Posilnovanie
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Re: Posilnovanie
Mna by zaujimalo kolko behavate ak mate kardio, resp. aku trasu a za aky cas ste schopny zdolat tu istu dialku ? robite si aj porovnanie cez appky ako runkeeper ? .. ja beham len v prirode, pas mi dajako nevyhovuje, mam rad ticho a zelen .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
pracovny den je normalny. Sice zacinam cca. o deviatej, lenze rano fungujem uz od siestej a tak isto aj po robote mam az do deviatej vecer co robit. Cize jediny cas kedy sa víem dostat do fitka je prave o tej desiatej. Potom fungujem tak, ze pridem okolo polnoci domov, hodim protak, vyvencim psa a idem spat, alebo este hodinku sadnem k PC.quicky napísal:tak potom asi posunut ak po treningu chces este protaky a pod..aj ked zas neni bohvieco ,ze cely den si na nohach predpokladam,proste mas dlhy pracovny den
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
behávam podľa chuti (čo sa týka času), v tempe aby som mal tep cca v 3-4 zóne, toho sa cca držím, vychádza mi to tempo cca 5:30-6:00min/km, ale behávam väčšinou hrádzu, keď občas vybehnem do lesa tak zomieram po 1. kmAndrew007 napísal:Mna by zaujimalo kolko behavate ak mate kardio, resp. aku trasu a za aky cas ste schopny zdolat tu istu dialku ? robite si aj porovnanie cez appky ako runkeeper ? .. ja beham len v prirode, pas mi dajako nevyhovuje, mam rad ticho a zelen .
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
pol kila kuracich crispy strips home made bez oleja a pod.nech sa lubi
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
quicky: daj recept pls.
-
- Pokročilý používateľ
http://carujeme.cz/dietni-kureci-strips ... deorecept/
odporucam ro dat na ten papier na pecenie svine sa mi trosku prilepili na plech bez neho je to v podstate rychlovka na pr minut,idealne bez tej muky
odporucam ro dat na ten papier na pecenie svine sa mi trosku prilepili na plech bez neho je to v podstate rychlovka na pr minut,idealne bez tej muky
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
na zbavenie sa tuku na zaciatok staci prestat jest mliecne vyrobky
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
No jerguško alebo aj iný - hlavne som rád že Ty si sa vŕatil lebo si matne spomínam ešte z LANky že ty si celkom seriózne riešil tieto veci(posilnovanie).
Problém? som tučný (akože niesom valec ale 188cm/105 kg a neviem sa pohnúť už asi dva roky)
Čo chcem? nebyť tučný
Čo pre to robím? zatiaľ nič ale v minulosti som aktívne posilňoval.
Rád by som si nejak rozumne upravil stravu nakoľko som vegetarián, mliečne výrobky sú u mňa pomerne obľúbené. Viete poradiť dáke VEGE jedalniček? momenálne bude dokonca dosť času na behanie no a ak by to bolo vhodné, čo neviem či je pri mojej fyzickej kondícii ktorá je chabá, 2/3x týždenne posilka.
Vie niekto poradiť vege jedálniček? Akože nejde mi primárne o to byť štíhly (to vôbec nie žena by ma nechala ), skôr zlepšiť kondíciu a cítiť sa lepšie. schudnutie beriem ako príjemný bonus ktorý sa verím že dostaví.
DIki za každú radu k veci.
Problém? som tučný (akože niesom valec ale 188cm/105 kg a neviem sa pohnúť už asi dva roky)
Čo chcem? nebyť tučný
Čo pre to robím? zatiaľ nič ale v minulosti som aktívne posilňoval.
Rád by som si nejak rozumne upravil stravu nakoľko som vegetarián, mliečne výrobky sú u mňa pomerne obľúbené. Viete poradiť dáke VEGE jedalniček? momenálne bude dokonca dosť času na behanie no a ak by to bolo vhodné, čo neviem či je pri mojej fyzickej kondícii ktorá je chabá, 2/3x týždenne posilka.
Vie niekto poradiť vege jedálniček? Akože nejde mi primárne o to byť štíhly (to vôbec nie žena by ma nechala ), skôr zlepšiť kondíciu a cítiť sa lepšie. schudnutie beriem ako príjemný bonus ktorý sa verím že dostaví.
DIki za každú radu k veci.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
To si prvý vegetarian ktorého poznám (obrazne ), ktorý ma takéto proporcie. Ostatných čo poznám sú len vychudnuté vyžly čo si ubližujú.
-
- Pokročilý používateľ
inak vyzera jak masozravec z jaskyne, ale on je dokazom,ze zdanie klame
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bro: fuha vegetarianstvo nie je ziadny med s posilovanim. problem je soja, lebo obsahuje fytoestrogeny a teda podporuje ukladanie tuku. mliecne vyrobky zas sposobuju vylucovanie inzulinu a zas ukladanie tuku. ak jes aspon ryby, tak toho na tony ale kvalitne, ziadny pangas a podobne sracky, kvalitny tuniak ked uz. kup si urcite kvalitny protak, hovadzi by bol pre teba najvhodnejsi. nemas moc moznosti ake zdroje bielkovin, protak, vajcia, ryby
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Tiez som vegetarian, trochu som posilnoval, naberal som hmotu. V podstate na tom nevidim nic co by branilo vegetarianovi v posilnovani a naberani hmoty. Ale o tom som nechcel. Ak chces broslo schudnut vylucil by som zo stravy a to aspon na dva mesiace lepok. Cize nic co obsahuje lepok nejest. Neviem ci si to skusal, ak nie tak skus.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja sa musim smiat pani, ako tu ma niekto zarucene rady ako nenabrat tuk,popritom je to vysoko individualne
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
radsej byt tucny ako mat obmedzeny jedalnicek na minimum.
mi to proste nestoji za to aby som sa takto obmedzoval
Ale asi budem aj ja k tomu nuteny, lebo vysoky tlak je vysoky tlak no.
mi to proste nestoji za to aby som sa takto obmedzoval
Ale asi budem aj ja k tomu nuteny, lebo vysoky tlak je vysoky tlak no.
Naposledy upravil/-a LordKJ v Ut 02. Jún, 2015, 23:28, upravené celkom 1 krát.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
lepok? preco lepok preboha co mi ma lepok akoze sposobovat? (btw aj tak ho konzumujem skor minimalne az vobec)
Jergus: tak to bude asi problem praveze v tej soji - proste je to gro mojej stravy
gamma ja nepotrebujem nabrat ja mam nabrate aj za teba aj za frajerku
Ano je to individualne ale urcita mechanika funguje ako tak pre vsetkych sme ta ista rasa homo sapiens sapiens tak musi byt nieco co funguje vseobecne.
btw ano vysoky tlak mam a srdco v poriadku cize som proste tucny treba to dat dolu aspon 20 kilo ..
Jergus: tak to bude asi problem praveze v tej soji - proste je to gro mojej stravy
gamma ja nepotrebujem nabrat ja mam nabrate aj za teba aj za frajerku
Ano je to individualne ale urcita mechanika funguje ako tak pre vsetkych sme ta ista rasa homo sapiens sapiens tak musi byt nieco co funguje vseobecne.
btw ano vysoky tlak mam a srdco v poriadku cize som proste tucny treba to dat dolu aspon 20 kilo ..