Grand Theft Auto V (GTA V)
Re: Grand Theft Auto V (GTA V)
Po vyzbierani ufo parts dostanes take prapodivne vozitko.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Pani ak oje to s tou cestinou da sa to niekde stiahnut ?
ano už dlhšie
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
je mozne si od bratranca poziciat GTA5 original box a nainstalovat? teda malo by to ist nie?
dik
dik
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
jasne nainstalovat v pohode. otazka je ci tu hru aj pustis, vzhlaodm na to ze serial uz bude raz zaregistrovany.
inac konecne som dohral, mam velmi podobny pocit ako pri watchdogs. hra je sice technicky a vytvarne premakana, ale je plytka ako mlaka na parkovisku po letnej burke. cele sa to da zhrnut ako "3 guys doin shit", je to vacsinou iba retazec navzajom nesuvisiacich misii okrem 4-5 klucovych. a tie moznosti na konci su uplne na smiech, najme moznost B ktora vlastne vyneguje vsetky misie ktore pribeh niekam posuvali. ale hlavne ze mapa je plna zbytocnych bocnych misii, aspon ale hra s nimi neotravuje, takze som vsetky dokolnale odignoroval.
inac konecne som dohral, mam velmi podobny pocit ako pri watchdogs. hra je sice technicky a vytvarne premakana, ale je plytka ako mlaka na parkovisku po letnej burke. cele sa to da zhrnut ako "3 guys doin shit", je to vacsinou iba retazec navzajom nesuvisiacich misii okrem 4-5 klucovych. a tie moznosti na konci su uplne na smiech, najme moznost B ktora vlastne vyneguje vsetky misie ktore pribeh niekam posuvali. ale hlavne ze mapa je plna zbytocnych bocnych misii, aspon ale hra s nimi neotravuje, takze som vsetky dokolnale odignoroval.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
podla mna, ak ti bratranec posharuje aj heslo a login do social rockstar clubu tak ti to pojde bezproblemov. zaregistrovat dany cdkey na uplne iny novy ucet, ti urcite nepojde.skilerko napísal:je mozne si od bratranca poziciat GTA5 original box a nainstalovat? teda malo by to ist nie?
dik
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ale ked ti pozicia login tak ti zasa nemiusi poziciavat krabicu
tak tak treba aj login a pw na social club.ja to chcem len kvoli singlu.ok diiik
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Chalani potrebujem radu. Co kupit ? GTA V rockstar key cca 38e (bez bonusu/z bonusom stoji 43e) alebo GTA V steam key za cca 47e ? Diky
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
ak to chces mat v digitalnej kolekcii s ostatnymi hrami na steame /za predpokladu, ze uz mas/, tak potom chod do steam verzie.
ak si zberatel krabic, tak si kup krabicu. cdkey zaregistrujes len na rockstar social clube. tak ako steam verziu len na steame.
bonus, je hadam irelevantny, kedze ti tu polovica ludi potvrdi, ze peniaze sa daju zarobit velmi rychlo. ale ak si kezual hrac, tak mat nejake prachy hned na zaciatku potesi.
co je ale najdolezitejsie, obe verzie, rsp ta krabicova, ma tiez digital download, cize sa nemusis natahovat s dvd = profit.
pgs ma dostupnost do 24hod v ba, cize ak sa chces hrat hned teraz. tak steam. ale tam stoji 60e pozeram
mozes mrknut este sem http://www.allkeyshop.com/blog/buy-gta- ... re-prices/
ak si zberatel krabic, tak si kup krabicu. cdkey zaregistrujes len na rockstar social clube. tak ako steam verziu len na steame.
bonus, je hadam irelevantny, kedze ti tu polovica ludi potvrdi, ze peniaze sa daju zarobit velmi rychlo. ale ak si kezual hrac, tak mat nejake prachy hned na zaciatku potesi.
co je ale najdolezitejsie, obe verzie, rsp ta krabicova, ma tiez digital download, cize sa nemusis natahovat s dvd = profit.
pgs ma dostupnost do 24hod v ba, cize ak sa chces hrat hned teraz. tak steam. ale tam stoji 60e pozeram
mozes mrknut este sem http://www.allkeyshop.com/blog/buy-gta- ... re-prices/
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
akoze krabicovku neriesim len ci mam dat za key rockstar 38e alebo za steam 47-8e
Tak to uz nie je az taky rozdiel. Ja som sa Steam dal 60 € a krabice chodili pod 40
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Mám problém s GTA V na PC.
Neviem prečo ale niekedy mi proste začne ako keby GTA V trhať, iné hry mi to nerobia iba GTA V. Priemerné FPS moje je cca 50 FPS. Nemám to ani všetko vymaxované mám to nadstavané tak aby som mal pekné FPS aj pri online. Ale neviem prečo stále mi hra zatrháva, niesú to FPS dropy, fps mi nepadne iba mi proste zatrháva. Neviete niekto čo s tým ? skúšal som nadstaviť grafiku aj na úplne LOW a robilo to stále
Pentium G3528 - 4.6GHz
8GB RAM - Crucial balistix
MSI GTX 660 (default)
ASUS MAXIMUS VII RANGER.
Neviem prečo ale niekedy mi proste začne ako keby GTA V trhať, iné hry mi to nerobia iba GTA V. Priemerné FPS moje je cca 50 FPS. Nemám to ani všetko vymaxované mám to nadstavané tak aby som mal pekné FPS aj pri online. Ale neviem prečo stále mi hra zatrháva, niesú to FPS dropy, fps mi nepadne iba mi proste zatrháva. Neviete niekto čo s tým ? skúšal som nadstaviť grafiku aj na úplne LOW a robilo to stále
Pentium G3528 - 4.6GHz
8GB RAM - Crucial balistix
MSI GTX 660 (default)
ASUS MAXIMUS VII RANGER.
Working on