Moderný Notebook
Re: Moderný Notebook
https://www.alza.sk/acer-aspire-v7-582p ... 262076.htm
podla mna top pomer cena/vykon
kupit do toho SSD a si vysmiaty
podla mna top pomer cena/vykon
kupit do toho SSD a si vysmiaty
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno cena je lepšia, ale iba 4GB ram a HD display
950 je málinko výkonnejšia ako 850
nie sú to super GK ale v NB je to slušný výkon, niečo ako 750Ti v DTP
poprvde robiť vo wine pri HD a potom napr prejsť na FHD alebo nedajbože WQHD je totálne utrpenie kedže na HD sa nič nevlezie
950 je málinko výkonnejšia ako 850
nie sú to super GK ale v NB je to slušný výkon, niečo ako 750Ti v DTP
poprvde robiť vo wine pri HD a potom napr prejsť na FHD alebo nedajbože WQHD je totálne utrpenie kedže na HD sa nič nevlezie
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
https://www.alza.sk/acer-aspire-v15-nit ... 168134.htm
fajn kvalita,jasne najlepšia grafika,výborný,rýchly servis
fajn kvalita,jasne najlepšia grafika,výborný,rýchly servis
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
A čo hovoríte na toto:
http://www.agem.sk/produkt/notebook-asu ... 78667.html
Za ten by som dal cca 707 eur.
Rozhodujem sa kúpiť niečo kvalitnejšie aby mi to vydržalo, a na budúci rok na prázdniny si kúpim už bedňu riadnu. Tie asusy vyzerajú pekne, kvalitne a výkonovo v pohode na ten rok dva aj na nové hry, programi, prípadne utiahnutie ďalšieho externého FHD monitora.
http://www.agem.sk/produkt/notebook-asu ... 78667.html
Za ten by som dal cca 707 eur.
Rozhodujem sa kúpiť niečo kvalitnejšie aby mi to vydržalo, a na budúci rok na prázdniny si kúpim už bedňu riadnu. Tie asusy vyzerajú pekne, kvalitne a výkonovo v pohode na ten rok dva aj na nové hry, programi, prípadne utiahnutie ďalšieho externého FHD monitora.
- pepkopav
- Notebook expert
nemá IPS inak fajn...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
velmi pomaly disk mas v tom Asuse budes trpet to Nitro vyzera dobre jo a servis ma prekvapivo acer fakt gut
SSD nemusíte riešiť, to mám jedno odložené, automaticky rozširujem, buď namiesto DVD romky alebo mením za tu platňu.
Ten Acer vyzerá dobre, zistím ceny, pretože nad 700E bez DPH už nechcem ísť. Ak budú platiť, beriem asus ak nie zoberiem ten ACER.
Ten Acer vyzerá dobre, zistím ceny, pretože nad 700E bez DPH už nechcem ísť. Ak budú platiť, beriem asus ak nie zoberiem ten ACER.
- pepkopav
- Notebook expert
Asus tam nema 5200 ot disk,to maju predajcovia zle uvedene...disk je tam ako v Acere 5400 + 8gb ssd bezny sshd.
- pepkopav
- Notebook expert
nemá,v tej recenzii je iný nb...konfigurácií toho modelu je viac...tebou uvedený je ASUS G551JM-DM079H.....DM,DH verzie sú bez IPS...ten majú napr. verzie CH a CN...
IPS a FHD by som asi v 15,4-15,6" notebooku skutocne neriesil.. nema na to proste herny vykon.. Max 1600x900... resp. kupit za 160€ IPS panel (dobre byvaju Philips v tejto cene + netrpia bugom ako DELL 24" Pxxx starsie modely, kedy sa obraz v hrach ako keby rozmazaval..) a hotovo
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
podanie farieb na tych IPS sice nie je idealne ale v porovnani s TN je to uplne iny level. Pri TN su pozorovacie uhly fakt smutne, okraje dispeja su skreslene aj ked sa nan pozeras priamo z predu, takze ak si chces byt isty, ze ti kolega v praci nebude pozerat do monitora, tak jednoznacne TNdexterav napísal:tak ono ani tie IPS nie sú žiadna sláva takže to je dosť fuk
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
presne ako vraví geroswen,
podania tých farieb sa nevyrovná klasickému IPS monitoru, no pozorovacie uhly sú oveľa lepšie. Keď na TNku pozeráš film, tak z hocijakého uhla sa na tú obrazovku pozerám, vždy mám spodnú časť displeja svetlejšiu ako vrchnú,alebo naopak. Celkom to vie znepríjemniť zážitok z filmu.
podania tých farieb sa nevyrovná klasickému IPS monitoru, no pozorovacie uhly sú oveľa lepšie. Keď na TNku pozeráš film, tak z hocijakého uhla sa na tú obrazovku pozerám, vždy mám spodnú časť displeja svetlejšiu ako vrchnú,alebo naopak. Celkom to vie znepríjemniť zážitok z filmu.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Nakoniec som zobral ten ACER.
Ešte sa chcem spýtať v prípade výmeny disku, strácam nárok na záruku ?
Ešte sa chcem spýtať v prípade výmeny disku, strácam nárok na záruku ?