Stačilo tú hlášku hodiť do googla a kliknúť na prvý výsledok. Táto hláška sa vyhadzuje k ,,novým" tankom, takže zas fail od WG. To by som normálne poslal Ritedexterav napísal:Replays with special high level contents denied for uploads
čo stým, mám také fešné M z T34-85M a nejde loadnúť na wotreplay z hentou hláškou
World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Spoiler: ukázať
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Moc by som to neriešil, to isté sa konalo aj pri uvedení WZ-111 a ďalších "spešl" tankov. I keď je pravda, že T-34-85M už nie je žiadna novinka...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Ja som mal na mysli skorej riesenie.googlit este viemSpacepen napísal:Stačilo tú hlášku hodiť do googla a kliknúť na prvý výsledok. Táto hláška sa vyhadzuje k ,,novým" tankom, takže zas fail od WG. To by som normálne poslal Ritedexterav napísal:Replays with special high level contents denied for uploads
čo stým, mám také fešné M z T34-85M a nejde loadnúť na wotreplay z hentou hláškou
No logicky riesenie zavisi cisto od WG takze tam moc sam nezmozes
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
síce sa opakujem ale za tie E nemajú tieto Matildušky 4 chybu
akurát KVxx treba dávať najistejšie zpredu
http://wotreplays.eu/site/1978828#live_ ... matilda_iv
akurát KVxx treba dávať najistejšie zpredu
http://wotreplays.eu/site/1978828#live_ ... matilda_iv
ma niekto skusenost, resp pocul niekto o niekom komu by zabanovali ucet z dovodu predaja uctu? pytam sa len tak zo zaujimavosti, ja som sa s tym nestretol..az pokial som nepredaval svoj acc... svoj ucet som pred casom predal a ten chlapec si na nom zahral 4 dni a dostal perma ban, kto vie ci tam maju nejaky system, ktory ich nato upozorni alebo to niekto nahlasil
Ako poznam CZ/SK mentalitu, tak ta na 95 % to niekomu nedalo spat az kym to neporiesil takto.P3PoX napísal:ma niekto skusenost, resp pocul niekto o niekom komu by zabanovali ucet z dovodu predaja uctu? pytam sa len tak zo zaujimavosti, ja som sa s tym nestretol..az pokial som nepredaval svoj acc... svoj ucet som pred casom predal a ten chlapec si na nom zahral 4 dni a dostal perma ban, kto vie ci tam maju nejaky system, ktory ich nato upozorni alebo to niekto nahlasil
Tiez sa mi prednedavnom stalo na inej online hre, na privatnom sevri, jeden char bol cely oscamovany z equipu, pytas sa TS kazdeho ci o tom dakto nevie nieco, samozrejme ten clovek tam bol, on ti kludne klame, nastastie admin bol ochotny a zistil kto to ukradol. Samozrejme admin povedal ze takeho cloveka nechce na servri tak dostal perma ban aj so vsetkymi jeho accountami.
Najlepsie na tom je, ze vsetky tie veci co ukradol z accountu, by casom mal tiez(za mozno 1-2 tyzdne), ale proste GREEDY / ZAVIST ... to charakterizuje vacsinu CZ/SK hracov.
Typujem, ze si to povedal dakomu z klanu, a on to povedal dalsiemu alebo sa prekecol ... a samozrejme ... CZ/SK mentalita je blba ... hlavne ked mas unicum staty na nom.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Neviete čo je toto za fail?
Misie s HT som mal spravené až do 13. (vrátane) a po dllllhej dobe som sa tam išiel pozrieť, a teraz toto.. nemôžem spustiť žiadnu misiu, napíše mi to hentakú chybu...
Misie s HT som mal spravené až do 13. (vrátane) a po dllllhej dobe som sa tam išiel pozrieť, a teraz toto.. nemôžem spustiť žiadnu misiu, napíše mi to hentakú chybu...
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Musis najprv zrusit misiu z predchadzajuceho tanku
priklad: ak mas HT 13 pre stug spustenu, a chces HT 3 pre htc, musit najprv zrusit zo stuga a tak spustit pre htc (deto, pre misie v ramci jedneho tanku, musis prv zrusit ht7 az potom zapnut ht 14) Pise to tiez, ked mas v tom case heavy v bitke. Musi sa vratit az potom sa da zrusit
priklad: ak mas HT 13 pre stug spustenu, a chces HT 3 pre htc, musit najprv zrusit zo stuga a tak spustit pre htc (deto, pre misie v ramci jedneho tanku, musis prv zrusit ht7 az potom zapnut ht 14) Pise to tiez, ked mas v tom case heavy v bitke. Musi sa vratit az potom sa da zrusit
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
No už mi to došlo, ale nikdy predtým mi to enrobilo, mal som misie pospúštané aj na ostaných tankoch a šlo to v pohode.. Zaujímavé ale že s HT som porobil misie až po 14, a teraz je väčšina z nich ako keby nespravená, a môžem ich robiť od znovu
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Vytiahol som po 100 rokoch leoparda a hneď master ace s 1500 dmg http://wotreplays.com/site/1980587#self
Mne treba už len TD 15 ale nemám na to vhodné TDčko raz som to skoro dal s E25 ale dementi to ukapovali však čo že nás bolo 13 na 2 a Tortoise v stock utópia anu nedúfam možno s top delom ale to je cesta 80K XP .
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook