Caute.
Len tak nahodou nevie niekto kde moze byt pes zakopany ked mi nejde stiahnut el. zadne okno na pravej strane? Pred par dnami to tiez neslo ale na treti pokus sa to rozbehlo, to iste na lavej strane vzadu ale to som dnes rozchodil. Okno nejde stiahnut zo strany vodica ale ani z ovladania priamo na dverach. Moze to byt tymi horucavami lebo ine ma nenapada, auto vyse tyzdna stalo na rozpalenom dvore. Je mi jasne, ze v servise mi to opravia ale ked je to len daka banalita, ze napr treba daco resetnut alebo nieco podobne jednoduche, tak sa s tym predsa nebudem trepat do servisu.
auto Hyundai i30 rv 2012 combi
Dik
Hyundai i30 -nejde stiahnut zadne okno
Hyundai i30 -nejde stiahnut zadne okno
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Re: Hyundai i30 -nejde stiahnut zadne okno
Neviem ako na nových autách, ale keď ho stlačíš, dáš príkaz na stiahnutie okna, počuj či cvaká (má snahu ísť ) alebo je to úplne mŕtve ? Predné okná idú? Poistky?
Mne preistotu chodilo okno dole samé, a furt som sa preťahoval aby ostalo hore, no vždy sa stiahlo, a bol tam skrat v kábloch. Ak je auto v záruke, do servisu, ak nie, zhodiť tapací pozrieť či náhodou niečo nevypadlo nejaký konektor, a ak sa vyznáš skúsiť zmerať či ide do toho šťava ak dáš povel....tie mechanizmi povačšine majú konektor nejako prístupný. Riešil som to aj na BMW 5 aj na terajšom.
Mne preistotu chodilo okno dole samé, a furt som sa preťahoval aby ostalo hore, no vždy sa stiahlo, a bol tam skrat v kábloch. Ak je auto v záruke, do servisu, ak nie, zhodiť tapací pozrieť či náhodou niečo nevypadlo nejaký konektor, a ak sa vyznáš skúsiť zmerať či ide do toho šťava ak dáš povel....tie mechanizmi povačšine majú konektor nejako prístupný. Riešil som to aj na BMW 5 aj na terajšom.
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
v zaruke je urcite lebo ma 5 rocnu zaruku takze sup do servisa, mozno len kablik rozpojeny alebo zalomeny
Spoiler: ukázať
Problem solved. Dnes jak som fical po dialnici mi to nejak nedalo a potiahol som obe ovladania zadnych okien naraz, chvilu podrzal a stlacil a cuduj sa svete, aj to zaseknute okno islo dole. Dobra haluz. Ale k tej zaruke, vztahuje sa tych 5rokov aj na taketo veci?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Prinajhorsom ti povedia ze zavada sa neprejavila, mohla to byt porucha v elektroinstalacii nikdy nevies
tak uvidim, ked sa to este raz stane tak skocim do servisu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
podla mna by si mal - ved co mozes stratit ? Ja osobne si myslim ze zaruka by sa mala vztahovat aj na taketo veci. Daleko menej preukazatelne sprostosti, daleko drahsie riesitelne sa uz riesili nielen u tejto znacky.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Zbehni tam a hned ti povedia, ale predpokladam ze ano, ak to nie je mechanicky poskodene. Kamos mal na svojom vybity klb na tyci riadenia a vymenili mu to na zaruku. Pritom to auto ma nalietaneho viac nez dost.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.