prečo ? máme tu v okolí takýto unikát ?Chris napísal:kedze si z TO, ako pozeram, tak by si mal mat najblizsie k tymto distributorom dochodcovskych aut so 130k alebo 180k km
skôr by som rátal tak 2400 - 2600 + dovoz a prepis, podla výkonu. Hlavne pri takom Passate. Mondeu, prípadne Volvo S40/V40 možno ešte aj V50, by sa mi to oplatilo, keďže nájsť na slovensku tieto autá v dobrom stave pod 3000 je zázrak, v DE ich je habadej. Samozrejme že nečakám, že kúpim Passat 1.9 TDI/mondeo 2.0TDCi po dôchodcovi,ale okolo takých 300 000 - 350 000 KM, by to auto nebolo zlé, pokial oň bolo starané. Tieto motory vydržia veľa, kludne aj raz toľko. Mondeo samozrejme až po roku 2004 bez svetoznámych DELPHI vstrekov .Pri aute do 3000e, teda 2000e + prepis+ dovoz, pochybujem, ze sa ti oplati ist do DE. Celkom strateny cas + peniaze.
To radsej kupit tuna lacnejsie, investovat do servisu a zverit to schopnemu mechanikovi. Aspon vies na com si a kolko to este vydrzi.
Ale ešte nie som celkom rozhodnutý, že či takéto väčšie auto a diesel. Pokial by výber padol napr. na Focusa 1.6 benzín, tých je u nás dosť a je z čoho vyberať.
Ale viem že napr. sused kúpil cez známeho Passata (facelift) s 320 000 KM za 1700€, trebalo nejaké veci spraviŤ na aute, ale dokopy s opravou aj prihlásením ho to vyšlo tak do 2800€, a ten motor ide ako lusk.
aj kolega zohnal z rakúska veľmi slušnú V50tku s 2.0D za 3200€, s realnými 200 000km.
ale ako hovorím, eŠte nie som celkom rozhodnutý, ak natrafím na dobrý deal na SK, tak určite zoberiem