Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
>> potom dojde Quick a pise, ze mu menstruuje mistu, tak kde ma RR Sport ? Draha prevadzka ci ?
ale coby, doslo na leasing splatku sorry dochtore, len v ramci srandy
ale coby, doslo na leasing splatku sorry dochtore, len v ramci srandy
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Mazdu3 som tu nedotiahol ja, ale niekto iny Nedavate pozor
Btw vcera som siel po obchvate KE 105km/h, pozabudol som sa, zamnou zeleny, odhad: 130km/h, uz som myslel ze predomna a pekne 200eur pokuta za prekrocenie o 25km/h, ale nic, sli inde Uz patrim medzi Vas, piratov.
Btw vcera som siel po obchvate KE 105km/h, pozabudol som sa, zamnou zeleny, odhad: 130km/h, uz som myslel ze predomna a pekne 200eur pokuta za prekrocenie o 25km/h, ale nic, sli inde Uz patrim medzi Vas, piratov.
Spoiler: ukázať
na odlahcenie
http://www.autobazar.sk/8592279/skoda-o ... r-1-9-tdi/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mam klasicky range rover kocka:) neni sa cim chvalit je to len 2006ka
mitsu je bratove a mama ma merc cla:)
leasingy uvery a pozicky nemam
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Značka NZ, to sa vysvetľuje samohawkeye napísal:na odlahcenie
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
ako to niekto moze tym autam robit (
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
quicky napísal:mam klasicky range rover kocka:) neni sa cim chvalit je to len 2006ka
Ako si spokojny so servisom ? To mas diesel puga 3.6 HDI ci V8 ? Som cital, ze sa niektore veci ako mechy daju celkom v poho kupovat z UK ovela lacnejsie, daka druhovyroba.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
ja som zatial spokojny mam len 3.0tdv6...
no veru nahradne diely z uk su za babku oproti svk. predny mech s tlmicom vyjde na 240eur+25posta... a podobne ceny takze vsetko s da... ja som uz psychicky peipraveny ked nieco odide:)
no veru nahradne diely z uk su za babku oproti svk. predny mech s tlmicom vyjde na 240eur+25posta... a podobne ceny takze vsetko s da... ja som uz psychicky peipraveny ked nieco odide:)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ta lopata je masaker vpredu, ale farba je pekne. dnu ma pekny display uznavam. chyba tomu tazne ale ze vyhrievane sedacky. uffhawkeye napísal:na odlahcenie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ta oktavka z von celkom pruser. dnu je to celkom pekne. ale tak niekto je na dievcata iny zas na chlapcov
tu mazdu som dal pre porovnanie ja. ze za 15t si radsej kupim 2 rocnu jazdenku mazdu 3 s 24t KM, ako hentu napodobeninu auta s motorom z pioniera. Spotrebou budem na rovnakom, akurat sa nebudem bat vyjst z garaze a prejist do obchodu
tu mazdu som dal pre porovnanie ja. ze za 15t si radsej kupim 2 rocnu jazdenku mazdu 3 s 24t KM, ako hentu napodobeninu auta s motorom z pioniera. Spotrebou budem na rovnakom, akurat sa nebudem bat vyjst z garaze a prejist do obchodu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Quick: co si uz menil, resp. robil na nom? kolko ma km ? Ci ho najdem na ab.eu uz ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
zatial som nerobil nic okrem tankovania:) mam kupeny ten set na kompresor(kurzky a pod), chystam sa na oleje filtre a mozno popozerat prednu napravu ci nieco netreba.
zatial na ab neni,predavat sa bude az buduci rok:)
zatial na ab neni,predavat sa bude az buduci rok:)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Nebaví ma zasa čítať 3 nové strany ničoho, ale na toto presne mi padol pohľad.M1ch4l napísal:Cize aby sme dorovnali vybavu mazdy, musime zobrat Ambition, cennikova cena 14570 EUR. Zrazu sa to totalne dorovnalo. Este stale ale nemame to elektricke ovladanie okien vzadu (Wtf?)
