Counter Strike - Global Offensive
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Counter Strike - Globall Offensive
Qycky. Problém nie je na mojej strane. Hlavne co sa titanfail týka. To že sa nedá dostať token zo servera je problem hrozne veľa ľudí na nete. Ale už tu o tom nechcem.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
jasne ja sa nehadam,necital som konkrenty problem s titanom, ja len ,ze som tuto na fore zatial nepocul ,ze by mal neikto problem a este k tomu sucasne zahadne problemy s csgo,tak som to tak vyhodnotil,tot vse ) ale u mna je vzdy vseliek reinstal win+total update driverov
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
a ten reinstall winu by si Per mal spravit
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
cs mi pada kvoli OC...sice ine hry drzia,ale tato je zrejme nachylna..znizil som a ide to ok..
titan..tam je problem vacsi..nastavil som fixnu DNS a uz mi pri menu nehlasi,ze sa nevie spojit..normalne sa spoji,co predtym nie..akurat loading priamo do boja mi furt zmrzne..je mozne ze nejak zblla instalacia,kedze ju prerusilo,kvoli malo miesta..skusim teda reinstal..sry za ot
titan..tam je problem vacsi..nastavil som fixnu DNS a uz mi pri menu nehlasi,ze sa nevie spojit..normalne sa spoji,co predtym nie..akurat loading priamo do boja mi furt zmrzne..je mozne ze nejak zblla instalacia,kedze ju prerusilo,kvoli malo miesta..skusim teda reinstal..sry za ot
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Viete mi poradiť niekto s CSkom? Stále sa mi stane, že počas hrania mi zamrzne hra, vydáva to hnusný obraz.
Znížil som OC z 4,4Ghz na 4.0, no stále to pokračuje. Spravil som čistú inštalačku OS. Driver GPU je aktuálny.
Znížil som OC z 4,4Ghz na 4.0, no stále to pokračuje. Spravil som čistú inštalačku OS. Driver GPU je aktuálny.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
skusit zrusit oc uplne?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Skúsiť to môžem, ale ak by to bolo týmto, tak ešte dnes idem nas5 na 8.1.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
oc gpu si znizil ? pretoze to ma priznaky gpu..
inak sry minule ze som zmizol..padlo mi to
inak sry minule ze som zmizol..padlo mi to
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
GPU som netaktoval. Skúsim nájsť starší driver, či to pomôže.
A inak v poho, asi som to nejako nezaregistroval
INak včera totálne nanič hry. Hádzalo mi do týmu samé deti, ktoré nonstop kecali somariny, ak sa nedarilo, tak okamžite začali : kick me, lebo sa im to nechcelo dohrať, keď sme ho nekickli, tak začal strielať do vlastných. Je to bežné? ( Bol som Gold 1 či také niečo, teraz som padol na silver master elite či také niečo ).
A inak v poho, asi som to nejako nezaregistroval
INak včera totálne nanič hry. Hádzalo mi do týmu samé deti, ktoré nonstop kecali somariny, ak sa nedarilo, tak okamžite začali : kick me, lebo sa im to nechcelo dohrať, keď sme ho nekickli, tak začal strielať do vlastných. Je to bežné? ( Bol som Gold 1 či také niečo, teraz som padol na silver master elite či také niečo ).
-
- Pokročilý používateľ
v tom ranku to tak prebieha... bohuzial.
nemas nahodou win10? ked ti to veselo pada
nemas nahodou win10? ked ti to veselo pada
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Pravdaže mám. No asi sa vrátim na 8.1, len sa mi do toho nechce. ( skúsim presvedčiť frajerku, nech mi to preinštaluje, že keď sa vrátim domov, tak už budem môcť hrať )
-
- Pokročilý používateľ
tak si si odpovedal... rovnake problemy som mal... cele zle.
Mne na WIN10 nic nepada, nemrzne ani nic take co tu spominate vy. BTW nemate atiny ?
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
chcem prejst na win10 ale bojim sa z toho co quicky pisal a zase tebe joey blblo TSko ci to nebolo winom?
mne tsko neblbne to len ja mam 13€ headset z tesca, ale bol to dobry kauf
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760