nie som ochotny dat za vysavac 130€ < nejdem sa nim zivit
zatial sa mi najviac pozdava ten moj posledny,ktory som uviedol
Caprissone napísal:rozmyslam nad tymto.. Electrolux ZSC69FDE
Caprissone napísal:rozmyslam nad tymto.. Electrolux ZSC69FDE
pozri, ja ti na £50 za 10 rocnu zaruku kaslemandrejsvk napísal:pozri, ja ti na pomer cena/vykon kaslem
ktory vyrobca ti za 50libier ponukne 10 rocnu zaruku na vysavac? https://www.miele.co.uk/promotions/10-y ... -warranty/ teraz nevravim, ze je musis zobrat
Suhlas s zo znackou Philips. Ja sam som nedavno riesil aky vysavac a po precitani recenzii aj na www.dtest.cz som dospel ku kompromisu v podobe Phlips FC 9170 Performer. Dovody boli nasledovne - obrovsky saci vykon (pozor! nie prikon), velmi dobre vysledky vysavania (treba pozriet dtest), dosah 12m - povysavam cely byt z jednej zasuvky, perfektna filtracia prachu, pomer cena/vykon absolutne neprekonatelny.GASPi napísal:Silno odporucam http://www.hej.sk/vysavac-podlahovy-phi ... 91-cierny/ ...v rodine uz 3ks Philips PerformerPro a velka spokojnost.
Urcite vreckovy --> lepsi vykon a dlhsia zivotnost, menej prachu a roztocov z "vyfuku".
nesuhlas, si len chytil dobry kus, + filtracia je na vysavaci 40eur hrozna, tu nejde len o bordel ktory vidis, ale aj o ten co nevidisLeon napísal:imho keď kúpi ten šmejd za 40 eur s tým, že s ním bude vysávať fakt raz ťýždenne, tak s ním budú vysávať ešte aj jeho vnúčatá
mne to je uplne jasne, len pisem, ako si vyrobca za kvalitou vyrobku stojiCaprissone napísal:pozri, ja ti na £50 za 10 rocnu zaruku kaslem
presne tak nakupujem aj ja, nevyhodil by som 120e za electrolux, ktory odide za 3roky, zobnral by som za 40e a hotovoOdar napísal:Ja to vidim takto:
- bud kupit co najlacnejsi vyhovujuci lunt s tym, ze "dva roky to ma zaruku"
- kupit nieco, kde je garantovana vydrz vyrobcom a tym padom garantovana kvalita bez "kurvitok"
a niekomu ide len o to, ja napr. vysavam raz za 2-3 mesiace moznonesuhlas, si len chytil dobry kus, + filtracia je na vysavaci 40eur hrozna, tu nejde len o bordel ktory vidis, ale aj o ten co nevidis
Tak ked raz k tomu nemas vztah tak proste nemas"raz za 2-3mesiace"...