trailer je takmer cely (asi uplne cely) in-engine, cize nejako takto by to asi mohlo vyzerat. Ta grafika nie je az taka uzasna, ale je velmi dobra. Povrchy (napr. steny na zaciatku) sa im podarilo podla mna vyborne zachytit. Aky je engine, to neviem. Odhadoval by som evoluciu Skyrim enginu. Witcher 3 ma podla mna o trochu lepsiu grafiku, ale nie vo vsetkom. Textury su podla mna lepsie vo Falloute.
Kazdopadne graficky posun oproti starsim dielom je ohromny, co sa da cakat, kedze sme o dobrych par rokov dalej. Graficky to vyzera naozaj velmi prijemne a prirodzene.
Velky rolu by mal asi hrat The Institute, ktory bol referencovany este v F3. Napojenie na zapadne pobrezie asi bude minimalne. Ale to je podla mna len dobre. Bethesda potrebuje trochu volnosti a vlozit do toho univerza nieco vlastne. F3 bol trosku nepodarok a je velmi kritizovany hardcore fanusikmi Falloutu (zabehnite na No Mutants Allowed forum a uvidite).
4K screenshot tu
http://vignette4.wikia.nocookie.net/fal ... 0603125200
Pozorovania z traileru:
- taku roboticku ruku chcem do mojej kuchyne, ked jednu budem mat

Namiesto stand mixeru.
- vertibird pred vojnou (udajne boli vtedy zriedkave)
- akosi vela power armoru
- robot podobny protectronovi
- ponorka? celkovo vela lodi - jednoznacne primorska lokalita
- velmi badass deathclaw
- vertibird, odlisny od ostatnych
- badass brana, pravdepodobne do Fenway Park, Bostonskeho baseballoveho stadionu. Potencialne sidlo nejake fakcie ako Pentagon v F3
- eyebot, za nim plagat s napisom Enlist (este spred vojny??) v nejakej hustejsie osidlenej oblasti. Pravdepodobne Diamond city a vidime tam viacero asi obchodov.
- vzducholod a vertibird
- ciastocne rozobraty power armor, laserova puska + suciastky + neidentifikovana velka vec, minigun, bobblehead
- puska s tlmicom
Pozorovania zo screenshotu:
- ciastocne rozobraty Mr. Handy
- Opreta puska je ina ako v traileri. Je to puska, ktoru v traileri ma postava v rukach. Taku pusku sme este vo Falloute nevideli.
- Pip boy na stole
Hypotezy:
Svet bude omnoho zivsi ako v F3 (a asi aj NV)
Pravdepodobne sa bude hra odohravat po udalostiach F3, cize snad uz ziadna Enklava (navrat Enklavy v F3 sklamal aj mna)
Crafting mozno bude hrat vacsiu rolu ako predtym (to by som usudil z pohladu na tu garaz). Uz v New Vegas bol crafting relativne silny a uzitocny a je to dnes v RPG hrach popularne a v post-apokalyptickom svete to ma zmysel.
Dufam, ze zostane hardcore mod. NV bol s nim omnoho lepsi.
Dufam, ze by sa mozno zbavili assassinov od fakcii. Seriozne sa mi nepacilo, ked ma v NV kazdu chvilu nahanali blbci od Legionu, bolo to iba otravne a nic to do hry neprinieslo.