Výmena rádia Octavia II
- Tom95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2011, 20:54
Výmena rádia Octavia II
Zdravím páni. Chcel by som vymeniť rádio v Octavii II r2006. Aktuálne tak je rádio Stream a chcel by som ho vymeniť za originálne rádio Columbus hlavne kvôli absencií USB/pamäťovky a navyše mám teraz problém so signálom na FM a v rádiu mám zaseknuté CD (jediný použiteľný zdroj zvuku ak nerátam AUX) ktoré nechce vypľuť. Počul som že je nutná nejaká redukcia kvôli vybíjaniu batérie a tiež že môže byť problém so zakódovaním. Tiež ma zaujíma či sa dá použiť aj rádiu z faceliftovej OII. Má niekto skúsenosti s takouto výmenou?
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Re: Výmena rádia Octavia II
No čo viem tak Octavia II má už CAN 2.0 tj. žiadnu redukciu prevodník nepotrebuješ, ten je potrebný len na Fabii II pred Faceliftom tá má CAN 1.6.
Stačí aby si kúpil to origo rádio s kódom a dáš to niekomu, kto to vie nakodovať. To je všetko.
A ano ide tam aj rádio z faceliftovej octavie II keďže elektronika je dá sa povedať rovnaká. AJ budíky si môžeš dať z faceliftu.
Stačí aby si kúpil to origo rádio s kódom a dáš to niekomu, kto to vie nakodovať. To je všetko.
A ano ide tam aj rádio z faceliftovej octavie II keďže elektronika je dá sa povedať rovnaká. AJ budíky si môžeš dať z faceliftu.
Spoiler: ukázať