Fajcenie,prestavanie,skusenosti
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Fajcenie,prestavanie,skusenosti
neviem hovori sa ,ze aj vela kofeinu utlmuje, co bol moj pripad...
tak isto ked prijmes vela cukru,tak po odfrcani euforie ,zostanes unaveny...
v kazdom pripade to bol offtopic len tak na "pobavenie"
tak isto ked prijmes vela cukru,tak po odfrcani euforie ,zostanes unaveny...
v kazdom pripade to bol offtopic len tak na "pobavenie"
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
je to OT, ale neda mi nenapisat
http://www.coffeein.sk/blog/16/o-kofein ... -napojoch/
+ chýba tam ,ze kava zvysuje spalovanie o cca 20%
no a ked si ju date hladny, tak samozrejme nefunguje
http://www.coffeein.sk/blog/16/o-kofein ... -napojoch/
+ chýba tam ,ze kava zvysuje spalovanie o cca 20%
no a ked si ju date hladny, tak samozrejme nefunguje
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dnes to mam 4 mesiace 13 dni.. ani na to nepomyslim..absolutne..
pribral som 10 Kg
pribral som 10 Kg
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mame to tu zas
2 den
"Zapáliť si cigaretu je ako zložiť si malé topánky, ktoré vás tlačí. Je to veľmi príjemný pocit úľavy. Ale chcete kvôli tomuto pocitu nosiť malé topánky?"
2 den
"Zapáliť si cigaretu je ako zložiť si malé topánky, ktoré vás tlačí. Je to veľmi príjemný pocit úľavy. Ale chcete kvôli tomuto pocitu nosiť malé topánky?"
Ja som prešiel tiež na El. Cigu, zatiaľ pohoda ako sem tam si dám dve za den ale to malo už mi to ani moc nechutí a hlavne smrdí, teraz si dám kvalitný Liqiud tak 3mg/ml nikotínu to stiahnem tak 2ml a som spoko.
- BigRoland
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 14:44
a nemáš problém s tým že ti chýba nikotín ? keďže ho je menej ako v cigarete normálnejMarek125 napísal:Ja som prešiel tiež na El. Cigu, zatiaľ pohoda ako sem tam si dám dve za den ale to malo už mi to ani moc nechutí a hlavne smrdí, teraz si dám kvalitný Liqiud tak 3mg/ml nikotínu to stiahnem tak 2ml a som spoko.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Osobne som si tiez zakupil ecigaretu. Chvilku som fajcil len to, avsak po case mi zacala klasicka cigareta chybat, tak som to zacal kombinovat. Do buducna sa budem snazit prejst kompletne na ecigu.
myslíte že ta eciga je "zdravšia" ? predsa je tam nejaká ďalšia chémia navyše, prestal som pár krát fajčiť (najdlhšie asi 1,5roka) teraz si zapálim len keď si vypijem alebo na rybách, inak ma to ani nenapadne ale chcel by som prestať úplne, preto rozmýšľam aj ja nad ecigou alebo skôr vaporizérom, len neviem či to bude pre mňa to pravé orechové lebo mám pocit že mi skôr chýba ten "rituál" ako nikotín
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- BigRoland
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 14:44
o tom či je zdravšia sa teraz celkom dosť hovorí pretože to mega veľa chémie v sebe ktoré sú horšie ako ten decht z cigariet ale chcel by som si prečítať nejaký oficiálny článok nejakého doktora že či je to pravda... ale ososbne si myslím že to asi bude "nezdravšie" ako normána cigareta
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Zdravsia urcite nebude. Ale mozno bude menej skodliva. A mozno viac, fakt neviem. Nikdy som nefajcil, tak to nejak nesledujem.zedolsi napísal:myslíte že ta eciga je "zdravšia" ? predsa je tam nejaká ďalšia chémia navyše, prestal som pár krát fajčiť (najdlhšie asi 1,5roka) teraz si zapálim len keď si vypijem alebo na rybách, inak ma to ani nenapadne ale chcel by som prestať úplne, preto rozmýšľam aj ja nad ecigou alebo skôr vaporizérom, len neviem či to bude pre mňa to pravé orechové lebo mám pocit že mi skôr chýba ten "rituál" ako nikotín
Ak ti chyba ritual, mozes ho skusit nahradit inym ritualom. Napr. caj, kava, meditacia, origami. Moznosti by malo byt dost.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
práve pre to že som čítal rôzne vyjadrenia a každý si hájil svoju stranu, podľa mňa určite lobing firiem...
skúšal som oriešky no nepomohlo mi to, musím sa zase zaťať a začať viac behávať a plávať, to ma tak motivovalo aby som si nezapálil
skúšal som oriešky no nepomohlo mi to, musím sa zase zaťať a začať viac behávať a plávať, to ma tak motivovalo aby som si nezapálil
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
skus zut koren puskvorca..sice tp nerobim,ale viem ze to pomaha
alebo pôjdem na elektrošoky viacerý na to boli a že to fakt na čas pomohlo
ale nie skúsim sa zas zaťať, ale som povedal že až po dovolenke
ale nie skúsim sa zas zaťať, ale som povedal že až po dovolenke
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja sa tiez furt len zatnem
podla mna ti barlicky velmi nepomozu,kedze nakoniec s tym aj tak ostanes uz len sam
Ja osobne prestat problem nemam..rovnako ako nemam problem ozraty si zas zapalit a hned do toho spadnut..
cize sa musim vzdat aj chlastu a to uz je vacsi problem
podla mna ti barlicky velmi nepomozu,kedze nakoniec s tym aj tak ostanes uz len sam
Ja osobne prestat problem nemam..rovnako ako nemam problem ozraty si zas zapalit a hned do toho spadnut..
cize sa musim vzdat aj chlastu a to uz je vacsi problem