Tak pre mna je vykon v Pcars dolezity, tak ako som rok hral online grid 2, tak budem rok hrat pcars. Teraz si do toho davam dying light a urcite si dam este noveho tomb raidera a just cause 3... okrem toho pcars, pcars, pcars ...uz teraz mam 90hodin odohrane
ak by pcars nevysiel asi by som vzal xbox one + forza seria
Ja som si hlavne s GTX970 dopomohol k tomu, ze monitor mi funguje ako ma. Na AMD, ak som zapol monitor este pred startom windowsu, tak nabehol obraz s takym zvlastnym modrym zrnenim, nieco ako ked mate zalomeny VGA kabel. Cize trebalo monitor este raz vypnut a zapnut alebo zapinat az po starte win - otravne.
Druha pre mna nepochopitelna vec, na obycajnej 1080p telke, ktoru mam pripojenu k PC cez HDMI, mi AMD nevedela vyskalovat obraz, tj. mal som po okrajoch cierne pruhy a musel som si to donastavit bud na TV alebo v catalystoch. Dost zubate riesenie, na to, ze to ma byt pixel na pixel .
Cize nie, 390ku by som si asi nekupil aj za cenu toho, ze na kureni uz asi nebudem mat taky pekny preplatok ako minuleho roku
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X