Kde nakupujete panske rifle ?
- martin0134
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 17. Apr, 2009, 15:13
Kde nakupujete panske rifle ?
Caute , zaujmalo by ma kam chodievate nakupovat rifle ? Za posledny tyzden som bol v meste 4 krat a nic som nevybral , jedny sa mi dost pacili , ale mali vzdy len cislo w30 co mi je male a w34 zase velke , potreboval by som w31 . Pacia sa mi rifle ktore sa dole postupne zuzuju ale navrchu pudlo nieje uplne napratane a tesne . Mimochodom som zo Ziliny .
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Kde nakupujete panske rifle ?
Presne do tohto obchodiku v Nitre (co ti je asi na houuuuno ). Teta tam ma vzdy kopec cisel, typov, bezne tam odskusam 10 modelov a vyberiem si, co mi sadne. Ked nesedia, objedna ine cisla, pridem o tyzden, dva a nieco si vyberiem. Nemam nervy obiehat 10 obchodov, hentam si vzdy nejake kupim.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
pana maria, ze w31, ked som bol chudy tak som mal w34
Osobne idem do tesca a kupim si najlacnejsie za 7.5€ a som plne spokojny, ked je clovek nenarocny je spokojny
Osobne idem do tesca a kupim si najlacnejsie za 7.5€ a som plne spokojny, ked je clovek nenarocny je spokojny
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
skus pohladat
carrot fit jeans, cuffed chinos, canvas chino pants atd
nemam rad klasicke denimove rifle, obzvlast 7.5e tvrde ako plech z teska teraz mam nejake latkove z ebayu, skus pohladat "soul star cuffed". toto je ono na obrazkoch to vyzera vacsinou dogabane ale v reale mi pridu uplne ok, pohodlne, nemam priskripnuty rozkrok, jedina nevyhoda vs denim je, ze to treba prat castejsie. urcite su aj kvalitne rifle ktore nemaju nevyhody tesco7.5e ale komu sa chce kvoli jednym gatiam prebehat 100 obchodov. keby som si kupoval drahsie kvalitne gate tak si asi nekupim denim. tento strih je aj v kratkej verzii ale to som neskusal
carrot fit jeans, cuffed chinos, canvas chino pants atd
nemam rad klasicke denimove rifle, obzvlast 7.5e tvrde ako plech z teska teraz mam nejake latkove z ebayu, skus pohladat "soul star cuffed". toto je ono na obrazkoch to vyzera vacsinou dogabane ale v reale mi pridu uplne ok, pohodlne, nemam priskripnuty rozkrok, jedina nevyhoda vs denim je, ze to treba prat castejsie. urcite su aj kvalitne rifle ktore nemaju nevyhody tesco7.5e ale komu sa chce kvoli jednym gatiam prebehat 100 obchodov. keby som si kupoval drahsie kvalitne gate tak si asi nekupim denim. tento strih je aj v kratkej verzii ale to som neskusal
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
hneď ma pobavil názov témy ale mam rovnaký dilemu, nosim jak je rok dlhý stále jedny a keď sa rozpadnu mam problém:D inak väčšinou Tesco, HM...nedam viacej ako 15e, ani bohovi..nejaky obchod kde sa dá reálne vybrať za normalnu cenu by nebol odveci
CPU: Ryzen 7 2700 & Coolink Corator DS, MB: Asrock B450m Pro4, RAM: 2×8GiB Patriot 3200Mhz CL16, SSD: Adata XPG SX8200 Pro 512GB, HDD: WD Green 2TB, GPU: RX580 8GB PSU: Seasonic 550W Gold, Case: Antec 300, OS: Win 10 Pro
Ja som zo zaciatku hlavne tesco bo som mal velkost aj 48 a take rozmery kupit za rozumne prachy v inych obchodoch nesli (neratam mileticku)
Postupne sa to zmensovalo na sucasnych 36 a to uz sa da kupit aj v mojom oblubenom C&A. Pripadne v rakusku a madarsku chodim do Vögele.
Ale v poslednej dobe si nejak neviem vybrat, nic ma z ponuk obchodov nezaujalo a vsetko je to na jedno kopyto. Pacili sa mi veci v Levis v rakuskom parndorfe ale na take palky este nemam vyplatu.
Postupne sa to zmensovalo na sucasnych 36 a to uz sa da kupit aj v mojom oblubenom C&A. Pripadne v rakusku a madarsku chodim do Vögele.
Ale v poslednej dobe si nejak neviem vybrat, nic ma z ponuk obchodov nezaujalo a vsetko je to na jedno kopyto. Pacili sa mi veci v Levis v rakuskom parndorfe ale na take palky este nemam vyplatu.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
co ja viem ja som stymi tesco value velmi spokojny, vydrzia par mesiacov a su lacne, nic viac mi netreba
A s pohodlim nemam problem ked kupim spravnu velkost Este mam dobre skusenosti so strihom aj materialom na lidl rifliach ked maju akciu, len bohuzial do nich sa uz ja nevopcham
...noo tak 48 som nemal este
A s pohodlim nemam problem ked kupim spravnu velkost Este mam dobre skusenosti so strihom aj materialom na lidl rifliach ked maju akciu, len bohuzial do nich sa uz ja nevopcham
...noo tak 48 som nemal este
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Takisto TESCO rifle asi najväčšia spokojnosť. Raz som sa nechal oblbnúť a kúpil som si Mustangy za 70€ v Parndorfe, a po 3 mesiacoch sa začali párať pútka na opasok... Staršie z tesca používam aj na robotu vonku, tie vydržia aj apokalypsu
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Ja si objednávam z Bonprixu. Často na tú moju postavu nájdem len tam. A sú celkom kvalitné. Aj iné veci ako tričká, mikiny sú tam z dobrého materialu. Treba sa pomerať a určite si tam nájdeš.
Keď som bol mladší tak som chodil k čínancom a tam už nikdy nepáchnem tie rychle nechceli ani horieť, ale zodrať sa zodrali po 2 mesiacoch
Keď som bol mladší tak som chodil k čínancom a tam už nikdy nepáchnem tie rychle nechceli ani horieť, ale zodrať sa zodrali po 2 mesiacoch
mam tiez radsej ten carrot styl, aby mi to okolo topanok nelietalo, mam dokopy mozno 3-4 ktore nosim, lebo sa v nich citim ok a vsetko guess, resp. jedne zara... ked ich kupis v akcii, tak vyjdu cca 60-80e (zara okolo dvacky) a mne sa ich podarilo predrat az za par rokov neustaleho nosenia (nic okrem dzinov nenosim)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja s mojim pasom 107cm tiez neni sranda najst rifle mozno vybehnem do toho shopu v nitre,koniec koncov to je hned vedla sudu
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Svagor tiez chodi len tam, lebo vie, ze tam cosi na seba dostane. Tiez ma problem cosi na seba v beznom obchode kupit.
ked hladam nohavice tak tu http://sk.sportsdirect.com/
potrebujem 30/30, 30S lebo som kratky, v kamennych obchodoch sa to malo kedy najde
potrebujem 30/30, 30S lebo som kratky, v kamennych obchodoch sa to malo kedy najde
Rest in Pieces
Ja kupujem rifle vacsinou v hilfi. Skor uzsie (nie skiny ultra super slim fit). Nikdy som nemal problem s velkostami alebo s roztrhanim a pod.
.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
najcastiesie C&A, dlhe roky som zil v tom ze je uplne bezne ze vsetky nohavice treba skracovat, a az tam sa mi podarlo najst take ktore mi sedeli. tusim 35/30