Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
checkujem combi K24 v manualy = velka rarita
skoda, ze tam nedavali nove dvojspojkove 9 stupnove automaty, ale su tam stare 5stupnove, co uberaju z dravosti.
Ale co nechapem, na novych autach (okrem najnizsich tried) nemaju ziadne oterove listy. Po par rokoch dvere obite, lb kkti a <> nevedia otvarat dvere.
Spravis si schrankovu firmu v CZ a nemusis ziadnu ficodan platit
skoda, ze tam nedavali nove dvojspojkove 9 stupnove automaty, ale su tam stare 5stupnove, co uberaju z dravosti.
Ale co nechapem, na novych autach (okrem najnizsich tried) nemaju ziadne oterove listy. Po par rokoch dvere obite, lb kkti a <> nevedia otvarat dvere.
Spravis si schrankovu firmu v CZ a nemusis ziadnu ficodan platit
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
k24 + manual, to je snad nemozne v EU zohnat. Ale k24 by som osobne chcel asi v automate, aj ked najlpesie sa odreagujem ked VTicko tocim do 8000 a maulane kvaltujem (a teraz do mna aku mam spotrebu )
listy na dverach su strasne skarede a kazia dizajn tak preto to tam podla man nedavaju
tu dan by som kludne za to auto vypalnikovy dal, nech si za to kupi hodinky, mozem ho je*at
listy na dverach su strasne skarede a kazia dizajn tak preto to tam podla man nedavaju
tu dan by som kludne za to auto vypalnikovy dal, nech si za to kupi hodinky, mozem ho je*at
Naposledy upravil/-a HellAngel v St 06. Máj, 2015, 15:26, upravené celkom 1 krát.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a budem na ceskych znackach, to radsej ficodan
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Chris
- Pokročilý používateľ
kto mu chce to dat, tak tu neplace. Ja ak by som mu nedal, lb mi to pridu vyhodene $$$
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
aj akakolvek ina dan su vyhodene peniaze, ale ked musis tak musis
inak, s tym nove vs. jazdene, ja viem ze vela ludi preferuje jazdenku, a maju svoju pravdu, maju dobre argumenty, ale tie si najdem aj ja pre svoj nazor. kazde ma svoje pre a proti, a je to nekonecna debata podla mna.
a stale hovorim, keby vsetci kupovali jazdenky o chvilu nemaju ake kupovat ze
jo a ked sme pri tom, urcite je ekologickejsie kupit si jazdenku, ktora nebude mat o tolko vyssiu spotrebu, a vyroba auta podla mna daleko prevysi ekologicky dopad jazdenia na nom, ak na nom teda nenabeha sa cez pol mega... co ma ovsem tak ci tak netrapi, cele ekonormy su bullshit, a zbytocne sa tu sereme ked cina funguje ako funguje...
dalsia vec je ze kto povedal ze za 15k by som si kupil nejake turbovane tsi alebo cokolvek podobne?
ja ked si mozem vybrat tak atmosfera, 1.4, 1.6, postacujuce vozenie. nebude to dream car, ale bude to mat zaruku, vybavu to bude mat mozno nie najvyssiu, ale to co chcem tam bude, a hlavne budem mat istotu ze s tym nikto nejazdil jak prasa, a dobry pocit ze mam nove. a prave o ten dobry pocit ze ma clovek nieco nove ide
(napriklad benzinovu astru 1.4 s pouzitelnou vybavou das za 15k aj v kombiku a je to atmosfera ak sa nemylim... )
inak, s tym nove vs. jazdene, ja viem ze vela ludi preferuje jazdenku, a maju svoju pravdu, maju dobre argumenty, ale tie si najdem aj ja pre svoj nazor. kazde ma svoje pre a proti, a je to nekonecna debata podla mna.
a stale hovorim, keby vsetci kupovali jazdenky o chvilu nemaju ake kupovat ze
jo a ked sme pri tom, urcite je ekologickejsie kupit si jazdenku, ktora nebude mat o tolko vyssiu spotrebu, a vyroba auta podla mna daleko prevysi ekologicky dopad jazdenia na nom, ak na nom teda nenabeha sa cez pol mega... co ma ovsem tak ci tak netrapi, cele ekonormy su bullshit, a zbytocne sa tu sereme ked cina funguje ako funguje...
dalsia vec je ze kto povedal ze za 15k by som si kupil nejake turbovane tsi alebo cokolvek podobne?
ja ked si mozem vybrat tak atmosfera, 1.4, 1.6, postacujuce vozenie. nebude to dream car, ale bude to mat zaruku, vybavu to bude mat mozno nie najvyssiu, ale to co chcem tam bude, a hlavne budem mat istotu ze s tym nikto nejazdil jak prasa, a dobry pocit ze mam nove. a prave o ten dobry pocit ze ma clovek nieco nove ide
(napriklad benzinovu astru 1.4 s pouzitelnou vybavou das za 15k aj v kombiku a je to atmosfera ak sa nemylim... )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
LordKJ napísal:a budem na ceskych znackach, to radsej ficodan
a aky je problem byt na CZ znackach v SR?
resp na akychkolvek inych znackach v SR resp s SK znackami mimo SR?
...
-
- Sponzor fóra gold
mentalny
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
no daj este nejaku perlu o cudzich znackach, v tomto globalizovanom svete
-
- Sponzor fóra gold
Ako co, samozrejme nic sa ti nestane ked budes mat cesku znacku, ale mne osobne by to vadilo
-
- Sponzor fóra gold
v KK? nie, ved tu zijem
a aj keby nie, hovorime o CZ znackach
uz som X krat pocul, ze niekomu poskodili auto lebo bol cudzi
a aj keby nie, hovorime o CZ znackach
uz som X krat pocul, ze niekomu poskodili auto lebo bol cudzi
to je sposobene jebnutostou ludi, nie tymi znackami
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ja neviem, zakladatv zahranici schramkovu firmu, s autom chodit na technic.ku za hranice, platit tam poistku. Zas tak vyhodne to nevidim. Aj v pripade nehody. No neviem.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
ma to viacero vyhod, ale tak skoda to tu vypisovat
-
- Sponzor fóra gold
Racionalne pozitiva to moze mat, preto nie je skoda ich napisat pre ostatnych