ASUS M2N-E nanabehne
ASUS M2N-E nanabehne
Potrebujem poradiť nechce mi nabehnúť hore uvedená doska, keď ju zapnem len sa rozbehnú na 2 sek. ventilátory a koniec. keď odpojím 4-pin konektor EATX12V asi napájanie procesora tak všetky ventilátor idú, asi zla doska ale moc sa nevyznám. Tak dík za vaše rady postrehy.
Re: ASUS M2N-E nanabehne
a zdroj máš aký ?
GIGABYTE ODIN Plus 600W
zdroj som skúšal meniť aj procesor som dával iní ,takže tým to asi nebude
zdroj som skúšal meniť aj procesor som dával iní ,takže tým to asi nebude
Nech je je zem lahka.. Mne asus dosky z toho obdobia prisli dost nekvalitne, co sa tykalo zivotnosti.
Neprejavovala znamky o tom, ze jej konci zivotnost?
Neprejavovala znamky o tom, ze jej konci zivotnost?
Menil si procesor rovnaky typ alebo iny novsi ? Respektive zacalo to robit len tak alebo to nastalo po nejakej zmene HW ?
Skus vypnut PC, odpoj kabel od zdroja, vyber baterku z dosky. Po cca 15min. +- ju daj spat do dosky a skus PC zapnut.
Skus vypnut PC, odpoj kabel od zdroja, vyber baterku z dosky. Po cca 15min. +- ju daj spat do dosky a skus PC zapnut.
tak asi som trafil dobry kus, bude mat 9r. a zatial ide stale ako ma hoc viem ze nie navekylacika napísal:Mne asus dosky z toho obdobia prisli dost nekvalitne, co sa tykalo zivotnosti.
Spoiler: ukázať
skúšal som starší procesor ale je plne kompatibilný z doskou, idem skusíť ešte bu baterku vytiahnuť inak už neviem hardvér som tam nemenil žiadny všetko je pôvodne
baterka ma 2,75Volt neviem koľko ma mať presne nieje na nej nič napísané
Mala by mat 3V ale malo by ti to fungovat aj bez baterie. Bateria sluzi myslim len na to aby sa po vypnuti PC nezmazali nastavenia BIOSu .
tak doska je ok, nabehol vin, ta baterka pomohla, diki
Som rad ak to pomohlo no ak je bateria stara 3-4r. alebo viac urcite by som ju vymenil.
Ja som menil originalnu skoro po 5r. tiez boli obcas preskoky BIOSu po starte.
Je to lacna zalezitost 2€ +- typ "CR2032" .
Ja som menil originalnu skoro po 5r. tiez boli obcas preskoky BIOSu po starte.
Je to lacna zalezitost 2€ +- typ "CR2032" .