Uz som si zvykol, ze ty vsetko vies, vsetko si zazil a so vsetkym mas skusenosti. Obcas riadne trepes a vacsinou sa mi uspesne dari ignorovat tvoje premudrele posty pisane stylom reportera z Noveho Casu, ale teraz sa nemozem zdrzat.mp3turbo napísal: co sa tyka dietata a jedneho pivka :
>> Predstav si situaciu, ze si doma sam s dietatom, ktoremu sa nieco stane a ty si si par minut predtym
>> dal jedno pivko. Budes cakat na zachranku, ktorej to bude trvat ktohovie kolko?
predstavujem si. Dieta zacne modrat alebo upadne do bezvedomia (moj syn ochpadol v 40.5 stupnovej horucke pred dvomi tyzdnami a bol tyzden hospitalizovany na Kramaroch takze nieze trepem ale mam priame skusenosti. Okrem toho dostal nejaky afilakticky ci keru mariu sok, trepalo ho jak epileptika a mohol som sa posrat kamarade aby som si nevystrelil mozok z hlavy). Takze bavime sa uplne realne.
Sadnes s jednym pivkom, jednou ceresnovickou alebo podobnym fajnovym ovocim za volant. Stress nemas ziadny, si uplne fit - ved nemas mat z coho ze. Rubes do nemocnice. Pritlacis tomu trosku, povedzme tych 110 zase az tak vela nie je v meste ked mas super reflexy, cokolvek sa stane, vletis s tvojim dietatom ktore zachranujes do zastavky plnej ludi. 7 ludi zomrie, 14 tazko zranenych, 10 lahko zranenych, tvoje dieta samozrejme mrtve lebo si sa prevratil na betonovom stlpiku na strechu.
Otazky ?
Jaj ano, chcel by si aby tvoja zena a tvoje deti stali na tej skurwenej zastavke ked sused pojde zachranovat svoje dieta s jednym pifkom ??????????
Vsetkych ludi na svete zachranit neviem. Ani hlad v Afrike nevyriesim, ani pitnu vodu do Indie nedostanem, ani tvoje dieta neviem zachranit za kazdych okolnosti. Ani svoje. Ale bez absolutnej debaty alkohol a rychlost su totalne jednoznacne najrozsirenejsie dovody smrtelnych zraneni.
Poznamka : mojmu kolegovi opity sofer s dvomi promile zabil zenu, nastastie dve deti co boli v kociku prezili. Dve promile. Bol aj v televizii. Dam ti telefonne cislo ?
Druhemu kamaratovi ozraty sofer s 1.2%.. zabil dieta, zena zostala. Chces si pokecat ako bude zachranovat tvoje hypoteticke dieta s jednym alebo dvomi alebo tromi pifkami ?
Precitaj si este raz moj prispevok. Pisem o jednom pive a tak som to aj myslel, ziadna ceresnovica ani nic navyse. Nevkladaj mi svoje myslienky do ust. Pisem niekde o opitych vodicoch? NIE, tak si pribehy svojich kamaratov a kolegov nechaj pre seba (aj ked mi ich je uprimne luto).
Ty si po jednom pive opity a mas viac ako jedno promile? Ja teda nie.felipe25 napísal:Blackhawk - ale zakon nepozna vynimky a sofer s nad 1,0 promile je brany ako ze pacha trestny cin... Nevidim ziadne odovodnenie k tomu aby niekto soferoval auto opity. Ako moze opity clovek zhodnotit realne co je dietatu?..
A teraz realne, vazne si myslite, ze po jednom pive nie si schopny soferovat a mat triezvy usudok? Preco potom v niektorych krajinach maju povolenu urcitu hodnotu promile?