Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
ja cez internet explorer ani za boha sa neviem prihlasit do piana, co ma dost serie ked uz za to platim. druha vec je synchronizacia, viem ze to podporuje sync s IE, ale taky mazochista nejsom aby som ho pouzival aj na desktope
Spoiler: ukázať
Mne zas ten wp IE stále crashuje, a o kompatibilite stránok ani nehovorím, hrôza...
Viete niekto odporucit nejaky WP telefon - min. 1GB RAM, displej okolo 4" povedzme max. 4,5", fotak + LED. Je to ako nahrada za Lumiu 800, ktora uzivatelke rozmerovo uplne vyhovuje. Mala chvilu Lumiu 920, ale bola uz pre nu uvelka a neprakticka.
Z Lumii si asi nevyberiem kedze tie s mensimi displejmi maju bud malu RAM alebo z nepochopitelnych dovodov nemaju LED blesk, ktory ma aj sproty Samsung za 50 €
Ako-tak vhodny sa tvari HTC 8X, len ci ist do tak stareho telefonu a ci sa docka WIN10
Z Lumii si asi nevyberiem kedze tie s mensimi displejmi maju bud malu RAM alebo z nepochopitelnych dovodov nemaju LED blesk, ktory ma aj sproty Samsung za 50 €
Ako-tak vhodny sa tvari HTC 8X, len ci ist do tak stareho telefonu a ci sa docka WIN10
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
este 820, ale mne sa zda, ze na dnesnu dobu uz ma slaby raster... aspon oproti iPhonu 6, resp. 830,920 s ktorymi viem realne porovnat...
Teraz som si spomenul na Yezz Billy 4. Ten by parametrami uplne vyhovoval. Fotak sice nie je nic extra, ale za tie prachy foti slusne + ma blesk. Netusite niekto kde ho kupit?
edit: 512 MB RAM ...
edit 2: Blu Win JR (LTE) to iste
edit: 512 MB RAM ...
edit 2: Blu Win JR (LTE) to iste
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ten je veľký cca ako 920ka, nie?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
je, ak nie vacsia, len tusim pocitova velkost je mensiaKrutibrko napísal:Ten je veľký cca ako 920ka, nie?
735 je veľká, ona potrebuje telefon ktorý sa bude dať ovládať jednou rukou, takže 4" sú asi maximum čo obslúži a s odretými ušami možno aj 4,5 ale viac určite nie
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Jedine co ma napada je 925
Kazdopadne,ja by som do starsej rady dnes uz nesiel...
Kazdopadne,ja by som do starsej rady dnes uz nesiel...
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
priateľka má 925 a veľkosť jej vyhovuje... aj veľkosť telefónu
ja mám 8x a veľký rozdiel medzi nimi nie je, tj ak by jej vyhovoval 8x tak aj 925 podľa mňa
ja mám 8x a veľký rozdiel medzi nimi nie je, tj ak by jej vyhovoval 8x tak aj 925 podľa mňa
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no vask 735 je len o polcentimetra dlhsia telom ako htc
fakt nak si to ide vyskusat do shopu,takto sa tazko radi..
fakt nak si to ide vyskusat do shopu,takto sa tazko radi..
Skusala, mali vystavenu 640, 735 a este nejake male 520 a pod. Tie male uplne vyhovovali tvarom aj velkostou, len tie parametre su fakt bieda, to uz radsej vezmem bazarovy iPhone 5C. Velke odmieta, proste je to neprakticke a momentalne nema k dispozicii druhu ruku. Telefon s 512MB RAM nie kvoli moznym obmedzeniam, hlavne v buducnosti. Ta Lumia 800 doteraz celkom vyhovovala, aj ked mnoho aplikacii neslo kvoli systemu.
Preto pisem, ze sa hlada nieco okolo 4", lebo to je prave to co velkostou vyhovuje. Idem popozerat nejake Micromaxy a podobne indicke srandy, mozno sa nieco schopne najde. Skoda tych Lumii 435 a 532, ze tam nejakeho inzinierisa nenapadlo dat posratu ledku vedla fotaku.
Preto pisem, ze sa hlada nieco okolo 4", lebo to je prave to co velkostou vyhovuje. Idem popozerat nejake Micromaxy a podobne indicke srandy, mozno sa nieco schopne najde. Skoda tych Lumii 435 a 532, ze tam nejakeho inzinierisa nenapadlo dat posratu ledku vedla fotaku.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
532 je maly,ma 1GB,ale nema diodu,ma hrozny displej a je to mydlo..
skus mozno najst lumiu 525..nema sice diodu,ale ma 1GB..520 mam a je to paradny fon
skus mozno najst lumiu 525..nema sice diodu,ale ma 1GB..520 mam a je to paradny fon