, prípadne, či ste nemali podobné dilemy...
ceny...dajme tomu, že ten mikrofón nechcem za viac ako ten modmic - aj na kúpu toho za takú cenu by som si najprv musel otrieskať hlavu o stenu párkrát ale budiž...cena ADC? nemám potuchy...chcel by som len nejaké lacnučké riešenie pre mikrofón, kde bude nejaký predzosilňovač a nebude to degradovať kvalitu mikrofónu
nie som hudobník, mikrofón je len na gaming a nie - zalman mic1 nechcem, chcem niečo, čo bude pevne pricapnuté ako modmic
ADC + Mikrofón (ModMic štýl)
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ADC + Mikrofón (ModMic štýl)
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: ADC + Mikrofón (ModMic štýl)
ľudia, neprišli ste na nejakú alternatívu pre modmic (myslím dostupnosť a cenu)...
budúci mesiac budem kupovať a pôvodne som rozmýšľal o kombinácii caseking+mailboxe, no pri poštovnom na caseking a poplatku u mailbox, by som to mohol brať rovno cez caseking (posielajú na slovensko) ale...
modmic 60€
doprava 23€ - viete, čo je na tom najviac na
? do česka len 16€, ešte aj do slovinska to je lacnejšie
drahá sranda za 83€
budúci mesiac budem kupovať a pôvodne som rozmýšľal o kombinácii caseking+mailboxe, no pri poštovnom na caseking a poplatku u mailbox, by som to mohol brať rovno cez caseking (posielajú na slovensko) ale...
modmic 60€
doprava 23€ - viete, čo je na tom najviac na

drahá sranda za 83€
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305