Hold niekto chce nové auto aj keby čo bolo, ale rozpočet je trocha (dosť) obmedzený. Skrátka peniaze sú až na prvom mieste.Snake napísal:to ešte seriozne niekto v dnesnej dobe uvazuje o aute, kde nie je automaticka klima, vyhrievane a vetrane sedacky, tempomat, parkovacie senzory (som ani nevedel ze sa rozlisuje ze aj vzadu ci vpredu), a motor s ktorym nepotrebujem otvarat excel ked predbieham? Ludia drbe vam? Za 15 tacov jazdena A4 2.0 TFSI (152kW) s rocnou zarukou a 7° automatom, vsetky senzory (okej, bez kamery), a klima vpredu vzadu, vy realne date tolko prachov za hento? Za FABIU?
Ako som už raz písal, výbava je veľmi subjektívna záležitosť a to čo pre jedného nutnosť pre druhého je to totálna somarina.
Osobne tiež nevidím veľký zmysel v kožených sedačkách s vyhrievaním. Automatická klíma je super, záleží však na príplatku za ňu. Určite by som nechcel auto bez klímy a tempomatu, ale ostatné "vymoženosti" sú pre mňa prakticky zbytočné, resp. nie som ochotný si za ne priplatiť. A zasa sme u jadra problému a tou sú PENIAZE.