Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
servis na Pasatt : len malo autoterorizovanych ti povie ake su statistiky vstrekovacov (i ked len z tej nestastnej seriovej diagnostiky) a este ukrutne menej ti povie ako vyzera priebeh tlakov turba. Lebo to by sa s tym autom totiz museli ist vozit a na plny plyn.
Mechanicku stranku veci skontroluje kazdy. Akurat ti nikto nenajde vybuchane hriadelky na olejovom cerpadle pripadne zaciatok praskania hlav medzi valcami.
takze... no... doporucit neviem. Vsetky tie checky su totiz nahovno. Pardon, len tak naoko. O turbe ti nikto nepovie nic, o vstrekoch tiez nie, prehliadka na seriozne buracky/zvaracky na to viacmenej zabudni (mozno ti navela navela premeraju hrubky lakov, ale bez vyraznejsieho komentara k tomu), o motore ti tiez nikto nic nepovie, tlaky v prevodovke ak to ma DSG takisto v zivote vediet nebudes (bol by zazrak keby ti povedali aspon kilometre v nej zapisane a porovnali to s budíčkom co mas na ociach), no proste cele slabe, slabe, slabe. By som sa cudoval keby ti niekto v autorizaku povedal nieco podrobnejsie o stave DPFka, napriklad data o poslednych vypalovaniach, ako casto prebiehali, kolko kilometrov po sebe atd.
Cize o akom prevereni vozu sa bavime, ked tie SUVERENNE NAJDRAHSIE polozky zostavaju skryte ?
Mechanicku stranku veci skontroluje kazdy. Akurat ti nikto nenajde vybuchane hriadelky na olejovom cerpadle pripadne zaciatok praskania hlav medzi valcami.
takze... no... doporucit neviem. Vsetky tie checky su totiz nahovno. Pardon, len tak naoko. O turbe ti nikto nepovie nic, o vstrekoch tiez nie, prehliadka na seriozne buracky/zvaracky na to viacmenej zabudni (mozno ti navela navela premeraju hrubky lakov, ale bez vyraznejsieho komentara k tomu), o motore ti tiez nikto nic nepovie, tlaky v prevodovke ak to ma DSG takisto v zivote vediet nebudes (bol by zazrak keby ti povedali aspon kilometre v nej zapisane a porovnali to s budíčkom co mas na ociach), no proste cele slabe, slabe, slabe. By som sa cudoval keby ti niekto v autorizaku povedal nieco podrobnejsie o stave DPFka, napriklad data o poslednych vypalovaniach, ako casto prebiehali, kolko kilometrov po sebe atd.
Cize o akom prevereni vozu sa bavime, ked tie SUVERENNE NAJDRAHSIE polozky zostavaju skryte ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
No pravdupovedia vyzeral ako ITckar a nie takto verejnemp3turbo napísal:>> kks.... dnes som slintal nad Teslou P85D biela, cierna strecha a BL znacky. Asi si niekto doprial
hej, moj byvaly kolega, 80k bez DPH. Zaruka na baterie 7 alebo 8 rokov, ziadne otazky. Velky tablet vnutri, ale to maju uz vlastne vsetky.
Jaaaaj ma zase napadol ten lajbavy dofrasa
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
ziadny strach, tie cenovky su normalne verejne. Cislo obcianskeho preukazu zverejnene nebude.
Jaaaaaaj ty si myslel Maxima, uz som mu utal priezvisko. Nech sa mu dari, vsetkym nech sa nam dari a Tesly kupujeme.
Jaaaaaaj ty si myslel Maxima, uz som mu utal priezvisko. Nech sa mu dari, vsetkym nech sa nam dari a Tesly kupujeme.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
ocakaval som cosi podobne, aj ked skor ako ich vlastnu internetovu show na vlastnej stranke. Amazon asi velmi dobre zaplatil.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
can"t wait for thiiiis
som veľmi zvedavý čo to bude zač
som veľmi zvedavý čo to bude zač
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Ja tiez, vlastne ani neviem, preco prestali, ved sa to v celku dalo
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Nevieš prečo prestali? Skrátená verzia je ze clarkson vynadal jednému producentovi do menovej írskej k***y a dal mu cez drzku
Steam: michalsveto
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
No pekne, dalo sa to cakat.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
-
- Pokročilý používateľ
ajtak si myslim ze to cele bolo nahrane, ze chlapci chceli odist a zarobit viac prachov niekde inde. Jeeza mal zmluvu tusim na dva mega ci uz rocne alebo na dva roky, teraz dostane urcite viac - ved len nejaki niemandi ponukali 10 mega. Co zaplatil Amazon zistime coskoro.
kazdemu jednemu koncila zmluva o cca mesiac takze asi tak...
cakal som netflix a nie amazon
cakal som netflix a nie amazon
-
- Pokročilý používateľ
mal som dojem ze dedulo mal podpisanu novu zmluvu - v kazdom pripade ak je to tak ako hovoris, teda ak mali o mesiac/dva skoncit aj tak, toto bol FENOMENALNE dobry styl ako vytrieskat od noveho zamestnavatela mnohonasobne viac.
Hammondovi a mayovi ze vraj ponuklo BBC dokopy 4.5 mega aby ostali ale nezobrazili to
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
lebo druhi im ponukli tolko kazdemu, ne? viem si kludne prestavit....
Steam: michalsveto