Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Ja by som tiez rad neparkoval pod stromami (ale nie je to mozne) ale zineho dovodu. To co za sracky v tejto dobe seru ti zasrani vtaci, to clovek este nevidel. Bud mame na sidlisku tlupu kondorov alebo uz neviem. Dnes som si nasiel komplet osranu strechu este aj s kostkami a perim.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mne na rangi zasadne oseru iba zadne okno! nechapem to
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
a ked nie vtaci, tak strom samotny zaj*be auto zivicou - no radost cistit.
Dva dni som auto nechal pod stromom a vyzeralo ako po dvoch rokoch v kravine.
Dva dni som auto nechal pod stromom a vyzeralo ako po dvoch rokoch v kravine.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tak auto je prevezené, dnes poobede bude hotové.
Pôvodná oprava by vyšla cca 60 eur ( čo sa stalo v zime, bola vadná len RJ čerpadla). Borec sa babral do rozvodov, nevyznal sa v tom, všade nechal značky.
Okrem toho sa dalo spraviť viacero vecí : výmena spojky, prevodník tepla ( alebo také niečo), gumičky na vstrekoch, snímač kľukovej neviem čoho ( nevyznám sa v tom a bolo to veľa informácii na mńa naraz ), naplnenie klímy, prezutie, geometria, vyčistenie motora - niekde bol únik oleja / nafty, už by to malo byť fixnuté. ( viacmenej sa priznám, že ako som to dal ocovi do servisu, prestal som sa o to nejako extra zaujímať, len že čo tam bolo cca vadné a či bude auto pojazdné).
Tak som zvedavý, dnes ho priateľka dovezie do Brna.
Pôvodná oprava by vyšla cca 60 eur ( čo sa stalo v zime, bola vadná len RJ čerpadla). Borec sa babral do rozvodov, nevyznal sa v tom, všade nechal značky.
Okrem toho sa dalo spraviť viacero vecí : výmena spojky, prevodník tepla ( alebo také niečo), gumičky na vstrekoch, snímač kľukovej neviem čoho ( nevyznám sa v tom a bolo to veľa informácii na mńa naraz ), naplnenie klímy, prezutie, geometria, vyčistenie motora - niekde bol únik oleja / nafty, už by to malo byť fixnuté. ( viacmenej sa priznám, že ako som to dal ocovi do servisu, prestal som sa o to nejako extra zaujímať, len že čo tam bolo cca vadné a či bude auto pojazdné).
Tak som zvedavý, dnes ho priateľka dovezie do Brna.
Brko gratulujem ale vysral by som sa ti na hlavu s prevozom toho vraku :D:D tak drzim palce budem dnes mysliet na tvoju priatelku (samozrejme nie v erotickom zmysle slova )
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
broslo nejako si sa rozbehol nah, som vravel ze to preskocil ten buzerant v servise ten rozvod .... kolko ta to vyslo celkovo teda ? oprava danej chyby, nie s opravami ostatnymi
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Rozvody + RJ čerpadla cca 13000kč + 1000kč odťah.
Broslo: práveže to auto nie je vrak, to len zlaté české ručičky spravili svoje... Už by malo byť kompletne v pohode to auto. + nepôjde priateľka sama, pôjde s ňou aj kamarát ako druhý šofér.
Broslo: práveže to auto nie je vrak, to len zlaté české ručičky spravili svoje... Už by malo byť kompletne v pohode to auto. + nepôjde priateľka sama, pôjde s ňou aj kamarát ako druhý šofér.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
na ake to auto ?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Opel Astra G 1.7 Isuzu motor
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Nie, 1000kč stál odťah po Brne. Auto som už doviezol normálne. V poslednom servise ho spojazdnili.
Chlapi, viete poradiť majstra na nastavenie turba (2.0 TDI BPW) v okolí Nových Zámkov, poprípade Nitry? Šlo tam repasovane turbo a odvtedy sa nám ten "dízel kick" posunul z predošlých cca 1900 na 2300 ot. Auto ale nedymí či uz vo vyšších otáčkach alebo pri plnom plyne z nižších otáčok. Vďaka
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
tam sa nenastavuje turbo ale rozvody. Hladaj Milan Hlavaty, lepsi fachman na autiaky v okrese New Castles pravdepodobne nebude. Je to stary pan, cely zivot sa rype v tragacoch, zhodou okolnosti 2.0tdi ma aj jeho synator a pozna ho lepsie ako vlastne gate (motor, aj synatora).
PS: Skodovka tvrdi ze este nevidela jedno jedine dobre repasovane turbo. Ale to len tak na okraj. Ani jedine zo vzorky 50 kusov ktore mali na testoch z troch krajin, Cechy, Slovacko, Polsko, zdaleka predaleka nesplnalo parametre ktore ma mat.
U Milana ti saga v style "ako dostal Opel zo servisu na sedemkrat aby nezdochol po 30 metroch" proste nehrozi. Skor by si sa mal k nemu bat ist, aby ti nenasiel 15 dalsich zavad
PS: Skodovka tvrdi ze este nevidela jedno jedine dobre repasovane turbo. Ale to len tak na okraj. Ani jedine zo vzorky 50 kusov ktore mali na testoch z troch krajin, Cechy, Slovacko, Polsko, zdaleka predaleka nesplnalo parametre ktore ma mat.
U Milana ti saga v style "ako dostal Opel zo servisu na sedemkrat aby nezdochol po 30 metroch" proste nehrozi. Skor by si sa mal k nemu bat ist, aby ti nenasiel 15 dalsich zavad
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Asi myslel banku na turbe na regulaciu nie