C.A.R.S
Re: C.A.R.S
Chris, klasika, plati ze dostanes, za co si zaplatis. Da sa hrat aj na lacnejsich FFB volantoch, ale nie je to uplne ono. G25 je dobry, 2 motorceky, plus minus kovovy, nieco vydrzi. Ale ma na FFB klasicke rovne ozubenie, cize citis, ze FF jemne skace. Riesi to G27, ktore ma sikme ozubenie a pekne plynuly FF. 900 stupnov je len bonus, ktory nikto nevyuziva (ja hram napriklad na 240).
http://www.pcgameshardware.de/Project-C ... t-1158026/
Vykonnostny rozdiel 270X vs 290X je nieco cez 30%
Skaluje to fakt nahovno
Vykonnostny rozdiel 270X vs 290X je nieco cez 30%
Skaluje to fakt nahovno
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
všetci to hádžu na NV otázka je prečo aj 8350 má výkon ako i3 ked tá hra je multi core
podľa testov má proste FX slabý výkon na jadro zatiaľ či intel v podstet od 2,5GHz po 4GHz nepridáva fps skoro vôbec FX pridáva FPS takmer lineárne
osobne som výkonom hlavne AMD CPU v tejto hre nemilo sklamaný hlavne ked uvážime že multicore
takisto mám dojem že AMD osiera DX11 a všetko vsadila na mantle /dx12 ale to sa jej môže vrátiť pekným oblúkom a padnúť nahlavu
podľa testov má proste FX slabý výkon na jadro zatiaľ či intel v podstet od 2,5GHz po 4GHz nepridáva fps skoro vôbec FX pridáva FPS takmer lineárne
osobne som výkonom hlavne AMD CPU v tejto hre nemilo sklamaný hlavne ked uvážime že multicore
takisto mám dojem že AMD osiera DX11 a všetko vsadila na mantle /dx12 ale to sa jej môže vrátiť pekným oblúkom a padnúť nahlavu
Spoiler: ukázať
neviem sa dostať pod 23 s volantom aj si menil nastavenie auta ?dexterav napísal:zatiaľ 2:21:749
je to aj v ofiko timingu cez time trial
všetky asistencie off + automat
logitech extreme 3d pro
tá trať je čistá nuda
ten nord naštve ked na konci zbehneš z trate a ešte že kolo nezaráta a ako bonus ani to dalšie
Nord som mal konečne parádne kolo bez chýb, a čas by bol určite okolo 8, a na konci tej dlhej rovinky sa mi pokazil motor, tak som to nasratý vypol
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ani neviem ako sa pri triale mení setup
možno sa ani nedá lebo to má furt 5l paliva
len serie že tam neni save replayu
možno sa ani nedá lebo to má furt 5l paliva
len serie že tam neni save replayu
jáj, ja som to robil cez free practice. a tam je 50 L paliva. možno som ťažký tak pre to nemôžem daŤ lepší čas
inak musím povedať, že pri project cars mám zo všetkých racingoviek doteraz najlepší pocit z rýchlosti. Keď sa rútim 180tkou tým lesom na nordschleife pred T2, tak je to na nezaplatenie
inak musím povedať, že pri project cars mám zo všetkých racingoviek doteraz najlepší pocit z rýchlosti. Keď sa rútim 180tkou tým lesom na nordschleife pred T2, tak je to na nezaplatenie
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
2:20:586 Nurburgring GP ... nie je to ale na leaderboardoch, musi to byt online zavod aby to tam bolo? Cas je samozrejme "legal" mam aj fotku
Chris: O predlzovacke na PCIE v takom rozmere som nepocul, ak existuje urcite bude vykon obmedzeny. Pointa je mat co najkratsie linky medzi cimkolvek
PC vs. Xbox - vyberaj podla hier/exkluzivit
Xbox360 - grafika je uz dost hnusna.
Chris: O predlzovacke na PCIE v takom rozmere som nepocul, ak existuje urcite bude vykon obmedzeny. Pointa je mat co najkratsie linky medzi cimkolvek
PC vs. Xbox - vyberaj podla hier/exkluzivit
Xbox360 - grafika je uz dost hnusna.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- scream
- Pokročilý používateľ
Super, mozem zajtra opat skusat Nurburgring...
