Ahojte, od kedy mam na S4 Lollipop, trham si vlasy kazdy den:
- call log si nepamata moje nastavenie, ze chcem vydiet len HOVORY (nie vsetky logy) - denne to nastavujem tak 10x
- denne tak 2-3x musim restartovat mobil, pretoze v zozname hovorov mi z nicoho nic prestane vyvolavat menu pri podrzani prsta na niektorom zo zaznamov (mam zmeskany hovor, ktory som uz vybavil, podrzim na nom prst - ma sa vyrolovat menu, co chcem spravit s danym zaznamom - toto menu prestane nabehovat tak 2-3x za den, pomoze len restart)
- k nechutnym cukrikovym bielym temam, ktore neviem zmenit, sa nebudem radsej ani vyjadrovat...
Mal som SII, s ktorou som bol nad mieru spokojny, isiel vsak manzelke. Na S4 sa mi paci lepsi fotak, video, rychlost, rozlisenie. OS je vsak po poslednych UPG uplna katastrofa
Viem ze niektore veci vyriesi iny launcher, ale ja chcem FUNKCNY zakladny Android, co mam taky pocit ze 4.x. bol, z tejto 5.x som neskutocne sklamany a uz aj vytoceny...
OTAZKA: viem dostat do S4 nejaky Android 4.x, samozrejme idealne oficialny, telefon mam novy v zaruke
Dakujem
Downgrade Android na Galaxy S4 - da sa a ako?
Downgrade Android na Galaxy S4 - da sa a ako?
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
Re: Downgrade Android na Galaxy S4 - da sa a ako?
da sa to, cital som ze je mozny downgrade na 4.4.2 bez toho aby si neprišiel o záruku. Firmware musí mať rovnakú verziu Knox ciže 2.0. Ja som včera kupil S4 i 9506 z obchodu, prišla mi už s Lollipop a všetko šlape na jednotku.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
hard reset si skusal po nahodeni lolipopu?
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Lollipop je značne pomalší na S4. Mal som 4.x.x droida na S4 asi rok, potom vydal telekom update na 5.X a odvtedy je celý systém taký nejaký, nemasný, neslaný, je to proste pomalšie. Ale už som si zvykol...
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
niekolkokrat som upgradoval a downgradoval na i9505 S4 na 5.0 potom 5.0.1 a 5.0.2, ale nakoniec som sa vratil k 4.4.2 google play edition rom
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Chosefina: aj mne slape vsetko na jednotku, okrem uvedenych "detailov"
Mesacne mam prevolanych cca 900 minut a 500 SMS, takze mobil pouzivam non-stop. Mozno sa s tymi haluzami stretnes aj ty, len neskor
Na rychlost sa nestazujem, system je svizny, odozvy su v poriadku.
Hard reset som zatial neskusal, asi to bude pokus c.1, hned ako spravim zalohu dat. Ten ma ale pravdepodobne necha v aktualnom OS, ibaze "nacisto", vsak?
Najradsej by som tam dal 4.x, ale bez straty zaruky samozrejme...
Mesacne mam prevolanych cca 900 minut a 500 SMS, takze mobil pouzivam non-stop. Mozno sa s tymi haluzami stretnes aj ty, len neskor
Na rychlost sa nestazujem, system je svizny, odozvy su v poriadku.
Hard reset som zatial neskusal, asi to bude pokus c.1, hned ako spravim zalohu dat. Ten ma ale pravdepodobne necha v aktualnom OS, ibaze "nacisto", vsak?
Najradsej by som tam dal 4.x, ale bez straty zaruky samozrejme...
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
Na zálohovanie použi Smart Switch. Hard reset sprav čím skôr, bez toho sa nedá.