Bluescreen ...
Re: Bluescreen ...
A nedá sa to riešiť inak ? ako chápem že mám v top počítači "bordel" ... a mám už nehoráznu zlosť, najradšej by som ho vyhodil z okna ... ale nechcem vážne prísť o všetky DATA a všetko znova sťahovať a inštalovať naviac keď sa zas môže niečo dokadiť a bude to robiť tie isté chyby ... nedá sa to riešiť inak ? chcel som skúsiť Total System Care ale keď si musím zaplatiť 30€ na 6 mesiacov ... nie ďakujem pekne ... neexistuje iný podobný program ktorý by sa dal aj vypirátiť ? Ako už som so svojim veľmi obmedzeným rozpočtom do počítača investoval 500€ a jediné čoho som sa dočkal sú blue-screeny, crashe a errory a zam*daný microsoft si ešte aj za opravy účtuje ... vážne začínam strácať vieru v ľudstvo ... :/ a hlavne v to že sa mi niekedy vôbec ten počítač podarí opraviť :/ Prípadne bol by mi niekto z vás ochotný poskytnúť priami kontakt (skype, facebook, mail) aby som sa mohol poradiť bez takto veľkej odozvy ? Viem že je to záťaž ale vážne by som si to cenil ...
Myslim ze najlepsie by bolo zavolat nejakemu znamemu co sa tomu rozumie, nech to preveri, mam pocit ze to neni 100% poskladane. Tolko chyb skorej smeruje k hardware problemu...blbo pripojeny kabel ci podobne. Tazko povedat...
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
Tákže ... celý hardwere som preskladal znova ... ale teraz som zistil jednu dosť podstatnú vec ... známy ktorý mi inštaloval windows mi nainštaloval x86 (32bitový) namiesto x64 (64bitový) ... a mám 8 GB ram ... je možné že mi problémy spôsobuje to ? naviac problémy som mal iba so 7 ... skúšal som XP a nemal som žiadny problém ... mám podľa vás skúsiť Windows 8 x64 ?