Vies, keby nebola Matica slovenska iba pobockou SNS, tak by ju mozno aj niekto respektoval.AmOK napísal:A posledna pikoska na zaver. http://snn.sk/news/kiska-ako-prvy-prezi ... l-zastitu/
Politicka debata
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Politicka debata
Jednu z cien poroty získala aj Enikö Timárová z gymnázia s vyučovacím jazykom maďarským zo Želiezoviec.
A teraz vazne. SNS ma nikdy nezaujimala, nie som bohvieaky narodovec. Ale myslim si, ze 23 rocnikov pod patronatom prezidenta je dost.. A toto je hodne ubohy argument od toho potkana:
„Podobných žiadostí v súčasnosti na adresu pána prezidenta prichádza veľké množstvo a práve z tohto dôvodu nie je možné Vám vyhovieť.“
V podstate naplul na 500 prac studentov. Ak nie je dobra matica, nech zalozi nieco lepsie.. Najlepsie nejaku nadacu.. Skusenosti ma na rozdavanie.. Pri tom vsetkom co uz stihol podporit by sa SNS Matica stratila. Nejdem polemizovat, ci je Matica naozaj pobockou SNS. Je mi to ukradnute. Islo mi o tie decka.
Inac este som zabudol na Armensko. Myslim, ze tam bude coskoro "veselo". To, ze tam ma USA najvacsiu ambasadu je cira nahoda.
A tento poznate?
Viete preco v USA nemoze vypuknut nijaka revolucia alebo prevrat? Lebo tam nemaju svoju ambasadu!
A teraz vazne. SNS ma nikdy nezaujimala, nie som bohvieaky narodovec. Ale myslim si, ze 23 rocnikov pod patronatom prezidenta je dost.. A toto je hodne ubohy argument od toho potkana:
„Podobných žiadostí v súčasnosti na adresu pána prezidenta prichádza veľké množstvo a práve z tohto dôvodu nie je možné Vám vyhovieť.“
V podstate naplul na 500 prac studentov. Ak nie je dobra matica, nech zalozi nieco lepsie.. Najlepsie nejaku nadacu.. Skusenosti ma na rozdavanie.. Pri tom vsetkom co uz stihol podporit by sa SNS Matica stratila. Nejdem polemizovat, ci je Matica naozaj pobockou SNS. Je mi to ukradnute. Islo mi o tie decka.
Inac este som zabudol na Armensko. Myslim, ze tam bude coskoro "veselo". To, ze tam ma USA najvacsiu ambasadu je cira nahoda.
A tento poznate?
Viete preco v USA nemoze vypuknut nijaka revolucia alebo prevrat? Lebo tam nemaju svoju ambasadu!
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
taketo sutaze maju podporit vlastenectvo, takze je samozrejme ze Kiska taketo nieco podporovat nema zaujem, v usa dostal velmi dobre skolenie co a ako ma presne robit a toho sa do bodky drzi, a podpora suverenneho statu a slovakov ako narod rozhodne v skoleni nebola...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
ved Kiska je iluminat, co si cakal
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
este sme zabudli na to, ze je scientolog
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
sorry ale toto je mocjergus napísal:taketo sutaze maju podporit vlastenectvo, takze je samozrejme ze Kiska taketo nieco podporovat nema zaujem, v usa dostal velmi dobre skolenie co a ako ma presne robit a toho sa do bodky drzi, a podpora suverenneho statu a slovakov ako narod rozhodne v skoleni nebola...
- jergus
- Používateľ
uvidime v najblizsich rokoch co bude a co nebude podporovat kiska. moj nazor je ze to bude podpora porosenka, prijatie imigrantov, multikulti, dalsie peniaze pre grekov, podpora eu, podpora vystavby nato zakladni, boj proti teroristom, podpora ttip a pod...Broslowski napísal: sorry ale toto je moc
a urcite nebude podporovat kvalitu slovenskeho skolstva, slovenskeho priemyslu a slovenskych neschrankovych firiem
Naposledy upravil/-a jergus v Št 25. Jún, 2015, 15:02, upravené celkom 1 krát.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
http://www.hlavnespravy.sk/sulik-zostal ... oda/637149
toto ma dnes pobavilo, skrtanie dlhov, skoda ze mne banka neskrtne hypo
toto ma dnes pobavilo, skrtanie dlhov, skoda ze mne banka neskrtne hypo
NB: Asus ROG Strix G16
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
skus banke vyhlasit vojnu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hej proste ma zabila, ze v pripade vojne alebo revolucie, to ako mam ocakvat vojnu? omg
NB: Asus ROG Strix G16
- jergus
- Používateľ
akoze vazne cakas nieco ine v najblizsich rokoch? spolocnost viac menej kopiruje udalosti z tridsiatych rokov minuleho storocia...HellAngel napísal:hej proste ma zabila, ze v pripade vojne alebo revolucie, to ako mam ocakvat vojnu? omg
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Tá pani ma pobavila - čiže bude už len eurozóna s "Európanmi", a ako prvé čo tento nový "štát" bude čakať je revolúcia alebo vojna. No fajne.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
Okej idem si napoziciavat milióny a počkám na vojnu - potom sa škrtnú veď. Demencia