Okrem toho, ze som kupil nordschleife pre assetto - co je brutal kvalitka, pripojil volant miesto x360 gamepadu, tak som zajazdil cisty cas - time trial:
Nordschleife 8:51
Este si viem predstavit to stiahnut na 8:30 ale cokolvek pod, zatial beriem ako nedosiahnutelny ciel ... frustrujuce je to 300000
FFB - 0 zero nic
Inak ak boli predvolene nejake specificke nastavenia auta pre kazdu trat, tak som to cele prepisal svojim nastavenim, pre istotu pre vsetky trate ...neviem ci ma necaka reinstalacia
Okrem toho, ze som kupil nordschleife pre assetto - co je brutal kvalitka, pripojil volant miesto x360 gamepadu, tak som zajazdil cisty cas - time trial:
Nordschleife 8:51
Este si viem predstavit to stiahnut na 8:30 ale cokolvek pod, zatial beriem ako nedosiahnutelny ciel ... frustrujuce je to 300000
FFB - 0 zero nic
Inak ak boli predvolene nejake specificke nastavenia auta pre kazdu trat, tak som to cele prepisal svojim nastavenim, pre istotu pre vsetky trate ...neviem ci ma necaka reinstalacia
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
No mna na g27 sere, ze sa neda nastavit sekvencna na paku ale iba pod volantom. Na g25 je ten prepinak kde sa nastavi ze pri sekvencnom sa paka vracia do stredu. Holt 270st. je trochu malo. Ja pouzivam 420 na vsetky hry okrem truck simulatora, tam je 900st. vyuzitelne.Le_Frog napísal:Chris, klasika, plati ze dostanes, za co si zaplatis. Da sa hrat aj na lacnejsich FFB volantoch, ale nie je to uplne ono. G25 je dobry, 2 motorceky, plus minus kovovy, nieco vydrzi. Ale ma na FFB klasicke rovne ozubenie, cize citis, ze FF jemne skace. Riesi to G27, ktore ma sikme ozubenie a pekne plynuly FF. 900 stupnov je len bonus, ktory nikto nevyuziva (ja hram napriklad na 240).
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
- scream
- Pokročilý používateľ
ja mam momo za 30E z bazaru, vyhrkane jak stara lada niva a nemusim riesit taketo veci
XBOX series X
XBOX series X
Tak ja zase nemam g25ku, ale logitech driving force gt. Ale planoval som kupovat g27 ale potom som to skusil nazivo a velmi by mi chybalo sekvencne na pake. A moj tiez nevydava prijemne zvuky, kedze ho mam tiez kupeny ako pouzivany. Ale ak jazdim tak min. 400st. otackovo to musi byt. 270 je dost malo pre mna. Ja som dost jazdil tdu2 a rbr. Tdu2 je arkada. Na pCars si brusim zuby, len mne je luto dat za hru tolko penazi. Pockam na nejaku zlavu. Takych 30€ by som zaplatil a snad to na amd nejako poladia dovtedy. Len lutujem ze asseto som nekupil v akcii za 22€. Ale taky prvy grid a autosport je celkom slusne urobeny ak sa vsetko povypina. Take zabavne aj ked nie celkom realne.
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
Sekvencka moze chybat, to je pravda. Ale zas ta plastova co tam je neni nic moc. Potom su na trhu Custom riesenia - repliky z WRC s usb portom a to je iny pocit. Ja pouzivam len padla, tak to nevnimam. Ale urcite odporucam potom upgradnut brzdu s tymto, to je potom uuplne iny pocit. Ja som jazdil rFactor, teraz trochu rF2 a Asetto. Za mna je rF2 top, hlavne feedback a spravanie auta. Proste mam pocit, ze soferujem a citim hmotnost vozu.
Edit: Napriklad toto, ale je toho viac...
Edit: Napriklad toto, ale je toho viac...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
tak rf/rf2 je podobná liga ako RBR
btw nechápem že nehráte napr GTR2
pcars sa dá zohnať za cca 30e mám dojem
treba si uvedomiť že napriek hipe je pcars proste Shift3 mne osobne sa páčia oba šifty hlavne po updatovaní z unofficial updatmi sú to slúšné hry a na pc možno aj bezkonkurenčné , nemyslím sim kedže ani jeden z nich sim neni ani zdaleka
v šift2 sa dá celkovo narátať možno aj 100+ áut cez mody
za mňa je pcars presne to čo som čakal, teda okrem toho smiešneho výberu áut
sklamaný som z AC kôli ovládaniu
btw nechápem že nehráte napr GTR2
pcars sa dá zohnať za cca 30e mám dojem
treba si uvedomiť že napriek hipe je pcars proste Shift3 mne osobne sa páčia oba šifty hlavne po updatovaní z unofficial updatmi sú to slúšné hry a na pc možno aj bezkonkurenčné , nemyslím sim kedže ani jeden z nich sim neni ani zdaleka
v šift2 sa dá celkovo narátať možno aj 100+ áut cez mody
za mňa je pcars presne to čo som čakal, teda okrem toho smiešneho výberu áut
sklamaný som z AC kôli ovládaniu