Politicka debata
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Politicka debata
to neprejde len tak, cela privatizacia je len na upokojenie europanov, aby im nesli do bruselu rozbit drzky za dalsie zadlzenie
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ja nechapem /teda chapem/, preco sa vobec EU do grecka stara.
mali malo, skrachovali? smola, ake pozicky? mne niekto nieco da ked krachnem?
ano, zachranuju ich preto, lebo v podstate zachranuju SVOJE BANKY - nemci, spanieli... keby tie banky nekupili dlhopisy grekov, uz by greci davno v EU neboli a boli by vysmareny bez rokovani. co je to za nezmysel, ze zachranujemegrekov? nech rovno merkelova povie, ze zachranuje nemecke a spanielske banky.
nedokazali si poradit za ten cas? smola, dovi dopo. jedna postarka dochodkyna minule do kamera ovedala ze ona ma mat dochodok 2800eur a ze ked jej daju 500eur /tolko vlada povedala ze dostane dochodca po reformach/, ze z toho neprezije. MF. a na slovensku z coho ziju?
sulik mozno mal pravdu, no sulik trepal nozickami preto, lebo v zlepencovi nedostal tolko z kolaca kolko chcel /obsadil fleky akurat tak v TEKO/ a ini mi nechceli dat zo svojho. preto nasiel nieco cim rozbije celu vladu. ak si niekto mysli ze to bol cisty jasny uprimny umysel, tak len tolko: dovi dopo.
kazdy jeden politik vie ze sulik ma pravdu, ale tu su uplne ine zaujmy, a tak jak EU povedala - euroval schvalime aj bez slovakov by to aj dopadlo. a keby sme chceli pomoct my, tak by sme sa jej nedockali.
Ja sa len cudujem, preco sme nesli cestou grecka v rokoch 2000-2012 a nemame tu 3000e dochodky. mne by bolo jedno, ze stat je v SRac..ach, hlavne ze ja sa mam dobre. NIE?
mali malo, skrachovali? smola, ake pozicky? mne niekto nieco da ked krachnem?
ano, zachranuju ich preto, lebo v podstate zachranuju SVOJE BANKY - nemci, spanieli... keby tie banky nekupili dlhopisy grekov, uz by greci davno v EU neboli a boli by vysmareny bez rokovani. co je to za nezmysel, ze zachranujemegrekov? nech rovno merkelova povie, ze zachranuje nemecke a spanielske banky.
nedokazali si poradit za ten cas? smola, dovi dopo. jedna postarka dochodkyna minule do kamera ovedala ze ona ma mat dochodok 2800eur a ze ked jej daju 500eur /tolko vlada povedala ze dostane dochodca po reformach/, ze z toho neprezije. MF. a na slovensku z coho ziju?
sulik mozno mal pravdu, no sulik trepal nozickami preto, lebo v zlepencovi nedostal tolko z kolaca kolko chcel /obsadil fleky akurat tak v TEKO/ a ini mi nechceli dat zo svojho. preto nasiel nieco cim rozbije celu vladu. ak si niekto mysli ze to bol cisty jasny uprimny umysel, tak len tolko: dovi dopo.
kazdy jeden politik vie ze sulik ma pravdu, ale tu su uplne ine zaujmy, a tak jak EU povedala - euroval schvalime aj bez slovakov by to aj dopadlo. a keby sme chceli pomoct my, tak by sme sa jej nedockali.
Ja sa len cudujem, preco sme nesli cestou grecka v rokoch 2000-2012 a nemame tu 3000e dochodky. mne by bolo jedno, ze stat je v SRac..ach, hlavne ze ja sa mam dobre. NIE?
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
uz nejde o baky, grecko je strategicky bod svojou polohou, zapad ho nepusti
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
by som to nazval ze kazdy si haji svoje zaujmiHellAngel napísal:uz nejde o baky, grecko je strategicky bod svojou polohou, zapad ho nepusti
banky podporuju nemci, aby sa cela EU zlozila na peniaze ktore grekom pozicali, polohu si zas obhajuju americania a nato
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Banky už majú zahojené, za týmto musí byť dačo iné.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- jergus
- Používateľ
- felipe25
- Pokročilý používateľ
daj ludom postupne 3000e dochodky, zadlz tym celu krajinu a potom im ich vezmi
a takto to skonci.
jak ale pisem hore, bral by som taku situaciu aj na slovensku. sak greci sa z toho smeju. aj obcania samotni. ved za 10r male take
zarobky, a dovolili si take veci, ktore si slovak nedovoli za 30r na rovnakej pozicii.
ano, teraz placu, ale ked si uvedomia, ze EU sa sklada na ich majetky, ktore im stat "dal", aj ked na ne nemal, pochopia ze vlastne vyhrali.
a takto to skonci.
jak ale pisem hore, bral by som taku situaciu aj na slovensku. sak greci sa z toho smeju. aj obcania samotni. ved za 10r male take
zarobky, a dovolili si take veci, ktore si slovak nedovoli za 30r na rovnakej pozicii.
ano, teraz placu, ale ked si uvedomia, ze EU sa sklada na ich majetky, ktore im stat "dal", aj ked na ne nemal, pochopia ze vlastne vyhrali.
