Motul - kompletná škála produktov
Re: Oleje Motul
Zdravim,
Potrebujem rok vyroby a model auta este predpokladam Octa RS...
Z
Potrebujem rok vyroby a model auta este predpokladam Octa RS...
Z
tak tak ,.oktavka rs 2014 .. to je nejaky specialny priamo pre vw motory ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Zalezi od intervalu, ale zvycajne pre OIII RS TSI, EA 888:
15000km/1rok
Norma vw 502.00
Ten, co Snake pise, by mohol byt
15000km/1rok
Norma vw 502.00
Ten, co Snake pise, by mohol byt
Naposledy upravil/-a Kyselinka v Ut 02. Jún, 2015, 10:22, upravené celkom 1 krát.
to je tym ze 504/507 norma je zhodna, 502 vs 504 sa lisi iba extended drain intervalom kvoli alkalickym vlastnostiam
.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
JJ, teraz som cital tie vlastnosti toho Specificu
Vacsinou 504 zastresuju aj 502, takze pouzit sa daju.
Vacsinou 504 zastresuju aj 502, takze pouzit sa daju.
Specific 504 00 507 00 ako pise Snake, pripadne X-clean+, ktory tak isto splna normu 504 00 507 00
Specific mi dosiel, mam par poslednych litroviek, ktore su rezervnute, ale X-Clean+ mam na sklade.
Dalsia varka spec. 504 507 by mala dirazit do tyzdna...
Specific mi dosiel, mam par poslednych litroviek, ktore su rezervnute, ale X-Clean+ mam na sklade.
Dalsia varka spec. 504 507 by mala dirazit do tyzdna...
otazka kolko je cena toho specific ?
a myslite ze bude vadit kedze mam nato zaruku a v servise my tam zas jebnu ten spoteny shell AV-L ked bude jedna vymena tento specific a dalsia AV-L ?
a myslite ze bude vadit kedze mam nato zaruku a v servise my tam zas jebnu ten spoteny shell AV-L ked bude jedna vymena tento specific a dalsia AV-L ?
Mozes si do servisu doniest vlastny olej... zmakla to aj absolutne netechnicka zakaznicka ktora si tu vymenu aj odkontrolovala osobne v servise...
Osobne by som to neriesil tak ze jedna vymena taka a jedna taka...
Aktualne ceny su vzdy v OP
Osobne by som to neriesil tak ze jedna vymena taka a jedna taka...
Aktualne ceny su vzdy v OP
to viem ze si mozem doniest vlasstny olej .. ale potom my tam dopisu taku velku formulaciu zakona ze kedze som si prieniesol vlastny olej tak automaticky pada zaruka na komponenty ktore suvisia s olejom.
ja si auto servisujem saamm .. pre mna by bolo najlepsie len si to menit doma tak ako doteraz len nech mi ostane zaruka.
mimochodom tato zenina embecka nic moc .. zlate moje stare dobre BMW E46 320d M paket
ja si auto servisujem saamm .. pre mna by bolo najlepsie len si to menit doma tak ako doteraz len nech mi ostane zaruka.
mimochodom tato zenina embecka nic moc .. zlate moje stare dobre BMW E46 320d M paket
Nech ti daju ten zakon... som zvedavy!
Olej zodpoveda norme vyrobcu a je kvalitnejsi ako to co tam oni leju! Som zvedavy ci by sa s tebou pustili do sporu v pripade zlyhania.
Keby si im tam doniesol 300V, ktore nema certifikaciu na 504 00 507 00 tak nepoviem ani slovo
Olej zodpoveda norme vyrobcu a je kvalitnejsi ako to co tam oni leju! Som zvedavy ci by sa s tebou pustili do sporu v pripade zlyhania.
Keby si im tam doniesol 300V, ktore nema certifikaciu na 504 00 507 00 tak nepoviem ani slovo
musim to pozriet ale bolo tam ze podla obcianskeho zakonnika nemozu prebrat zodopovednost za dany olej kedze nebol kupovany od nich a bla blaa blaa.A napisali to aj fotrovi ktory doniesol rovnaky AV-L olej
Podla mna sa to najjednoduchsie da zistit od SOI...
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Co som pocul, tak hlavne VW ma (a tusim aj ŠA), ze pri vlastnom oleji ti nedaju stempel na zaruku mobility. Kolega ma sedmickoveho golfa a prave to pojdem teraz riesit so servisom. Dokonca okolky robia aj vtedy, ked olej kupis u ineho importera (s dokladom), ako pojdes na garancku, i ked je to v ramci koncernu. No na hlavu
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
v Honde ti dovolia doniest vlastny olej, teda ako v ktorej
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs