World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Vcera masaker, 40% winrate pri WN8 nad 2000, trpel hlavne moj milacik T71, ale ani KV2 na odreagovanie nepomohla. Co si clovek doslova nevydrel to nemal http://wotreplays.com/site/1888014#team Esteze MM bol co sa tyka tieru v tomto pripade priaznivy.
Len ma vzdy serie, ze za co ako dostali ti s 0 dmg tolko exp. To potom ta hra krasne napreduje, ked sa niekto vezie na niekoho pleciach az k t10. Komunizmus ako vysity.
Len ma vzdy serie, ze za co ako dostali ti s 0 dmg tolko exp. To potom ta hra krasne napreduje, ked sa niekto vezie na niekoho pleciach az k t10. Komunizmus ako vysity.
WoT/AW - Hadent
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno omylom niečo spotneš a tak
ono ak vyhráš tak to vyzerá inak ako ked prehráš, ked prehráš nemáš nič ani ked niečo urobíš
jak pozerám tvoja T71 tiež neni na spot ale DMG
ono ak vyhráš tak to vyzerá inak ako ked prehráš, ked prehráš nemáš nič ani ked niečo urobíš
jak pozerám tvoja T71 tiež neni na spot ale DMG
Spoiler: ukázať
No tak na dnesnych WoT mapach sa velmi spotit neda, na tamtej sa da akurat tak na poli a to sa mi neosvedcilo .
WoT/AW - Hadent
slepota pol zivota?? o 3 posty vyssie o tom pisemSpacepen napísal:Mne sa dvakrát stalo niečo podobné, proste som sa nemohol hýbať ani strielať, a nepriateľ si na mne zgustol
Inak má tu niekto 50 100? Tá veža je riadny troll, dingol som s ňou isunu, rhmkou, is3 atd..
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Tak sory, ten post som písal nejaký čas po tom tvojom, tak som si už nepamätal čo si zrovna ty písal
Inak to len mne príde tá t-44 hrozná? So stock motorom to je pomalé ako heavyna, pen ako podpriemerné tier 8 medko, a armor ako light tank
Inak to len mne príde tá t-44 hrozná? So stock motorom to je pomalé ako heavyna, pen ako podpriemerné tier 8 medko, a armor ako light tank
- dexterav
- Sponzor fóra gold
šarik ide
http://wotreplays.eu/site/1890746#team
mno T44 je slušný tank práveže a ked to poviem ja
nejak my padli do rúk medká a zrazu aj črepy sú super tanky
inak režim Dominacia je vcelku fun
http://wotreplays.eu/site/1890746#team
mno T44 je slušný tank práveže a ked to poviem ja
nejak my padli do rúk medká a zrazu aj črepy sú super tanky
inak režim Dominacia je vcelku fun
Neviem, nehral som, ale povedal by som, ze skor zapadol v mnozstve powercreepovych tankov.Spacepen napísal:Tak sory, ten post som písal nejaký čas po tom tvojom, tak som si už nepamätal čo si zrovna ty písal
WoT/AW - Hadent
siedma dnešná hra s Maus, easy 14k HT-15...
http://wotreplays.com/site/1891101?secr ... bd61cafe02
http://wotreplays.com/site/1891101?secr ... bd61cafe02
s pozdravom, crux.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
pekné
mno po hodochbrucha bôl
už 2. deň nič netrafím
nič myslím nič ani dom
WG jednoznačne popracovalo na MM, takže z 10 hier mám iba 1 príslušného tieru a zbytok je t+1 alebeo t+2 samozrejme z winchance okolo 30%
poprípade ak už príslušný tier tak 20%
mno po hodochbrucha bôl
už 2. deň nič netrafím
nič myslím nič ani dom
WG jednoznačne popracovalo na MM, takže z 10 hier mám iba 1 príslušného tieru a zbytok je t+1 alebeo t+2 samozrejme z winchance okolo 30%
poprípade ak už príslušný tier tak 20%
Hrávajte aj týmovky? Vcelku sranda ked hrate CZ SK Q a s trochu schopným veliteľom
heh tak s hrou som nadobro skoncil, bolo to fajn ale aj riadne nervy, casto som pri tom nadaval ale zaroven som to stale chcel hrat
kamosi to prestali postupne hrat, osobne mi velmi vadilo xvm, artyny a take veci ze bitky trvaju 4min, bud sa to skonci 4:15 alebo 15:4 ale inak to bolo fajn..je cas ist dalej
btw skusal som hrat na kamosovom ucte (cca 1300wn8) a to bol zazitok. odohral som asi 20 bitiek, artynky po mne velmi malo kedy strielali. dokonca v bitkach kde boli 2-3 ks si ma proste nevsimali, sem tam nieco po mne strelilo ale ziadny focus nic
kamosi to prestali postupne hrat, osobne mi velmi vadilo xvm, artyny a take veci ze bitky trvaju 4min, bud sa to skonci 4:15 alebo 15:4 ale inak to bolo fajn..je cas ist dalej
btw skusal som hrat na kamosovom ucte (cca 1300wn8) a to bol zazitok. odohral som asi 20 bitiek, artynky po mne velmi malo kedy strielali. dokonca v bitkach kde boli 2-3 ks si ma proste nevsimali, sem tam nieco po mne strelilo ale ziadny focus nic
Este to nevzdavaj uplne. Po statniciach si este dufam zahrame. Aspon na stare dobre casy.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mno a stojí za to?
T54pro1 sa mi zdá hodnejšia, tank ktorý prestrelí aj odskočený kameň ...
a ani ten speed neni taký úžasný, prekvapivo ma predbiehala v kopcoch spústa tankov
T54pro1 sa mi zdá hodnejšia, tank ktorý prestrelí aj odskočený kameň ...
a ani ten speed neni taký úžasný, prekvapivo ma predbiehala v kopcoch spústa tankov