- jergus
- Používateľ
felipe: problem je ten, ze grecky politici konali nezodpovedne a zadlzili krajinu, samozrejme obcania ich volili lebo boli "socialni". takyto trend by sa dal kludne nasadit aj na slovensku, ale keby islo o slovensko a jeho dlhy, tak sa na nas brusel vyprdne, vykopne nas z eurozony, z europy a stat staraj sa sam o seba. do grekov tlacili dlhe roky financie americania, teraz do nich tlacia peniaze eu poslanci len koli tomu kde sa nachadzaju.
aj v pripade EU plati ze pravidla su pre vsetkych rovnake a pre vyvolenych su rovnakejsie, presne ako na slovensku s nasimi oligarchami a politikmi.
greci sa nezmenia, je take davne prislovie ze arab oklame kazdeho, ale araba oklame zid, no zida oklame a podvedie len grek. greci su v klamani a podvadzani na najvyssom leveli potravinoveho retazca, su presne to iste ako nasi cigani, kradnu klamu a smrdia
aj v pripade EU plati ze pravidla su pre vsetkych rovnake a pre vyvolenych su rovnakejsie, presne ako na slovensku s nasimi oligarchami a politikmi.
greci sa nezmenia, je take davne prislovie ze arab oklame kazdeho, ale araba oklame zid, no zida oklame a podvedie len grek. greci su v klamani a podvadzani na najvyssom leveli potravinoveho retazca, su presne to iste ako nasi cigani, kradnu klamu a smrdia
Ci by nas kopla EU do prdele som si nie moc isty. Z hladiska hranic mame dost dobru poziciu, ktoru by chceli vyuzit aj Rusi aj Americania na nejake tie zakladne. Este by sa o nas pobili.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Preeeesne tak. Nas a vykopnut? Si sa osalel? Pozri do mapy, aku dieru by to urobilo. Rusi by v podstate dokazali napadnut Polsko, Cesko, Rakusko a Madarsko sucasne.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Rakúšanov určite napádať nebudú. Najpravdepodobnejší by boli poliaci. Ale na to Slovensku nepotrebujú, že áno.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Oni by napadali toho, koho by mali pobliz. Ano, Polsko je strategicke, ale nebyt SLovenska v EU by mali krasne obratene Ucko v ktorom by mohli "operovat".
- jergus
- Používateľ
felipe: ani nie, slovensko je z pohladu vojenskeho dost zla krajina, je male a preto sa tu zle operuje vo vzdusnom priestore, velmi clenity povrch je taktiez zly pre tazku pozemnu techniku, vzdy trafis do nejakeho kopca, na lodiach sa dostanes tak na dunaj, lebo inde su priehrady a elektrarne, na presuny ti ostavaju jedine bezne komunikacie a tie su zas velmi zranitelne.
zato polsko a madarsko kde su roviny prejdes bez problemov za jeden den. cize pri pohravani s myslienkou vojny ak by rusi tiahli na zapad, museli by obist karpaty, co by znamenalo tiahnut najskor cez ukrajinu do rumunska, odtial do madarska a odtial na bratislavu a vieden, na severe by museli tiahnut ponad vysoke tatry cez krakow, ostravu na vieden a tym padom by sme si mohli tak fukat cukor a suchat nohami popod stol
zato polsko a madarsko kde su roviny prejdes bez problemov za jeden den. cize pri pohravani s myslienkou vojny ak by rusi tiahli na zapad, museli by obist karpaty, co by znamenalo tiahnut najskor cez ukrajinu do rumunska, odtial do madarska a odtial na bratislavu a vieden, na severe by museli tiahnut ponad vysoke tatry cez krakow, ostravu na vieden a tym padom by sme si mohli tak fukat cukor a suchat nohami popod stol
- felipe25
- Pokročilý používateľ
no, dufam ze tieto tezy o vojne su len vyplodom nasich fantazii, a nikdy sa nestanu..
ja si nemyslim, ze v roku 2015 sa bude bojovat pozemi (to si mozu dovolit na ukrajine..)
posun by bol cez tisicky km pomaly, a neucinny.
boj bude hlavne vo vzduchu. aspon si to myslim. ak by rusi poslali pozemne jednotky, USA ich letectvom znici skor, ako dojdu k cielu. nie nadarmo maju tolko lietadiel.
boj bude iny, a teda dufam ze ziadny, lebo ak by bol tak to skonci zle. par rakiet, a netreba ziadne tanky.
ja si nemyslim, ze v roku 2015 sa bude bojovat pozemi (to si mozu dovolit na ukrajine..)
posun by bol cez tisicky km pomaly, a neucinny.
boj bude hlavne vo vzduchu. aspon si to myslim. ak by rusi poslali pozemne jednotky, USA ich letectvom znici skor, ako dojdu k cielu. nie nadarmo maju tolko lietadiel.
boj bude iny, a teda dufam ze ziadny, lebo ak by bol tak to skonci zle. par rakiet, a netreba ziadne tanky.