Kde reklamovat iPhone 5S? Telekom alebo servis. centrum?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Kde reklamovat iPhone 5S? Telekom alebo servis. centrum?
Zdravim, mam ani nie rocny iPhone 5S, a mam problem, ze niekedy pocujem druhu stranu v repoduktore, ako keby som mal zapnuty hlasny odposluch (a nemam), proste nieco sa stalo s reprakom. Niekedy pocujem normalne, niekedy nie.
Kedze som fon bral od jedneho typka, ktory ho predomno vybral na pausal za nejaku akontaciu 99€, nerad by som dopadol tak ze mi telekom vrati mobil - teda nevrati, ale povie ze je neopravitelny a vrati mi 99€ - znamej takto vratili euro za iny mobil. Toto sa ale pri iPhonoch nedeje, ci ano?
Preto sa pytam, mam ho reklamovat v telekome, alebo radsej v nejakom autorizovanom centre apple? Cital som ze aj swiss opravuje apple. Kde je vacsia sanca, ze mi ho vymenia aj kus za kus, ak taka je? Dik za odpoved.
A este dolezita vec: v akom stave fon odovzdat? urobit hard reset a vypnut najst moj iphone?
Kedze som fon bral od jedneho typka, ktory ho predomno vybral na pausal za nejaku akontaciu 99€, nerad by som dopadol tak ze mi telekom vrati mobil - teda nevrati, ale povie ze je neopravitelny a vrati mi 99€ - znamej takto vratili euro za iny mobil. Toto sa ale pri iPhonoch nedeje, ci ano?
Preto sa pytam, mam ho reklamovat v telekome, alebo radsej v nejakom autorizovanom centre apple? Cital som ze aj swiss opravuje apple. Kde je vacsia sanca, ze mi ho vymenia aj kus za kus, ak taka je? Dik za odpoved.
A este dolezita vec: v akom stave fon odovzdat? urobit hard reset a vypnut najst moj iphone?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Re: Kde reklamovat iPhone 5S? Telekom alebo servis. centrum?
nemas telekom nahodou? mne to robi to iste a mam galaxy alpha, ktory som novy bral z agemu. operatora mam telekom.
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
nie je to nahodou ten ich podareny HD hlas? Mozes skusit edge, popripade simkartu od ineho operatora, ze co to spravi?
neviem co je HD hlas ale toto iste sa mi par krat stalo na htc m7
- felipe25
- Pokročilý používateľ
ten fon mi siel asi 9-10mesiacov bez problemov, zacalo to robit az teraz (mesiac, max. dva).
dnes som skusil tri hovory - dva boli ok, treti nie
ale dakedy to robi takmer hovor za hovorom
mam telekom hej
dnes som skusil tri hovory - dva boli ok, treti nie
ale dakedy to robi takmer hovor za hovorom
mam telekom hej
Odpočúvajú ťa to preto
Reklamuj tam kde si kupoval je to tak vždy najlepšie
Reklamuj tam kde si kupoval je to tak vždy najlepšie
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
skusil by som inu sim, tiez som myslel, ze mam nieco z reproduktorom, az som nakoniec zistil, ze je to ten ich "podareny" HD zvuk Podla mna je jedno, kde to das reklamovat, telekom to tak ci tak posiela do servisu a ked servis povie, ze je to neopravitelne budes ziadat vymenu kus za kus a nie vratenie penazi.
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
- felipe25
- Pokročilý používateľ
no inu sim toho formatu nemam, a kedze to nerobi vzdy, tiez to neviem realne vyskusat.
ale co to riesi? ked chcem ten iphone pouzivat spolu s telekomom. viem akurat ze mam narok na bezplatnu vymenu simky za 4G simku.
cez telekom appku mi to pise.
da sa zrusit ten 3d hlas cico?
ale co to riesi? ked chcem ten iphone pouzivat spolu s telekomom. viem akurat ze mam narok na bezplatnu vymenu simky za 4G simku.
cez telekom appku mi to pise.
da sa zrusit ten 3d hlas cico?
