zdar
je niekde zoznam tych aut s porovnanim poruchovosti?
od r2011/12 by stacil
dik
MINI MPV
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: MINI MPV
na "porovnanie poruchovosti" podla tabuliek sa ZLAHKA vyprdni, to nic nehovori o realnych servisnych nakladoch.
Nikto ti nikdy nepovie v tychto tabulkach kolko prevodoviek, motorov, EGR ventilov, vstrekovacov, common-rail cerpadiel, DPF filtrov, roztrhnutych rozvodov TSI so znicenymi motormi a neviemakych dalsich sraciek za tisice eur bolo treba na to, aby autiak velkolepo prisiel na STKcku, zatrubil pri brane a vyfasoval hrozne zlu ciarku za to, ze mu nesvieti prave zadne hmlove svetlo ktore si v zivote nepouzil a nepotreboval, ze ma nahrdzavenu lavu zadnu brzdovu trubku (co sa samozrejme nesmie stat pri voze 2011/12 ako vyberas), ze je zaseknuta detska poistka na lavych zadnych dverach a podobne.
Chapes ?
Ake vozy si doteraz pozeral, co máš v merkelovej teda vlastne v merku ?
Nikto ti nikdy nepovie v tychto tabulkach kolko prevodoviek, motorov, EGR ventilov, vstrekovacov, common-rail cerpadiel, DPF filtrov, roztrhnutych rozvodov TSI so znicenymi motormi a neviemakych dalsich sraciek za tisice eur bolo treba na to, aby autiak velkolepo prisiel na STKcku, zatrubil pri brane a vyfasoval hrozne zlu ciarku za to, ze mu nesvieti prave zadne hmlove svetlo ktore si v zivote nepouzil a nepotreboval, ze ma nahrdzavenu lavu zadnu brzdovu trubku (co sa samozrejme nesmie stat pri voze 2011/12 ako vyberas), ze je zaseknuta detska poistka na lavych zadnych dverach a podobne.
Chapes ?
Ake vozy si doteraz pozeral, co máš v merkelovej teda vlastne v merku ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
jo vieme o tom, tabulka je len tabulka
seno nezerem
chcem si to len porovnat, ake su nazory a hlavne ake vsetky auta su v tej triede
kedze som s hrozou cital ze do minimpv patri aj rumser
seno nezerem
chcem si to len porovnat, ake su nazory a hlavne ake vsetky auta su v tej triede
kedze som s hrozou cital ze do minimpv patri aj rumser
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Pokročilý používateľ
do mpv patri aj kija vengaga a to uz je ina drzost ved to ma dva metre desat, kufrik taky ze tam dva notebooky nedam a podobne veci.
Vase rodinne empévé. Presne z reklamy.
Svet sa zblaznil. Fabia je rodinne turbo, tento kotrmelec je rodinne mpv. Okej.
Vase rodinne empévé. Presne z reklamy.
Svet sa zblaznil. Fabia je rodinne turbo, tento kotrmelec je rodinne mpv. Okej.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Vidis, a preto vymysleli mini mpv, kam sa zmesti hadam vsetko, co ma nad hlavou o 5cm miesta viac ako ostatne auta. Takze kludne A1, ix20 a vlastne aj Matiz.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
colt aj ked sa uz asi nepredava a jazz som zatial prezeral, nieco na ten styl....
mozno casom ....
skoda hybridu, moc draha sranda este
mozno casom ....
skoda hybridu, moc draha sranda este
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Pokročilý používateľ
jazz sa mi zda uz fakt moc moc maly, a to sa snazim krotit vo vyjadreni. Jednu vec mi prosim ta povedz, naco je maltiprpóz víhikl ked sa neda ako maltiprpoz pouzit kvoli svojej krpatosti ?
surf ? Ne.
vyspat ? tiez ne. Teda poskladany jak vsade inde, takze ziadna delta, edventič.
zatrtosit ? Akurat tak s radiacou pakou, neni kde.
dovolenka ? jedine tak s uterakom na hlavu a plavkami na sebe, lebo sa tam nic nezmesti.
na chalupu odnesem skrinku ? ale kdeze, lebo nemam chalupu (a samozrejme nevleze do Vengygy).
tak dofrasa kde je multipurpose... ci to uz nasilu strihame kategorie aby kazdy tragac mal svoju vlastnu a potom mohol v reklame pretrcat s "najvacsim kufrom vo svojej triede" ?
surf ? Ne.
dovolenka ? jedine tak s uterakom na hlavu a plavkami na sebe, lebo sa tam nic nezmesti.
na chalupu odnesem skrinku ? ale kdeze, lebo nemam chalupu (a samozrejme nevleze do Vengygy).
tak dofrasa kde je multipurpose... ci to uz nasilu strihame kategorie aby kazdy tragac mal svoju vlastnu a potom mohol v reklame pretrcat s "najvacsim kufrom vo svojej triede" ?
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ale vsak ma v nazve temy mini mpv, to mas rovnake ako mini cooper vs auto >> na dialnici smrt v ociach
mozno este inak: male auto pre 190cm chlapa
mozno este inak: male auto pre 190cm chlapa
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
inak si myslim ze vsetky tragaciky 2011+ budu spolahlive.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
mp3turbo napísal:jazz sa mi zda uz fakt moc moc maly, a to sa snazim krotit vo vyjadreni. Jednu vec mi prosim ta povedz, naco je maltiprpóz víhikl ked sa neda ako maltiprpoz pouzit kvoli svojej krpatosti ?
surf ? Ne.
no do toho svojho jaza dam v pohode 180cm postel po dlzke, a dalse 4vrecia psenica by tam este vosli
co sa jaza tyka hopko ucite potvrdi, ja som tiez nechapal kym som ho nedostal a mam 187+- a este tam je velika rezerva a za mnou to iste...
preto tato zalozena tema, lebo pri mojom najazde mozemat za chvilu 300 a to uz bude zrejme cas....
zistujem zatial...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s