ahojte. po dlhom čase a po nekonečnom váhaní som sa rozhodol že nebudem meniť procesor ale zoženiem lepšiu dosku na moj i5 3570k.
Pred týždňom som našiel v akcii jedinú možnú dostupnú dosku, ktorá bola ešte v predaji s chipsetom z77. Bola to ASrock z77 Extreme4.
Možno si poviete že načo som menil z77 za z77, no dovod bol ten že na mojej starej gigabyte z77 ds3h by som sa určite nedostal na takt 4.5ghz. Navyše doska má viac audio výstupov, vstup pre optický kábel, takže som do nej mohol pozapájať všeličo možné.
Kúpil som ešte novú nzxt h440 special edition a nzxt kraken x61. Vetráčiky ovládam pomocou programu Cam. Ešte chcem dokúpiť nzxt grid+ aby som mohol ovládať aj dalšie 4 vetráčiky, ktoré boli predinštalované, nastavím tam solídny ,,prievan,, a potom ten procesor pretaktujem.
Ďalej chcem dokúpiť jednu MSI gtx 970 gaming 100m
http://www.tovarkuvam.sk/msi-gtx-970-ga ... 970%20100m
No a poslené nad čím uvažujem je 2k monitor. Donedávna bola iba jediná možnosť a to Asus Rog Swift, ale objavil sa aj ďalší kandidát Acer XB270HUbprz Predator. rozdiel medzi nimi je že swift je TN panel s 1MS odozvou a Predator je IPS panel s 4 ms odozvou... takže neviem, buď lepšia odozva alebo paradne farby.
no ale k takému monitoru by bolo treba ešte jednu gtx 970 pre vačšie FPS