HD hlas znamena, ze ak mas 3G siet, tak zvuk ma lepsi kodek. Orange mal zavedeney HD hlas uz davnejsie, tam som nepostrehol ziaden problem, iba vyhody. Rozdiel oproti staremu a novemu kodeku je v kvalite hovoru, cistejsi zvuk, menej zasumene...
Telekom ale az teraz zacal nasadzovat tento 3G hlas, avsak ludia sa zacali stazovat na chyby, ktore presne sedia na tvoj popis problemu so zvukom... Na to aby fungoval HD hlas, tak obaja ludia musia mat 3G siet + kompatibilny telefon, a toto moze byt pricina, ze nie vzdy mas ten problem so zvukom.
vid
http://mobilmania.azet.sk/clanok/104361 ... j-3g-sieti
https://forum.telekom.sk/t5/Mobilne-pau ... /td-p/2359
Vyskusaj sa prepnut na edge, t.j. ti pojde zvuk po starom a zistis, ci tvoje problemy su sposobene tymto HD zvukom. Alebo vyskusaj simkartu od ineho operatora aby si vylucil problem tykajuci sa Telekomu.
A az potom by som riesil reklamacku, ked toto nepomoze. Lebo zbytocne tam budes posielat telefon na reklamacku, ak je to problem zapricineny operatorom.
Telekom ale az teraz zacal nasadzovat tento 3G hlas, avsak ludia sa zacali stazovat na chyby, ktore presne sedia na tvoj popis problemu so zvukom... Na to aby fungoval HD hlas, tak obaja ludia musia mat 3G siet + kompatibilny telefon, a toto moze byt pricina, ze nie vzdy mas ten problem so zvukom.
vid
http://mobilmania.azet.sk/clanok/104361 ... j-3g-sieti
https://forum.telekom.sk/t5/Mobilne-pau ... /td-p/2359
Vyskusaj sa prepnut na edge, t.j. ti pojde zvuk po starom a zistis, ci tvoje problemy su sposobene tymto HD zvukom. Alebo vyskusaj simkartu od ineho operatora aby si vylucil problem tykajuci sa Telekomu.
A az potom by som riesil reklamacku, ked toto nepomoze. Lebo zbytocne tam budes posielat telefon na reklamacku, ak je to problem zapricineny operatorom.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
dal som mobil do 2G siete a cuduj sa svetu, problem prestal!
ale co ak zapnem mob data a vidim tam EDGE? to mam vkuse prepinat? MF
ale co ak zapnem mob data a vidim tam EDGE? to mam vkuse prepinat? MF
Ee treba tlacit na telekom požiadavkami nech si to dajú dokopy lebo je to super vec to len hentie ružové prdy nevedia niečo čo majú pomaranče dosť dlho spustiť normálne
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 24. Júl, 2008, 17:14
ak to pojdes reklamovat, skus radsej apple servis, napr CCC na varsavskej, su fajn, oprava vacsinou trva 1-2 dni /menia kus za kus/. Telekom ti to bude natahovat ako sopel a vratia ti to na 25-30 den, pripadne to nestihnu a daju ti akontaciu inak bacha na zmluvu, pri niektorych pausaloch ten telefon splacas, cize jeho hodnota je vyssia, nie ako nakupna cena. zo swissu vsetko dobre uz utieklo radsej nie
ps. skor si myslim ze to bude problem telekomu ako operatora ako telefonu
ps. skor si myslim ze to bude problem telekomu ako operatora ako telefonu
PC> Asus X99-E WS, 5960x@4.7, 32GB/2400, 2xTitanX, Corsair ax1500i
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
CCC mi dal novy kus za 20 hodin, su dobri.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
ja som nakoniec ani reklamovat, bola to chyba siete. a teda, ked chcem data, vzdy to prepinam jak somar na LTE, ak chcem kvalitny hovor musi to byt na 2G.. sice mozno to uz opravili ale neskusal som, tak som si zvykol. data nemam stale online kvoli spotrebe