Dobry den.
Mam PC asus Maximus VII Ranger s 4790k a 5870 matrix. Zdroj je Platimax 1000W OC edition.
Problem je nasledujuci:
Tazkosti s bootom, niekedy bootne na 2s spravi si training typujem vypne a potom bootuje dost dlho lebo vsetky veci okolo ram a tak su nastavene na training a pod.
Casto nebootuje vobec a to je dovod preco pisem. Nieje nijak extra pretaktovany, ram je 2800 12 14 14 2 cize default. CPU 4500@1.3v
CPU Cache 4500@1.45v. atd... hodnoty su maximalne vacsinou v zltom poli je sive potom zlte potom fialove a nakoniec cervene.
Pri LOAD OPTIMIZED DEFAULTS bootne asi vzdy, samozrejme zacinal som tweakovat aj odtial ale zas som sa prekrpocol do problemu bootovania a to neviem pri ktorom nastaveni lebo ked som vratil posledne spat nebootlo tiez. BIOS mam posledny.
Stretol sa uz niekto s tymto problemom? Vie mi niekto poradit? Samozrejme ze sa v tom posprtam este sam ale vidim to na dlho tak pisem sem.
Dakujem za informacie. A pekny den prajem.
Nabootovanie PC
- JurajSlovakID
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35
Nabootovanie PC
PC: CPU: RYZEN 5950X VMR-B2@ 4725MHz 1.35V , Chladic Arctic Liquid Freezer II RAM: GSKILL NEO 2x16KIT(32GB) 14-15-15-12-26-38 CR2 - upravene tercialne casovania, GFX: AMD Vega64, MB: Asus Dark Hero VIII X570, M.2 SSD Samsung 990 PRO 2TB, 2xRAID1 WDGOLD 8TB
Re: Nabootovanie PC
Mozes mi povedat ci tvoj pc bootuje v optimalizovanych nastaveniach. Poznam problemy s tymto procesorom. Velmi sa nahrieva, ale takisto moze byt problem s ramkou. Skusil by som znizit ramku na 1866 mhz. Daj vediet ci to ide.