VK som nehral odkedy ho zmenili z medaku na heavy, cize uz je to asi tak rok- dva? Bol to kedysi superzabavny tank, naucil som sa na nom v podstate hrat WOT + som si potreboval zarobit prachy, trenovat posadky, nevraviac o tom, ze som pomahal v catach brachovi, ktory zacinal az po mne a potom este kamosovi, tak aj preto mam tolko bitiek s "low tiermi". (Prvych 6 mojich najhranejsich tankov uz dost dlho nemam ani len v garazi po pravde)stevo891 napísal:constant nic v zlom ale nechapem hracov ako si ty.To ta fakt tak bavia tie sra.cky na t4,5,6? Na vk3601H 1600 bitiek
Ja som stale povazoval tanky do T8 za nehratelne kktiny.
no co na toto povedat? palec hore.take-it napísal:neberiem si to vôbec zle, práve naopak. Pozrel som si pár videí a už chápem že som na to šiel úplne zle. Celý boj je zložitý proces a treba rozmýšľať čo kto kedy urobí a treba na to skúsenosti. Pomaly sa učiťProblém WOT je ale aj ten že to prezentujú ako nejakú arkádu. chcú pritiahnuť čo najviac hráčov a hlavne aby niekedy zbytočne platili, aby hneď mali naj naj naj mašinu. Lenže skúsený protivník mu raz dva natrhne prdel
![]()
![]()
LEBO SI NOOB!!!stevo891 napísal:constant nic v zlom ale nechapem hracov ako si ty.To ta fakt tak bavia tie sra.cky na t4,5,6? Na vk3601H 1600 bitiek
Ja som stale povazoval tanky do T8 za nehratelne kktiny.
Mas nick imwen ze? Mas jednu desinu a 3 deviny a mas odvahu napisat ze vsetko nad t8 je kktina, zaujimave. Nedynamicke a nudne su prave preto lebo si mal iba tdcka a pomale tanky. Tiez je zaujimave ze hrajes iba s op tankami, jasne ze je to potom zabava. Keby si nehral len op tanky tak by si mal ake staty? A neboj sa aj v low tieroch tankoch som lepsi ako tyLEBO SI NOOB!!!Len Noobi co to nevedia hrat sa drbu na vysoke tiery lebo si myslia ze tam spravia dieru do sveta. HOVNO! Kumst je vediet hrat aj low tiery.
btw imho, vsetko nad t8 je kktina, nezabavna nudna nedynamicka. Best fun je napr luchs, m8a1 a t67. Aspon pre mna ;-)
Constant. Neviem nepovazujem sa za snoba, ale hrat t10 je ovela vacsia vyzva a ked clovek uhra preratu hru tak to je este lepsi pocit. Jasne ze nech kazdy hraje tanky ktore ho bavia to mas pravdu. Neboj aj ja som zazil epidemiu artyn a pre mna to bolo aj ovela horsie kedze som mal lepsie staty. Tiez som nechapal ako mozes mat tak zle wr s E75 ked to je jeden z najlepsich tankov"Top tier only" hracov povazujem osobne za snobov, neviem, preco by som nemal hrat tanky ktore ma bavia, nevraviac o tom, ze ja ked som sa dostal na t8-9 tak prave prebiehala epidemia artyn (este pred nerfom) a t8-10 boli takmer nehratelne (moja E75 sa z toho doteraz nespamatala).
Blbost. V jedninom co mas pravdu je gc a mozno s nadhladom fv..t57 bola op ale po nerfe a naslednom buffe 50B uz to je v norme. Wtf E100 je po nerfoch nepouzitelna kktina..Spacepen napísal:Pre mňa je zas tier 10 strašne nevybalansovaný, viď T57 heavy, fv 183, wtf E100... A ešte som zabudol ConquerorGC, nehovoriac keď sú spolu 3 v čate...