Posilnovanie
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Re: Posilnovanie
Vety o naberani neboli urcene pre teba . Lepok sa usadza v medzibunkovych priestoroch a bunkach. Brani bunkam fungovat tak ako maju. Niekto ho znasa dobre niekto menej. Ja som ti dal len radu a je na tebe ci sa z nej budes smiat alebo skusis . Keby som nevedel o com pisem tak ti to tu nepisem.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bro: tak v prvom kroku ti bude len stacit vyhodit soju, mliecne zatial nechaj, uvids behom mesiaca aky to bude mat efekt. a vyhybaj sa sladkym vodam typu kofola, kola, sprite, tonic a pod, pi vodu caje pripadne striedaj mineralku s malym obsahom sodika. btw pred nedavnom robili anglicania vyskum ohladom soji a zistili ze zvysuje riziko srdcoveho infarktu, dokonca preto je aj zakazana v jedalnach na zakladnych skolach v uk.
gamma: nie v bunkach, lepok je podobny ako lepidlo a uklada sa na stenach criev, lepsie povedane prilepi sa na stenach criev a brani vstrebavaniu z creva do krvi. hrube crevo ma take zahyby, tusim klky sa tomu nadava, a prave tieto zahyby maju zvysene prekrvenie a prave lepok ich zanasa
gamma: nie v bunkach, lepok je podobny ako lepidlo a uklada sa na stenach criev, lepsie povedane prilepi sa na stenach criev a brani vstrebavaniu z creva do krvi. hrube crevo ma take zahyby, tusim klky sa tomu nadava, a prave tieto zahyby maju zvysene prekrvenie a prave lepok ich zanasa
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- jergus
- Používateľ
ked konecne rozbeham po dlhsej prestavke komp, poslem ti foto ako som sa od lanky zmenilBroslowski napísal:Dik za tips hosi
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Lepok sa usadza vsade v tele, nie len creva...
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Sladke fakt nepijem ako chuti mi to raz za mesiac si kupil litrovu vanilkovu kolu to je asi tak vsetko. Ak ani to nie je ok mozem vysadit.jergus napísal:Bro: tak v prvom kroku ti bude len stacit vyhodit soju, mliecne zatial nechaj, uvids behom mesiaca aky to bude mat efekt. a vyhybaj sa sladkym vodam typu kofola, kola, sprite, tonic a pod, pi vodu caje pripadne striedaj mineralku s malym obsahom sodika. btw pred nedavnom robili anglicania vyskum ohladom soji a zistili ze zvysuje riziko srdcoveho infarktu, dokonca preto je aj zakazana v jedalnach na zakladnych skolach v uk.
Zatial vidim ten problem asi v soji - nastastie ide leto a teda ako tak kvalitná zeleninka od babky cize jupi - zelenina je cez leto u mna n.1 pokrm, skoda len ze toho treba zrat na tony aby sa clovek z toho najedol.
A co kava? potrebujem nejak kompenzovat nizsiu energetucku hodnotu ktoru dostavam z jedla - jedno dve presicko denne by malo byt ok? Nepijem zbrndy zalievane mame na firme aj pakovy aj automaticky kavovar cize ma to aj efekt aj dako taku kvalitu.
zbavit sa tofu bude pre mna ale asi fakt tazke - to aby som seriozne zacal zvazovat ryby lebo ani tie nezerem
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Lepok je jasný, bola o tom aj časť SP, kde to bolo jasne vysvetlené
Sorry za OT.
Sorry za OT.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Broslowski - ak som správne pochopil ty chceš schudnúť na základe upravenej stravy, resp. bez cvičenia ? S tým že sedíš máš spomalený metabolizmus, v podstate behom by si dopomohol keď už činky neprichádzajú do úvahy .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
prichadza do uvahy aj behanie aj cvicenie - ale pozvolne a podla svojho tela viem, ze ak neupravim stravu bude mi to na dve veci a vobec nic neschudnem. Nebranim sa fyz aktivite, prave naopak ale bez upravenej zranice to fakt nepojde pri mne
- jergus
- Používateľ
bro: kavu mozes kludne, behanie je fajn ale pozor na klby, lepsi je bicykel, pripadne na zaciatok aj rychla chodza. porozmyslaj nad tymi rybami a aj ako doplnok bielkovin protak, bielkovina sama o sebe zrychluje metabolizmus a pri fyzickej aktivite musis zabranit odburavaniu svalovej hmoty prave zvysenym prijmom.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Jergus : aký proteín by si odporúčal pre mňa ako doplnok, aktuálne neberiem nič, mám len stravu v podobe : vločky, maso, ryža, mozarella, šalát, ryba, tuniak, knackebrot ( váha 88Kg, výška 191) .. Cvičím 3-4x do týždňa, po fitku popr. ráno k vločkám by sa niečo hodilo. Na cene nezáleží, rád priplatím za overenú kvalitu.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
ved to prave tie klby 105 kg je predsalen dost a uprimne nemam ani idealnu obuv momentalne - to sa mi asi skor fakt oplati investovat do bajku ako kupovat profi behacie boticky.
Jergo - srvatkovy protein je ee? celkom dobre mi ho travilo co si spatne spominam mal som a nebol problem.
Jergo - srvatkovy protein je ee? celkom dobre mi ho travilo co si spatne spominam mal som a nebol problem.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Davajte bacha vy vacsieho vzrastu, mal som v grecku kolegu co prisiel ako 120KG a za par mesiacov aktivnej prace (animatori sme boli, tanec a sport a tak) a dietovania a samozrejme vela, vela potenia kedze tam bolo logicky teplo schudol na nieco okolo 90 za leto. ale! odislo mu koleno, musel cestovat domov do talianska na operaciu, proste velka zataz bez pripravy klbov ako tu bolo spomenute
- jergus
- Používateľ
protak je dost individualny, co vam mozem poradit je kupte si bud vzorky (ak ich maju) alebo najmensie balenie na zaciatok a vyskusajte, ja som napr z carnivoru mal preplach creva, ale kamos bez problemov. srvatkove su fajn, dobre sa travia, hovadzie su tiez fajn, kazeinove maju predlzene travenie a niekoho mozu velmi zatazit. reklamu tu robit nechcem, ale ja mam dobre skusenosti s protakmi od vyrobcov scitech, biotech, teraz mam napr extrifit na skusku. a zas zle s nutrendom.
dva mesiace dozadu som bol so zenou na sutazi v budapesti a zjedol som tam proteinku od nutrendu, od levic do kremnice mi krutilo creva na vsetky strany, a ako som bezal hore schodmi v bytovke, normalne mi olizalo trenky o velkosi mexickeho dolaru a zena mala to iste len o hodinu neskor
dva mesiace dozadu som bol so zenou na sutazi v budapesti a zjedol som tam proteinku od nutrendu, od levic do kremnice mi krutilo creva na vsetky strany, a ako som bezal hore schodmi v bytovke, normalne mi olizalo trenky o velkosi mexickeho dolaru a zena mala to iste len o hodinu neskor
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja mam dobre skusenosti s protakmi od http://www.nu3tion.com/ a http://www.stillmass.eu/ aj cenovo su na tom dobre
.. btw som si dneska dal troska kardia a uz po mne strielali
.. btw som si dneska dal troska kardia a uz po mne strielali
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2