10 - 11 rokov 100t??? no to nie je moc. Ked budes robit tak ason 2000 mesacne, tak uz sa da o dacom polemyzovat ze celkom dost behas na aute. Mame v robote ludi co namehaju rocne tych 60 000 - 70 000. Tych uz povazujem za skusenych soferov.Ja sosoben sa pohybujem momentalne saosobne pohybujem od tych 1500 do 2500 mesacne. Za tych 12 rokov co mam vodicak si dovolim tvrdit ze mam nieco cez 200t km za sebou.
ale stale neviem co tu pletiete obiehanie ked ide v auto v protismere? kto z nas tu take nieco obhajoval?
A pre info, videl som kopu kkt na firemncych fabkach co si to strikovali ako hoveda cez stred medzi autami. ALe netrvdim ze som to nevidel robit aj vodicov drahsich aut. Ale furt to nie je o aute, ale o soferovi. Lebo kkt v BME sa musi ukazat ake ma super auto a kkt vo fabii sa musi ukazat, ze on nie je o nic horsi ako ten kkt pred nim na bmw.
preto som postavil dom na dedine, 300 metrov to mam do hory a 100 metrov do parkuA "nedajboze dieta"? Vadi to jedna liazka. Ked uz riesis nejake zdravie, tak to dieta sa pri obycajnej prechadzke mestom nadycha sracek z tisicov aut. Vyfuk liazky je cisty vzduch oproti tomu. Navyse je mestskemu vzduchu vystavene po cely zvysok zivota, ako 99% z nas. A dalej E-cka v potravinach, lieky a ich dopad na zdrav. stav....ved to poznas. Ale to je uz na inu debatu.