Zdravim, kto poradi kde kupim takyto kabel?
Musi mat aj audio konektory, a predpokladam ze je obojsmerny? Potrebujem ho ale zo smeru component to HDMI.
Kabel - HDMI to component+audio
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Kabel - HDMI to component+audio
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Re: Kabel - HDMI to component+audio
nasiel som to na ebayi, ale potrebujem to skor ako o mesiac
http://www.ebay.com/itm/5Ft-1-5m-HDMI-T ... 1619708205
to bude normalne fungovat, ze prenesie signal ale aj audio z component do hdmi vstupu?
http://www.ebay.com/itm/5Ft-1-5m-HDMI-T ... 1619708205
to bude normalne fungovat, ze prenesie signal ale aj audio z component do hdmi vstupu?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
podla mna a aj z toho popisu to digital z analogu neurobi... ale nemam realnu skusenost
- felipe25
- Pokročilý používateľ
ale ved YPbPr ci ako je digital, a nie analog
Uz mi to funguje... totiz kupil som v akcii zariadenie, ktore dokaze streamovat co to ide v telke do mobilu, a dokaze aj simulovat DO, cize ak niesom doma,streamuje to co ide v tv a viem este aj prepinat SET TOP BOX. mma to zapoojene cez YPbPr a ide to aj v HD, je lepsia kvalita takze je to urcite digital a nie analog /aspon si myslim/- ale na vystupe kedze Belkin @TV ma iba YPbPr vystupy potrebujem kabel YPbPr - HDMI...
Aby TEN signal do skrinky "vosiel" a aj vysiel do TV..
Uz mi to funguje... totiz kupil som v akcii zariadenie, ktore dokaze streamovat co to ide v telke do mobilu, a dokaze aj simulovat DO, cize ak niesom doma,streamuje to co ide v tv a viem este aj prepinat SET TOP BOX. mma to zapoojene cez YPbPr a ide to aj v HD, je lepsia kvalita takze je to urcite digital a nie analog /aspon si myslim/- ale na vystupe kedze Belkin @TV ma iba YPbPr vystupy potrebujem kabel YPbPr - HDMI...
Aby TEN signal do skrinky "vosiel" a aj vysiel do TV..