odporucam, nekupovat OEM /po prvotnej aktivacii sa ti to sparuje s HW, a ked ti odide doska, musis kupit novy WIN/
teda napr HOME stoji 124€, PRO 245€. Ake velke rozdiely ma PRO necham na inych - ci sa oplati PRO.
Kazdopadne, OEM by som nebral.
Btw: ja mam windows10 uz momentalne na 4och PC, vsade bol robeny rovnaky postup - pouzitie programu zo stranok microsoft, ponuka Inovovat tento PC, Ponechať: Nič. PO upgrade s kontrole ze je WIndows10 aktivovany nasledne vypalene ISO, a urobeny opat ale uz cisty reinstall takze je na systemovom disku max. mozneho volneho miesta. /a viac verim cistej instalacii/...
Som max. spokojny, zatial ziadny problem, pady ani nic podobne. Jedine co ma hneva je, ze na kazdom PC budem musiet robit ten upgrade aby sa nasledne dal cisty instal.. To uz teraz hovorim

Ale, jedna vec a velke plus: to ze netreba zadavat cislo pri reinstalle windows10 je fakt skvele. Cudujem sa, preto to nezaviedli uz skor. Pri Win8 bolo tolko problemov s klucmi, boli v biose a neviem kde, pritom Microsoft ukazal, ze bez problemov vie ulozit do databazy ID mojho HW a bez najmensich problemov a zadavani kluca ho "aktivovat", kedze vidi, ze jedinecny PC - moj, uz ma licenciu W10. Neslo toto skor?