V Rapide keď si P R I P L A T Í Š za elektricky ovládané zadné okná, tak ich nijako nikdy nedokážeš ovládať spredu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
galantsky odhrnac snehu ma takmer nabeton zmotane kilometre. Poprve stopovaci tachometer ukazuje 0.4, cize bud ho pan styristo metrov dozadu vynuloval (ja to robim vzdy predtym ako vojdem do dvoru medzi sliepky) alebo si teda povieme ze pri zmotavani km dojde k resetovaniu pristrojoveho panelu a stopovaci tympadom zacina od nuly.
Neviem co z toho je pravdepodobnejsie.
Co by aj trosku bolo podporene tym, ze hodinky ukazuju 22:52 a pritom je uplne jasny den. Nepoznam vela ludi ktori by jazdili s rozhodenymi tiktakmi a zaroven uplne nahodou znulovanym stopovacim kilometrom. Jasne, pan moze byt nedbaly, na ruke ma zavesene Gucci hodinky minimalne rovnakeho estetickeho citenia alebo nieco podobne, ale proste tomu neverim.
No a 2007cka a 114k km to cele zavesilo. Kedze navratnost diesla oproti benzinu bola pri tychto modeloch niekde okolo 140.000 az 190.000km podla momentalnej akcie, dovolim si tvrdit ze ziadny kreten si nekupi 1.9tédéí na to, aby ani po takmer desiatich rokoch nemal vratene navysenie nadobudacej hodnoty na usetrenom palive (nehovoriac o pripadnych opravach za tych 8 rokov). A to samozrejme nema ten voz od novoty, cize uz druhy-treti-stvrty majitel a tympadom papa.
Moj vedecky zaver : asi tak jak hovorim.
Co som ale chcel ako vedecky zaver cislo 2 : sa nenormalne cudujem ze najlepsie auto na svete (pardon druhe, najlepsi je WW Pasatt) sa nepredalo za 5.500 eurokorun. To pan fakt musel zlacnit z 5500 na 4900 ? Nehanbite sa ani trochu ze ste to nikto z vas nekupili ?
A pritom je este takto zdokonalene ...
Neviem co z toho je pravdepodobnejsie.
Co by aj trosku bolo podporene tym, ze hodinky ukazuju 22:52 a pritom je uplne jasny den. Nepoznam vela ludi ktori by jazdili s rozhodenymi tiktakmi a zaroven uplne nahodou znulovanym stopovacim kilometrom. Jasne, pan moze byt nedbaly, na ruke ma zavesene Gucci hodinky minimalne rovnakeho estetickeho citenia alebo nieco podobne, ale proste tomu neverim.
No a 2007cka a 114k km to cele zavesilo. Kedze navratnost diesla oproti benzinu bola pri tychto modeloch niekde okolo 140.000 az 190.000km podla momentalnej akcie, dovolim si tvrdit ze ziadny kreten si nekupi 1.9tédéí na to, aby ani po takmer desiatich rokoch nemal vratene navysenie nadobudacej hodnoty na usetrenom palive (nehovoriac o pripadnych opravach za tych 8 rokov). A to samozrejme nema ten voz od novoty, cize uz druhy-treti-stvrty majitel a tympadom papa.
Moj vedecky zaver : asi tak jak hovorim.
Co som ale chcel ako vedecky zaver cislo 2 : sa nenormalne cudujem ze najlepsie auto na svete (pardon druhe, najlepsi je WW Pasatt) sa nepredalo za 5.500 eurokorun. To pan fakt musel zlacnit z 5500 na 4900 ? Nehanbite sa ani trochu ze ste to nikto z vas nekupili ?
A pritom je este takto zdokonalene ...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Turbo ja som ho chcel kupit ale setrim na novy rapid v najvyššej výbave vieš ako